А едно време какви педерасти имаше. Ся само гейове. На макс...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеедва ли има предрасъдаци....като страничен наблюдател да ти кажа....той те закачи за едно мнение....ти го прие много лично и буквално...а то едва ли е лично.
А мнението ти беше ако не се лъжа нещо за морала....а с общоприетия морал и аз не съм съгласен и съм върл противник ...щото именно той води до по ограничен начин на мислене.
Но пак казвам...глупаво е да тъсим "истината".....гледай действителността...квато е или квато я виждаш.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Ами за мен е кисело верно е...щото ям праскови и сливи.
А и кой е ркъл че не си...Last edited by Money; 12.06.2018, 23:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Що? Я виж кви готини предразсъдъци си има бай ти п.ф. Изеров? Те пречат ли му?
А мнението ти беше ако не се лъжа нещо за морала....а с общоприетия морал и аз не съм съгласен и съм върл противник ...щото именно той води до по ограничен начин на мислене.
Но пак казвам...глупаво е да тъсим "истината".....гледай действителността...квато е или квато я виждаш.
Коментар
-
естественно
- 1 like
Коментар
-
Успешни ли са тесногръдите хора? Пречи ли на успеха ограниченият начин на мислене?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНикой никого не вижда....върви някаква умственна игра кой ще измисли по голяма простоия която да има двояко значение.
Теоритично...за мен няма никакво занчение кой какъв е. Аз имам достатъчно познати евреи с които работя някой даже повече от познати. И гей познат имам един...даже и двама... Мен не ме интересува кой какъв е ...мен ме интересува този човек читав ли е или не е......т.е ме интересува как мисли и кво прави. От тук на там...си е чисто негов бизнес кви му са личните..религиозните или кви да е виждания.
Коментар
-
Дай да го вържем с темата за маските. През погледа на някой аз съм гей, а Мишо еврей, ти най-вероятно Бармалей. Еба ти кривите огледала, с които ни виждат околните.
Теоритично...за мен няма никакво занчение кой какъв е. Аз имам достатъчно познати евреи с които работя някой даже повече от познати. И гей познат имам един...даже и двама... Мен не ме интересува кой какъв е ...мен ме интересува този човек читав ли е или не е......т.е ме интересува как мисли и кво прави. От тук на там...си е чисто негов бизнес кви му са личните..религиозните или кви да е виждания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Е, не знам Селена това защо го казва. Може би защото гроздето е кисело
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеот това всичко...само илюминат със сигурност не си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Как мислиш да се включиш с двете ръце?
и от това не хващаш нищо...язък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРуски евреин
Соросоид, илюминат, банкстер, наивник, вещер, гей и също гърбав, грозен и сакат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
До скоро твърдеше че Мишо е безкрайно наивен , са па стана евреин. Май книгата ти по психология няма да стане бестселър.
За портокола...не съм казал че е евреин казах че ако е...едва ли ще каже. Което е доста разлчино.
Това че е наивен смятам за шестнайсти път го казвам....е на база на начина му на мислене спрямо това което пише и тезите които защитава. На няколко пъти отбелязах че ако това е в следствие на преследване на някаква цел....е друга работа. Но мен истината не ме интересува. Аз коментирам това което виждам... спрямо това което мисля. А какво е в действителност ми дреме на оная работа.
Коментар
-
Ама аз не съм против гейовете. А относно жените гейове съм с две ръце за ако се включа и аз най вече))
- 1 like
Коментар
-
Ама аз не съм против гейовете. А относно жените гейове съм с две ръце за ако се включа и аз най вече))
? Както казвал бай ти ганя, маджарите не ги понасям, ама виж срещу маджарките нямам нищо против
Коментар
Коментар