Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ревнувам. Аз тъкмо влизам в образа. Ти сега ми натрисаш конкуренция. Може ли такова нещо? Да оставиш бай ти пфайзер разочарован. Не уважаваш ти старото поколение. Тц.))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРуски евреин
Аз, като съм българин, да не би да съм нещо повече?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеДо скоро твърдеше че Мишо е безкрайно наивен , са па стана евреин. Май книгата ти по психология няма да стане бестселър.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕ, не знам Селена това защо го казва. Може би защото гроздето е кисело
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
едва ли ще ти каже дори да е.
Коментар
� -
ами напълно възможно и гей да е....кой знае? Ама няма лошо..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеами напълно възможно и гей да е....кой знае? Ама няма лошо..
Коментар
� -
ами напълно възможно и гей да е....кой знае? Ама няма лошо..
Коментар
� -
И гей и гейНяма само аз да гействам тука я. Това с извинение към който се почувства обиден. Non offence intended.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова е доста добър пример как приемаш разни неща за вярни, защото така ти уйдисва
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеПо-интересен ми е въпроса защо Бъфет кара 20 годишна бричка и живее в малка къщичка
И както беше казал някой..скоро...ако нещо ти дават безплатно вероятно ти си самия продукт на тоя който ти го дава безплатно. Като фейсбук или Гугъл. Тея балъци са продукта на уолстрийт който дава безплатно великата стратегия бай енд холд и развява знамето на примера - Бъфет. За бай енд ходл не се изисква никакъв разум или знания камо ли книги да четеш.
Бъфет е имал късмета да се роди във време когато пазара е бил много различен и да купи квото и да е. Неговия консерватизъм му е помогнал да преодолее кризите и да има пари тогава когато другите са нямали за да извлече полза от това. Всичките му действия през годините показват липсата му на какъв да е нюх. И когато човек стъпи на голяма планина от пари....поради стечение на обстоятелствата това което трябва да прави е да стои. Щото парите вече нямат значение а склонноста към риск е за тея дето разбират а не за тея дето имат планина от пари.
Направо е потресаващо какво правят медиите с нормалните хора. Не промиват мозъци ..... те изтриват мозъци.
Затова бъфет живее в старата си къща. Това не е пример....това е антипример за всеки млад амбициозен ...вярващ в себе си.....умен и переспективен млад човек.
Коментар
� -
Сер-гей
И гей и гейНяма само аз да гействам тука я. Това с извинение към който се почувства обиден. Non offence intended.
Коментар
�
Коментар