Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение

Правилно че го казваш квото не те кефи...това е ок...и така някой като не го кефи квото казваш ти...и той го казва и почва някакъв спор или заяждане

По втората част...много много не преценявам нищо.....аз това което съм написъл в книгата си...не само го казвам ами съм го преживял така че е станало мое...и поради тази причина...след като казвам че не трябва да си създаваш крайно мнение за никой...аз това правя в действителност.
Да, може да стигам до крайност да кажа че някой е откровен простак....на фона на това което пише...което не означава че аз го катигоризирам крайно - тоя е простак.
Нямам идея дали някой е успешен или не е успешен тук и честно казано не ми пука.....аз тук говоря по принцип...искам да сблъскам аргументи и принципни позиции....не може да сядя тук и да правя анализ кой къв е. Нито ми плащат за това....да правя психопрофил на някой...нито ми е работа.
В реалния живот има два вариянта ако някой не дава аргументи а минава в лични нападки. Ако завися от него....ще го преценя...ще го използвам и ще го захвърля като ми свърши работа...а междувременно ще го оставя да мисли че владее ситуацията. Ако не ми върши работа...няма да се задържи много в компанията ми. И в двата вариянта...хич няма да си направя труда да го анализирам или да мисля за него дали е успешщен неуспешен...сакат или умственно изостанал....камо ли да тръгна да си губя времето да го убеждавам в нещо което вярвам освен ако това не ми е целта да изградя образ за да го вкарам в капана.

Звучи много студенокръвно...аз не съм такъв...но практически и това го има в живота.
Коментар