Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Според мен е по-стойностно да удържаш поривите на вятъра, но не всеки има тези сили. Трудно е. По-лесно е да си постоянно в зоната си на комфорт. Гледай тука един изпаднал в истерия американски адвокат в Ню Йорк. Изпаднал в откровена истерия, че персоналът в някаква закусвалня говори на испански. Глупакът е пропуснал, че влакът отдавна е тръгнал, испаносите се плодят като зайците, реконкистата е вече факт, а той се пеняви, че е нарушена зоната му на комфорт. Гледай колко е жалък:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа си ИМАЛ /пари, власт, контрол/ в миналото, или всички предпоставки да ги придобиеш в бъдещето, кое е по-меродавно и може да се нарече „успех”, според вас? Понеже, имали се разоряват и опозоряват, а нямали (по едни или други причини), придобиват и се издигат или биват издигнати. Не е ли Успехът ПРОЦЕС на преминаване през настоящето? „Успял” да свърши нещо, провалил се в отделен опит... Разкаьват, Едисон, бащата на GE, с години работел над обикновената ел.крушка, и направил 10000 /десет хиляди!/ неуспешни опита, преди, последният, да излеье сполучлив. КОГА, всъщност, той е УСПЯВАЛ? Само накрая ли или, извървявайки всяка мъчително трудна и струваща му огромни усилия, без гаранции за позитивен изход, крачка? Ето, наскоро, мой приятел, отново ми обясняваше, как моите „играчки”/ за които, той само частично е прочел от един сайт, без веднъж да пипне наживо и да прозре в дълбочината зад тях та, този мой нов приятел, ми пбясни, как ”моето” „не било бизнес кейс,” щото -каквото и да е, за да го ползваш, било трябвало някаква промяна да извършиш напр, докато един друг приятел, още преди 7 години и също, без да види ми каза, как съм щял да завладея пазара /или нещо от вида/, обяснявайки как сам, обаче, имал други , ”по-важни работи”. Кога успяваме: Когато опазваме и запазваме равновесието си въпреки насрещния вятър, или когато, се включим в чужди схеми, без разбиране и виждане на нещата само, ьащото такива някъде и при някого вече са сработили?Кога?
...онова, с кюлотите, оставям на маркетинговите гении, те ще ги отикат. Някак. И на някого. Върши ли му работа, все тая, ако те „успеят”.
Коментар
-
Да си ИМАЛ /пари, власт, контрол/ в миналото, или всички предпоставки да ги придобиеш в бъдещето, кое е по-меродавно и може да се нарече „успех”, според вас? Понеже, имали се разоряват и опозоряват, а нямали (по едни или други причини), придобиват и се издигат или биват издигнати. Не е ли Успехът ПРОЦЕС на преминаване през настоящето? „Успял” да свърши нещо, провалил се в отделен опит... Разкаьват, Едисон, бащата на GE, с години работел над обикновената ел.крушка, и направил 10000 /десет хиляди!/ неуспешни опита, преди, последният, да излеье сполучлив. КОГА, всъщност, той е УСПЯВАЛ? Само накрая ли или, извървявайки всяка мъчително трудна и струваща му огромни усилия, без гаранции за позитивен изход, крачка? Ето, наскоро, мой приятел, отново ми обясняваше, как моите „играчки”/ за които, той само частично е прочел от един сайт, без веднъж да пипне наживо и да прозре в дълбочината зад тях та, този мой нов приятел, ми пбясни, как ”моето” „не било бизнес кейс,” щото -каквото и да е, за да го ползваш, било трябвало някаква промяна да извършиш напр, докато един друг приятел, още преди 7 години и също, без да види ми каза, как съм щял да завладея пазара /или нещо от вида/, обяснявайки как сам, обаче, имал други , ”по-важни работи”. Кога успяваме: Когато опазваме и запазваме равновесието си въпреки насрещния вятър, или когато, се включим в чужди схеми, без разбиране и виждане на нещата само, ьащото такива някъде и при някого вече са сработили?Кога?
...онова, с кюлотите, оставям на маркетинговите гении, те ще ги отикат. Някак. И на някого. Върши ли му работа, все тая, ако те „успеят”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТемата е за Успеха...какво е успеха? Как да бъдем успешни...? Как да проемним себе за да реализираме целите си? И т.н.
За модераторите...абсолютно всичко е по темата...от секс до политика...може и заедно))
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе мога....отивам на вечеря)) На твоя почва съм....снощи ядох паеля с черен ориз...
Но имам бая кво да кажа.....вие си пишете..за секс....гаджета...политика....социализъм....капита лизъм...успех неуспех...квото искате))
.
Но ако не задвижиш темата, тя сама няма да тръгне. Утре ако се появиш кажи ти какво смяташ за успех, защото колкото хора, толкова представи за успеха съществуват.Last edited by Selena; 18.05.2018, 21:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПрестраши се най-после. Искаме да сме успешни. Почвай лекцията сега, че чакам.)) На твоя почва съм....снощи ядох паеля с черен ориз...
Но имам бая кво да кажа.....вие си пишете..за секс....гаджета...политика....социализъм....капита лизъм...успех неуспех...квото искате))
Коментар
-
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Темата е за Успеха...какво е успеха? Как да бъдем успешни...? Как да проемним себе за да реализираме целите си? И т.н.
За модераторите...абсолютно всичко е по темата...от секс до политика...може и заедно))
Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар