IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Пари, пари, какви пари? Това не са "пари", а са някакви активи, комунистически фабрики и АПК-та. Сега в някои държави докато работиш можеш да купуваш активите и евентуално да се пенсионираш с тези "пари" и дохода, който са донесли или носят. Но в България това няма как да стане

    Къде са отишли? Активите са били неефективни и са работили на загуба, така че стойността им реално е била по начало ниска. Отделно баха и ограбени


    Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
    Последен пост до теб и по принцип тук за тази година. Напротив, те са създали блага в тази държава, те са си внесли съответните осигуровки. Къде са отишли тези пари?

    Системата не е такава в една нормална среда. Това, че “държавата” ерго крадливите политици са пипнали тези фондове и са ги изразходвали за нещо друго и се е получила куха пирамида дали е грях на сегашните пенсионери?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

      И карам трактор без книжка.както и раздавам тъпи съвети далеч от реалността...
      И аз ти се чудя понякога: Откачен ++, ама току снесеш бисер, който си струва.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

        Абсолютни глупости на търкалета Ще ме прощаваш, ага, и аз снощи имах хубав сън, но това, болднатото, де го пишеш, е тотална утопия, пък това, червеното, дето съм ти го болднал аз, е за глупостите на търкалета. Ние с моята жена никога, ама никога не сме имали общ, семеен бюджет и никога няма и да. Тя може да си позволи да е без мен (финансово), аз мога да си позволя да съм без нея, обаче всички разходи се делят по равно или поне по пера - тя плаща за децата, аз плащам режийните и всичко е точно. Е, преди малко преведох парите за деЦката за миналия месец и довечера ще си ми ги даде - не че не мога да мина без тези кириливи 100 лева, ма въпрос на принципи. Моите пари са си мои, нейните - нейни. Ако аз реша да ѝ купя нещо (а аз винаги ѝ купувам, те сега е голяма драма, че ментел още не са ми доставили новия айфон, пък тя знае, че това ѝ е подаръка за Коледа), купувам го, ако реша да я заведа на екскурзия - водя я, ма това да има общ бюджет и от всекиго според възможностите, а на всекиго според потребностите - твърдо и категорично не, комунизмът отдавна си отиде. Чисти сметки, стабилно семейство - и така вече 17 години Ако мъжът е финансовата касичка, то каква е ролята на жената - до печката, домакиня и да свири, когато ѝ махна с пръст? Ми може, опция е, но не и за мен - всеки знае себе си, де
        Селена, аз не знам защо си мислиш, че имам нещо конкретно против теб, освен че си извън страната - и сестра ми, и зет ми са извън България, и на тях казвам същото. Просто ми идва туу мъч да си морален стожер в такъв случай - нищо повече, но и нишо по-малко от това. Позволи ми да си кажа мнението за брака и 50/50 - ми може пък човекът да е искал да види колко си готова да заложиш на себе си. Аз например никога не съм се страхувал за себе си и доходите си и винаги съм бил убеден, че ще се справя. Никога не съм искал 50/50 от жена ми, но е имало моменти, в които тя е изкарвала 50% повече от мен - това не ме е комплексирало, напротив, само ме е амбицирало. А не ме е комплексирало и зарадаи това, че имаме отделен бюджет - аз моето в този бюджет си го давам, след това 5 лева само да ми останат, това си е мой проблем, ще лиша себе си, но не и семейството си Разбираш ли? Много ясно, че като си бременна си друга бира, макар че какъв точно да ти е проблемът - пак ти дават около 2300 лева при осигуряване на макса, колко пък толкова да си зле с 2300 лева чисти, докато си бременна? После майчинство - пак 2300 - ок, не е пълен доход, може и наполовина или 1/3 да е от това, на което си свикнал, но за България пак са си добри пари - проблем става чак след първата година, но няма амбициозна майка, дето да иска да стои и да гледа деца след първата година, като си заеве кариерата.

        Моята жена никога не е била лишавана от почти нищо - искаш кола - ок, няма проблем ако трябва на лизинг, искаш нов апартамент, че онзи бил наследствен и с кофти аура - ок, вземаме, екскурзия до майната си - разбрано и т.н., и въпреки че парите не са ни някакъв проблем, тя тръгна на робота след като децата направиха годинка. На мен не ми беше особено кеф, но не мога да я спра, не е редно, тя има неин живот и професионална кариера.


        Са Груец кое от двете е вярно имате ли общ бюджет или не

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

          батката, само си говори за бачкане на село...той работи в канцелария и списва тук. ако бачкаше здраво на село нямаше да списва. 100% има голямо разминаване между форумни приказаки и действителност.
          И карам трактор без книжка.както и раздавам тъпи съвети далеч от реалността...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

            Батка, ти си нихилисто-анархо-комунист, така че е нормално. За теб хем не трябва да има държава и всички вкупом да идем да бачакаме на село и да самооцеляваме от самодостатъчност, хем пък пенЦиите да са високи, щото някой си бил бачкал някога си "на държавата" Ми да не е бачкал без пари бре? някаква ангария ли, що? Ми неговите родители отде са вземали пенЦия? Ми за децата му отде пари за безплатно здравеопазване и образУвание? Ма мислете малко де - системата е разходпокривна - бачкаш за родителите си, децата ти бачкат за теб. Синовен дълг и в двата случая - като ги няма децата и са си били шута в чужбина, щото ти си ги подкокуросвал с Бегай, мама, от кочината, ние с бащата ти сме зле, ма барем ти да си добре, няма как да се случат нещата, просто няма как, нишката се къса. Ето толкова е просто!

            П.С. И не, не пуша и никога не съм употребявал забранени субстанции, най-малкото защото родителите ми така са ме възпитали!

            П.П.С. Безимен, сори, все те обиждам на възраст, пък ти си чувствителен - не е нарочно, да знаеш Бъди здрав и успешен!
            Са Груец спри да се пенявиш и забърши монитора.Да не забравиш и оная люспа от домат забърши и нея и ни кажи на кви субстанции си от вчера и от тоя следобяд.Първо забравяш че през ония почти 50г частен бизнес нямаше и всичко беше държавно помисли над това.Навремето в паспорта имаше печат къде работиш и народната милиция правеше проверки.Бил съм свидетел на такава на майка ми и баща ми половин час обясняваха на един тъп милиционер че работят на смени и са следобедна смяна затова не са на работа в момента.Който нямаше печат че работи народната милиция още същия ден му намираше и познай къде ....в държавния бизнес щото частен нямаше.Така че затвори голямата уста за да не с..а в нея.Да системата е разходно покривна но криминалните бизнесмени не желаят да плащат данъци и осигуровки така че не вини родителите ни щото пак ще ти с..а в устата.Почитай майка си и баща си и да не чувам повече простотии за тези които ни създадоха които ни отгледаха и които ще ни обичат докато са живи поклон пред тях.Вземи се успокой вместо да подскачаш тука.Никога не съм бил куманиз и никога не съм членувал в партия както и никога няма да членувам.Никога не съм призовавал всички да отиват на село и да бачкат на село а само тия дето се оплакват че нямало какво да ядат.Има разлика нали.Ако си имаш работа и си изкарваш достатъчно да живееш прави каквото знаеп ама да ми разправяш че нямало работа не мерси веднага тояга в главата.Ако съм до теб просто такъв шамар ще ти отпоря че да се освестиш.Над майка си и баща си ще трепериш.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение

              Подкрепям напълно, това, че някои тъмносини се опитват, ако може да да премахнат солидарната социална система, защото вярват в дивия капитализъм на предприемаческите възможности на отделния индивид, не значи, че в цяла Западна Европа е точно обратното на техните въжделения. Такива отворковци, си представи, че в следствие на инцидент си загуби единия крак и е с протеза. Тогава пак ли ще има същите възгледи за разходопокривната система или ще обърне палачинката на мига? Не съм свикнал да оценявам някои, без да съм ги опознал достатъчно, но виж дебелашките им клиширани сексистки лафове, издава дълбоко провинциално просташко мислене и самонадеяност на див селски пуяк.
              Солидарната система насила, то ест по закон, то ест така наречения социализъм, е устойчива само при производителност, икономическа и или финансова, по-висока от потребителността.

              Доста от така наречените богати държави от доста време слязоха от този клон по разни причини, останаха на него само скандинавските и Швейцария.

              Когато производителността стане равна или по-малка от потребляемостта, равновесието на такава солидарна система е неустойчиво и стига само 1 % от населението да решат "ебал съм му мамата да работя за друг, по-добре другите да работят за мене", тогава този процент има тенденция да се увеличава лавинообразно и няма кой да работи, за да има потребление.
              ​​​​​​
              Социалната солидарност трябва да е в работата, а не в папото.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                Батка, ти си нихилисто-анархо-комунист, така че е нормално. За теб хем не трябва да има държава и всички вкупом да идем да бачакаме на село и да самооцеляваме от самодостатъчност, хем пък пенЦиите да са високи, щото някой си бил бачкал някога си "на държавата" Ми да не е бачкал без пари бре? някаква ангария ли, що? Ми неговите родители отде са вземали пенЦия? Ми за децата му отде пари за безплатно здравеопазване и образУвание? Ма мислете малко де - системата е разходпокривна - бачкаш за родителите си, децата ти бачкат за теб. Синовен дълг и в двата случая - като ги няма децата и са си били шута в чужбина, щото ти си ги подкокуросвал с Бегай, мама, от кочината, ние с бащата ти сме зле, ма барем ти да си добре, няма как да се случат нещата, просто няма как, нишката се къса. Ето толкова е просто!

                П.С. И не, не пуша и никога не съм употребявал забранени субстанции, най-малкото защото родителите ми така са ме възпитали!

                П.П.С. Безимен, сори, все те обиждам на възраст, пък ти си чувствителен - не е нарочно, да знаеш Бъди здрав и успешен!
                батката, само си говори за бачкане на село...той работи в канцелария и списва тук. ако бачкаше здраво на село нямаше да списва. 100% има голямо разминаване между форумни приказаки и действителност.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                  Разделиха се след 10 години гаджелък и много събирания и разделяния последните години. Пича беше несериозен, много го искаше живота и мислеше, че може да го кара на куц крак форевър
                  По стандартите на Евго това трябваше да е идеалната връзка и да има щастлив край с много деца
                  Мадамата я описах, за пича само ще кажа, че много приличаше на Васко Найденов (говорим за края на 80те), и беше много вървежен също.
                  И на двамата семействата бяха някаква номенклатура тогава, бащите и на двамата ходеха по чужбините, баща й дори беше работил някъде 4-5 години, за ония времена имаха всичко. Перспективи до небето откъм кинти, имоти, образования, връзки и реализация на младите. Ама бяха лудите години от края на 80те до към края на 90те. Двамата го удариха яко на лайф, мадамата обаче се усети навреме, хвана един с перспективи в бизнеса (въобще не толкова красив, колкото моя приятел), омъжи се и така. Класика в жанра.
                  Ясно, верно е класика в жанра Мерси за отговора. И за другото си прав, каквото става с един човек около 30-те след една неуспешна 7-8 годишна връзка. Вместо да се радват, че не се е стигнало да нещо повече с този човек и децата да страдат в последствие, те изпадат в самосъжаление. Ми продължаваш напреТ бе, и това е!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                    Груец честно какво пи пуши и смърка през обедната почивка?Кокаин ли?Аз се срамувам от това което си написал
                    Батка, ти си нихилисто-анархо-комунист, така че е нормално. За теб хем не трябва да има държава и всички вкупом да идем да бачакаме на село и да самооцеляваме от самодостатъчност, хем пък пенЦиите да са високи, щото някой си бил бачкал някога си "на държавата" Ми да не е бачкал без пари бре? някаква ангария ли, що? Ми неговите родители отде са вземали пенЦия? Ми за децата му отде пари за безплатно здравеопазване и образУвание? Ма мислете малко де - системата е разходпокривна - бачкаш за родителите си, децата ти бачкат за теб. Синовен дълг и в двата случая - като ги няма децата и са си били шута в чужбина, щото ти си ги подкокуросвал с Бегай, мама, от кочината, ние с бащата ти сме зле, ма барем ти да си добре, няма как да се случат нещата, просто няма как, нишката се къса. Ето толкова е просто!

                    П.С. И не, не пуша и никога не съм употребявал забранени субстанции, най-малкото защото родителите ми така са ме възпитали!

                    П.П.С. Безимен, сори, все те обиждам на възраст, пък ти си чувствителен - не е нарочно, да знаеш Бъди здрав и успешен!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                      Да бе, разбрах те, харесвам иронията и дори успявам да я разбера в нета, което си е постижение, просто ти казах, че не е хубаво да се бъзикаш с определени неща. Толкоз. Иначе, въпреки някои стандартни противоречие между нас, аз харесвам стила ти на писане с този профил и чета почти всичко с удоволствие, макар твърде често да не споделям вижданията ти, но пък нали имаше там една умна глава, дето беше казала, че не харесва това, дето го пишеш, но би дал живота си, за да можеш да го пишеш

                      Селена, аз не знам защо си мислиш, че имам нещо конкретно против теб, освен че си извън страната - и сестра ми, и зет ми са извън България, и на тях казвам същото. Просто ми идва туу мъч да си морален стожер в такъв случай - нищо повече, но и нишо по-малко от това. Позволи ми да си кажа мнението за брака и 50/50 - ми може пък човекът да е искал да види колко си готова да заложиш на себе си. Аз например никога не съм се страхувал за себе си и доходите си и винаги съм бил убеден, че ще се справя. Никога не съм искал 50/50 от жена ми, но е имало моменти, в които тя е изкарвала 50% повече от мен - това не ме е комплексирало, напротив, само ме е амбицирало. А не ме е комплексирало и зарадаи това, че имаме отделен бюджет - аз моето в този бюджет си го давам, след това 5 лева само да ми останат, това си е мой проблем, ще лиша себе си, но не и семейството си Разбираш ли? Много ясно, че като си бременна си друга бира, макар че какъв точно да ти е проблемът - пак ти дават около 2300 лева при осигуряване на макса, колко пък толкова да си зле с 2300 лева чисти, докато си бременна? После майчинство - пак 2300 - ок, не е пълен доход, може и наполовина или 1/3 да е от това, на което си свикнал, но за България пак са си добри пари - проблем става чак след първата година, но няма амбициозна майка, дето да иска да стои и да гледа деца след първата година, като си заеве кариерата.

                      Моята жена никога не е била лишавана от почти нищо - искаш кола - ок, няма проблем ако трябва на лизинг, искаш нов апартамент, че онзи бил наследствен и с кофти аура - ок, вземаме, екскурзия до майната си - разбрано и т.н., и въпреки че парите не са ни някакъв проблем, тя тръгна на робота след като децата направиха годинка. На мен не ми беше особено кеф, но не мога да я спра, не е редно, тя има неин живот и професионална кариера.

                      Та така, парите са важни, няма как да не са, а хората е добре освен визулано и умствено, да си подхождат и финансово, иначе рано или късно става проблем и някой е нещастен
                      Оф на батя фокусника.Са извади от чорапите за едно бентли.....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                        Айде и ти, ма простено ти е, пенсионер си, а всеки си гледа от неговата паничка. Това с "държавата ми е длъжна" е най-голямата глупост, която може да съществува. Разходопокривна е системата и толкова. Кво, все едно да бачкам при някого, да му изкарам 1 милион от нещо и да чакам той после 10 години да ми плаща заплата, без да пипам нищо, щото някога съм му работил. Когато се отървен от това комунистическо мислене, тогава ще станем онзи наорд, дето удиви света преди 100+ години, иначе ще сме в най-добрият случай един вариант, ерзац варинат, на страните от южна европа - корумпирани, комунистически и наредени с паничката пред държавите от Севера, с милостинята - дай бе, бате, че няма да ти гласувам бюджета!. Апропо, замислял ли си се защо огромната маса българи емигрира в Южна Европа, а единици успяха на Север?

