IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Когато говорим за отношения между хора, няма как да съществуват такива, извън характерите. Дори оношения между машини не могат да съществуват извън това
    не е вярно това. Например има други причини които водят до компромисни напасвания в характера т.е промяна. Да не говорим че отношенията между хората понякога са емоционални...а до като има емоция характера няма голямо значение....характера е реалността....емоцията е въображението. То затова след влюбването където всичко добро е добро...а всичко лошо няма значение....реалността те удря като с парен чук.....т.е характерите

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Какакви ги разправяте - като на пионерски сбор. Допълване, допадане.... В семейния живот мъжа не трябва да мисли. Жената вече го е измислила.
      Какво да сготви?

Коментар

• Какакви ги разправяте - като на пионерски сбор. Допълване, допадане.... В семейния живот мъжа не трябва да мисли. Жената вече го е измислила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Доверие....казваш. Не знам...дали е това...според мен по скоро не. Излишното изискване за доверие...води до много големи очаквания...големите очаквания със сигурност водят до разочарования...а кому са нужно разочарования? А възможно ли е да живеем с големи очаквания псотоянно...?

Тука пак въпроса стария към кубрат дето го задох....по добре да си приличаме или по добре да се разлчиаваме?
          В грешка си. Пълното доверие дава огромна свобода.

Коментар

Да в някаква степен си прав...което поражда един друг стар въпрос...кое е по-добре във връзката ...да си приличате и да имате повече допирни точки или повече да се различавате и да се допълвате?
            Добре ми е с такива, с които имаме еднакъв начин на мислене - довършваме си изреченията.
            Различията - само за ко;орит и да не се успим.
            Прилики - 80 % и шлайф/изграждане взаимно -20%

Коментар

в това няма спор...но това е до характери...а аз измислих нещо като идея извън характерите))
              Когато говорим за отношения между хора, няма как да съществуват такива, извън характерите. Дори оношения между машини не могат да съществуват извън това

Коментар

не...ама как се съгласи в 1 и половина...да излезеш да пием нещо на прима виста....евала)))
                Само щото каза, че ще черпиш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

И то е?
                  ами виж кво ми се роди в галавата.....

това написъх снощи на пияна глава....

Ключово е в една връзка да се създават интимни само между двама моменти. Те може да са сексуално но може да са най обикновени случки или моменти но е необходимо да са споделени от двамата. Може би няма нищо друго което ще пази връзката повече от това. Във всеки момент в който има проблем във връзката…връщането към тези мигове ще бъде като котва за двамата и би могло да се окаже ключово за запазването и. Няма по голям убиец на връзка от еднообразен и скучен живот между двамата.

кво мислиш...?

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                    Нещо ми образуваш чувство за вина ли?!!
                    Следвщия път ще ти вися на главата като дуеня и ще те гледам с укор, докато ти ...
                    не...ама как се съгласи в 1 и половина...да излезеш да пием нещо на прима виста....евала)))

Коментар

в това няма спор...но това е до характери...а аз измислих нещо като идея извън характерите))
                      И то е?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Разбирам чувството ти за хумор.Щото такъв мъж не съществува.В реалността за да има дълготрайна връзка трябва жената да е с надут корем и пред печката....
                        глупости....това пък го ненавиждам....да сложиш жена си до печката...и после да ревеш що се променила и е спряла да ти харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Няма как да мине без това - за да са заедно, хората трябва да притежават известна съвместимост.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Доверие - важи и за бизнес връзки, приятелства и т.н. Не можеш ли дадеш ключа от сейфа, образно казано, на другия пиши го бегало.
                            Трябва и да има какво да си кажем. Да ни е кеф заедно и присътвието на другия човек да не ми тежи.
                            Добавям - интелектуална, духовна и сексуална съвместимости.
                            Не бих желал коя да е жена да ми ражда децата.

Доверие....казваш. Не знам...дали е това...според мен по скоро не. Излишното изискване за доверие...води до много големи очаквания...големите очаквания със сигурност водят до разочарования...а кому са нужно разочарования? А възможно ли е да живеем с големи очаквания псотоянно...?

Тука пак въпроса стария към кубрат дето го задох....по добре да си приличаме или по добре да се разлчиаваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Като начало, най-важното за една дълготрайна връзка е, жената да не вижда, а мъжът да не чува.
                              След това, всичко трябва да се гради на основата на равноправието в отношенията.
                              Например, именно заради тоя баланс когато ние с моята допълваща ме половина сме на различни мнения - се взема под внимание моето. Когато сме на едно и също - взема се неговото. Аз имам права, той има задължения, изкарването на пари е негова грижа, аз съм натоварена с харченето им ...
                              Както написах по-горе, има ли равноправие, семейният живот е песен.
                              )))

Не те познавам но ми харесва освен чуството ти за хумор....и подхода ти.))

Теоритично си права....ако една жена е жена...и един мъж е мъж...може би това е добра рецепта за дълга връзка)))

На практика не знам....зависи от двамата...и може би ключа е в мярката в такъв подход.

Коментар

• Нещо ми образуваш чувство за вина ли?!!
                                Следвщия път ще ти вися на главата като дуеня и ще те гледам с укор, докато ти ...

Коментар

Working...
                                X