Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
малко български пачаври има та мина на украинските. Има ги вече и в платените сайтове. Евго търси си бесарабска българка - в очите ще те гледа, старомодна е от времето на прапрабаба ти (па и таквиз те аресват).
Иначе и моя най-незабравим секс беше с 2 украинки
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ще докараш на момчета беля на главата. За протокола, каквото навремето казах на Миро важи и за Евго.
Предупредила съм аз
ПП мама му стара това мъжете все вървите по линията на най-малкото съпротивление и после олеле какво стана и защо така стана???!!!
По-добре да е с някоя жена,с която след време ще се разделят, отколкото сам.Аз например не съжалявам за връзките си с жени, независимо, че сме се разделили. Но е имало много хубави моменти.А и изобщо не е сигурна раздялата,не може да се слагат под един знаменател всички жени от една и съща народност. Все едно ти като си българка и да си правят за теб изводи от Златка Райкова и Николета Лозанова.Last edited by mirodes; 16.11.2022, 14:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Значи сте преки конкуренти. Ще трябва да вкараш малко Ганьовски манталитет. Рускините обичат мъже с характер.
Предупредила съм аз
ПП мама му стара това мъжете все вървите по линията на най-малкото съпротивление и после олеле какво стана и защо така стана???!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те немците за тях нямат жени и търсят от Бившия източен блок.
Коментар
-
Те немците за тях нямат жени и търсят от Бившия източен блок.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеКакви германки, българина обича евтиния внос. Немската стока му идва малко солена.
Отделно, ако сте чували защо германеца прави такива хубави коли - да има нещо на улицата, което да му радва окото.
Евго, не ги слушай - търси руския - ще се дебнете кой-кого да прецака и тръпката няма да изчезне. Гледай да е от някой по-затънтен район, че като ти влезе през вратата да ахне. Едва ли ще те обича истински, но поне няма да ти отказва в леглото. А с немкинята като не излязат центовете, ще стоиш на сухо, докато не си ъпдейтнеш счетоводната програма.
Коментар
-
Какви германки, българина обича евтиния внос. Немската стока му идва малко солена.
Отделно, ако сте чували защо германеца прави такива хубави коли - да има нещо на улицата, което да му радва окото.
Евго, не ги слушай - търси руския - ще се дебнете кой-кого да прецака и тръпката няма да изчезне. Гледай да е от някой по-затънтен район, че като ти влезе през вратата да ахне. Едва ли ще те обича истински, но поне няма да ти отказва в леглото. А с немкинята като не излязат центовете, ще стоиш на сухо, докато не си ъпдейтнеш счетоводната програма.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
малко български пачаври има та мина на украинските. Има ги вече и в платените сайтове. Евго търси си бесарабска българка - в очите ще те гледа, старомодна е от времето на прапрабаба ти (па и таквиз те аресват).
Иначе и моя най-незабравим секс беше с 2 украинки
Коментар
-
Естествено, че знам езици. Аз съм завършил английска гимназия в СФ и испански знам на високо ниво.
Благодаря за предложението, но ми трябва нещо реално и бързо. Един приятел ми даде сайтове с украинки и рускини, били много настървени, и скоро ще проверя дали е така. Готови са да изядат българския мъж с парцалите.
Алллииии ли!(както възкликват ромките и народните жени)
Клайдерман е релаксиращ, но е от времето на майка ми. Майкъл Бубле и Рики Мартин са нещо друго,
Иначе и моя най-незабравим секс беше с 2 украинкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Естествено, че знам езици. Аз съм завършил английска гимназия в СФ и испански знам на високо ниво.
Благодаря за предложението, но ми трябва нещо реално и бързо. Един приятел ми даде сайтове с украинки и рускини, били много настървени, и скоро ще проверя дали е така. Готови са да изядат българския мъж с парцалите.
Клайдерман е релаксиращ, но е от времето на майка ми. Майкъл Бубле и Рики Мартин са нещо друго,
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Евго-знаеш ли чужди езици?Мога да ти дам имейла на една французойка, с която си пишех.Много яка мадама,занимава се с покупко -продажби на антики.И тъй като често пътува каза,че искала да се установи в град с летище в него. За съжаление говори само френски.Ама аз си пишех с нея с автоматичен преводач по имейл. Ако си допаднете все ще намерите начин да комуникирате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАшколсун!
И на мен нещо такова ми се въртеше в главата, ама ти направо го защити с докторантура!
С риск да се обиди, ама в Евго вицовете "свършват като в стена". Дори забавен виц ще намери начин да го разкаже скучно.
А някой да е чувал за хубава немска комедия?!?Ами няма такава.... то изобщо интересен немски филм да сте чували?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Евго-знаеш ли чужди езици?Мога да ти дам имейла на една французойка, с която си пишех.Много яка мадама,занимава се с покупко -продажби на антики.И тъй като често пътува каза,че искала да се установи в град с летище в него. За съжаление говори само френски.Ама аз си пишех с нея с автоматичен преводач по имейл. Ако си допаднете все ще намерите начин да комуникирате.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар