Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Да , псевдо комфорта насаден от едни "хорица" които ни искат в образа на зомбирани консуматори . По възможност да бъдем и обратни или нещо в таз посока .....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЕдин път ми каза, че искала да ходи на опера и после да крещи и да вика.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е положението. Белите хора не искат да си нарушават комфорта.В резултат изчезват .А бъдещето е на бонговците и ахмедовците.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Тук списващите сте информирани и начетени, но темата е публична и я четат различни хора, за това подкрепям Миро с медиен цитат:
като по това време белите ще са малцинство във всяка една държава на планетата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
миро е дърдорко, но в случая може и да е прав.
направи поне още един сериозен опит с това момиче.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Пише ми от дъжд на вятър, когато тя реши.
Аз пиша културно с жените, никога вулгарно, и й казах, че трябва да ми каже има ли някакви планове за нас, да си знам, тя си трае.
От моя опит.......изглежда няма опит с мъжете, притеснителна е, дори като говори малко засича. Но иначе е чиста, от добро семейство, майка й е учителка. Един път ми каза, че искала да ходи на опера и после да крещи и да вика.
Искала да си купи нещо в провинцията, да си има градина и оранжерия, каза ми пролетта като ходя в почти запустялото село на баба и дядо, да я викам......да ми помага да чистим двора,
Дори на снимките позира малко откачено, както видяхте на една от тях.
Сложна работа.
Как да обясним на чук какво е клавесин?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Миро беше писал, че не ми трябва отракана кака, която е свирила на всички нахакани пичове в квартала, до 50 г.
направи поне още един сериозен опит с това момиче.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
това за мен е много важно.
купи 2 билета на хубаво място за някоя добра опера и я покани.
па после ако трябва викай и крещи с нея на излизане от операта
аз имам една позната, преди много години тя ми каза,
че като се напиела обича да тича в кръг и да вие и джавка.
как ти се вижда?
а иначе нормална като човек и като поведение.
Коментар
-
Пише ми от дъжд на вятър, когато тя реши.
Аз пиша културно с жените, никога вулгарно, и й казах, че трябва да ми каже има ли някакви планове за нас, да си знам, тя си трае.
От моя опит.......изглежда няма опит с мъжете, притеснителна е, дори като говори малко засича. Но иначе е чиста, от добро семейство, майка й е учителка. Един път ми каза, че искала да ходи на опера и после да крещи и да вика.
Искала да си купи нещо в провинцията, да си има градина и оранжерия, каза ми пролетта като ходя в почти запустялото село на баба и дядо, да я викам......да ми помага да чистим двора,
купи 2 билета на хубаво място за някоя добра опера и я покани.
па после ако трябва викай и крещи с нея на излизане от операта
аз имам една позната, преди много години тя ми каза,
че като се напиела обича да тича в кръг и да вие и джавка.
как ти се вижда?
а иначе нормална като човек и като поведение.
а, и след операта седнете някъде да пиете по едно, 2 питиета.
това много сближава, както каза полаксчо.Last edited by ratten; 15.11.2022, 15:50.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
жалко. пишете ли си все още?
ако да, питай я, какво не е харесала на тая среща и дали може да го промениш.
дори и да не се навие да се виждате пак, поне може да даде някаква идея, кое да подобриш за следващата жена.
така и не каза, какво значи да се държи откачено
те жените понякога странно си се държат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ Африка мъжете имат по 10-15 деца от няколко жени.
Много са надарени и не познават предпазните средства. Но нямат пари и едно дете да гледат и ги обричат на мизерия.
В България имаме няколко пресни примера за многодетни бащи - Тервел, Владо Николов и Бареков. И Бареков е почнал да ги увеличава на моите години, 4 деца за 7 години и едно от преди.
Ратко, с онази нищо няма да стане. Няма интерес и се държи откачено.
ако да, питай я, какво не е харесала на тая среща и дали може да го промениш.
дори и да не се навие да се виждате пак, поне може да даде някаква идея, кое да подобриш за следващата жена.
така и не каза, какво значи да се държи откачено
те жените понякога странно си се държатпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеДнес светът вече е с 8 милиарда жители. И все по-малък става процента на бялата раса.В нито една държава коефициентът на плодовитост сред белите европейци и потомците им по света не е над 2,1 колкото е необходимо, за да се увеличава населението. Така че всички европейски народи намаляват,а най-бързо намаляват българите. На печелившите честито.Бъдещето е на Бонго от Конго и Ахмед от Афганистан.
Тук списващите сте информирани и начетени, но темата е публична и я четат различни хора, за това подкрепям Миро с медиен цитат:
в Азия в момента живее най-голяма част от човечеството - 2.3 млрд. в Източна и Югоизточна и 2.1 млрд. в Централна и Южна. Но това са и района на намаляваща раждаемост, като се очаква към 2060 г. най-голямата концентрация на население на планетата да е на друг континент - 3.6 млрд. души ще живеят в Африка на юг от Сахара.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В Африка мъжете имат по 10-15 деца от няколко жени.
Много са надарени и не познават предпазните средства. Но нямат пари и едно дете да гледат и ги обричат на мизерия.
В България имаме няколко пресни примера за многодетни бащи - Тервел, Владо Николов и Бареков. И Бареков е почнал да ги увеличава на моите години, 4 деца за 7 години и едно от преди.
Ратко, с онази нищо няма да стане. Няма интерес и се държи откачено.
- 1 like
Коментар
Коментар