                        Айде стига, че и аз имам задачи - трябва да изкарвам пари за тези, дето вече си ги били изработили и аз съм им дължал!?!?!
                        Груец честно какво пи пуши и смърка през обедната почивка?Кокаин ли?Аз се срамувам от това което си написал

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                          Айде и ти, ма простено ти е, пенсионер си, а всеки си гледа от неговата паничка. Това с "държавата ми е длъжна" е най-голямата глупост, която може да съществува. Разходопокривна е системата и толкова. Кво, все едно да бачкам при някого, да му изкарам 1 милион от нещо и да чакам той после 10 години да ми плаща заплата, без да пипам нищо, щото някога съм му работил. Когато се отървен от това комунистическо мислене, тогава ще станем онзи наорд, дето удиви света преди 100+ години, иначе ще сме в най-добрият случай един вариант, ерзац варинат, на страните от южна европа - корумпирани, комунистически и наредени с паничката пред държавите от Севера, с милостинята - дай бе, бате, че няма да ти гласувам бюджета!. Апропо, замислял ли си се защо огромната маса българи емигрира в Южна Европа, а единици успяха на Север?

                          Айде стига, че и аз имам задачи - трябва да изкарвам пари за тези, дето вече си ги били изработили и аз съм им дължал!?!?!

                          Аз съм пенсионер, колкото ти си ватман.

                          И не съм казвал никъде в прав текст : "Държавата ми е длъжна!"

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                            Последен пост до теб и по принцип тук. Напротив, те са създали блага в тази държава, те са си внесли съответните осигуровки. Къде са отишли тези пари?

                            Системата не е такава в една нормална среда. Това, че “държавата” ерго крадливите политици са пипнали тези фондове и са ги изразходвали за нещо друго и се е получила куха пирамида дали е грях на сегашните пенсионери?

                            Пак ти казвам, не познаваш точно моята ситуация, но тук говорим схематично. За родителите си по принцип всички емигранти плащат от собствения си джоб, изтеглят ги и ги поема съответната приемаща държава, която обикновено е с по-мощна социално осигурителна система. Уж се пишеш юрист - това са ти два еврорегламента. Oсновният ти е 883/2004 г.

                            Сега ако оспорваш, че тези хорица нямат право на мизерията, която им се плаща под формата на пенсия и не са си я изкарали и че ти ги гледаш, с това можеш да предизвикаш само снизходителни усмивки. Ако това е пък твоята морална позиция - без коментар.

                            Много има да ти се обяснява. На никой нищо не плащаш - това поколение си е платило всичко с лихвите. Проумей го. От мен - поклон за всички пенсионери - жертви на един брутален и нехуманен преход, в който ги ограбиха и докараха до просешка тояга.
                            Подкрепям напълно, това, че някои тъмносини се опитват, ако може да да премахнат солидарната социална система, защото вярват в дивия капитализъм на предприемаческите възможности на отделния индивид, не значи, че в цяла Западна Европа е точно обратното на техните въжделения. Такива отворковци, си представи, че в следствие на инцидент си загуби единия крак и е с протеза. Тогава пак ли ще има същите възгледи за разходопокривната система или ще обърне палачинката на мига? Не съм свикнал да оценявам някои, без да съм ги опознал достатъчно, но виж дебелашките им клиширани сексистки лафове, издава дълбоко провинциално просташко мислене и самонадеяност на див селски пуяк.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                              Егати глупостите, при това на куб, не на квадрат!!! Нищо не дължи на никого държавата, вСелена, системата е разходо-покривна - ти плащаш за родителите си, децата ти плащат за теб. Родителите ти са си плащали за твоите баба и дядо, както и за безплатното ти лечение и образУвание по комунизма. Ти, понеже си еманципирана и т.н. не можеш да понасяш "кочината" и ала-бала, си си била шута и си прекъснала връзката, ерго, няма кой д аплаща за росителите ти, освен "идиотите", дето са останали в "Кочината" и на които ти имаш наглостта да даваш наклон на детеправния орган. Толкова ли е трудно да го разбереш? Баси!

                              ма наглостта на българина, особено емигранта, понякога достига висини, които дори тъмнозелен не може да достигне. Била им длъжна държавата - що? Щото им е отгледала и изучила децата, за да могат да избягат навън, без да внесат стотинка за пенсията на родителите си тук/ Ай сиктир и фарисейщина, не е истина - и това ми било икономически форум, ми то по-зле от партийна сбирка в Куртово Конаре!
                              Последен пост до теб и по принцип тук за тази година. Напротив, те са създали блага в тази държава, те са си внесли съответните осигуровки. Къде са отишли тези пари?

                              Системата не е такава в една нормална среда. Това, че “държавата” ерго крадливите политици са пипнали тези фондове и са ги изразходвали за нещо друго и се е получила куха пирамида дали е грях на сегашните пенсионери?

                              Пак ти казвам, не познаваш точно моята ситуация, но тук говорим схематично. За родителите си по принцип всички емигранти плащат от собствения си джоб почти всичките им разходи в България, или ги изтеглят и ги поема съответната приемаща държава, която обикновено е с по-мощна социално осигурителна система. Уж се пишеш юрист - това са ти два еврорегламента. Oсновният ти е 883/2004 г. Между другото, благодарение на тази солидарна социално-осигурителна система е спасен буквално живота на немалко пенсионери в странство през последните 15 години на ново ЕС.

                              Сега ако оспорваш, че тези хорица нямат право на мизерията, която им се плаща под формата на българска пенсия и не са си я изкарали и че ти ги “гледаш”, с това можеш да предизвикаш само снизходителни усмивки. Ако това е пък твоята морална позиция - без коментар.

                              Много има да ти се обяснява. На никой нищо не плащаш - това поколение си е платило всичко с лихвите. Проумей го. От мен - поклон за всички пенсионери - жертви на един брутален и нехуманен преход, в който ги ограбиха и докараха до просешка тояга.
                              Last edited by Selena; 07.12.2020, 15:25.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                                Евго, доста едностранно гледаш на нещата.

                                Възрастните ОТДАВНА са си платили НЕКОЛКОКРАТНО пенсиите!

                                Интересни разсъждения имате: Боко им бил давал по 50 лв, ти пък им плащаш пенсиите! Оставам с впечатление, че ги имаш за хрантутници, някакви - възрастните!

                                Другото: с всяко излизане на улицата - вече виждаш овещественият им труд: административни сгради - дворци, пътища, мостове, производствени предприятия, които дори успяхме да разрушим (и това е част от вложен труд, който обаче не е съзидателен), далекопроводи за високо напрежение, язовири....

                                Можеш ли да почнеш САМ (от нищото) сега да правиш всичко това на една гола поляна, но и да "отчисляваш" за пенсия?

                                В тоя смисъл - нашите родители неколкократно да изплатили САМИ своите пенсии, а ти НИЩО не им плащаш, но със сигурност СИ ИМ ДЛЪЖЕН (ако реално помислиш!)

                                ...и са работили по бригади "национални обекти" - безплатно, както и ние сме го правили! И сме отглеждали децата си (ВАС!), без да поставяме условието, че ще ви гледаме, АКО някога "плащате пенсиите на възрастните си родители".. .

                                Евго, самият ти си малко по-голям от моите деца, но по отношение на разсъжденията - нещата са много по-различни!

                                Айде и ти, ма простено ти е, пенсионер си, а всеки си гледа от неговата паничка. Това с "държавата ми е длъжна" е най-голямата глупост, която може да съществува. Разходопокривна е системата и толкова. Кво, все едно да бачкам при някого, да му изкарам 1 милион от нещо и да чакам той после 10 години да ми плаща заплата, без да пипам нищо, щото някога съм му работил. Когато се отървен от това комунистическо мислене, тогава ще станем онзи наорд, дето удиви света преди 100+ години, иначе ще сме в най-добрият случай един вариант, ерзац варинат, на страните от южна европа - корумпирани, комунистически и наредени с паничката пред държавите от Севера, с милостинята - дай бе, бате, че няма да ти гласувам бюджета!. Апропо, замислял ли си се защо огромната маса българи емигрира в Южна Европа, а единици успяха на Север?

                                Айде стига, че и аз имам задачи - трябва да изкарвам пари за тези, дето вече си ги били изработили и аз съм им дължал!?!?!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                                Коментар

                                Working...
                                X