IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Всеки иска с нещо да изпъкне. Човешка суета и ти, и аз не правим изключение, ама искаме с други неща да изпъкнем, не с пари.
    Прав си. И, за разлика от мен, сякаш, по-изпъкваш. Аз съм "свадливо старче", докато ти, си Мистър НЛО. По-ефектно е, някак, по-весело.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      А ти как си като ръст и кг? Караш мотор и със сигурност си мъжага!
      Женствен е,няма да ти хареса

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не всички са така и не с всички е така.
        Всеки иска с нещо да изпъкне. Човешка суета и ти, и аз не правим изключение, ама искаме с други неща да изпъкнем, не с пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, нали и ти се пишеш на 45
          а тя преди 20 години е била на 25

нещо не е така
          По-голяма е от мен със 7 месеца.

А ти как си като ръст и кг? Караш мотор и със сигурност си мъжага!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Оправданията на бедните хора

https://www.facebook.com/reel/416370258133676

Всяко едно от тях сме го срещали много пъти в тази тема ...
            Тоест бедните са експерти в измислянето на оправдания защо са се провалили в този живот ...
            Не всички са така и не с всички е така.
            Last edited by X_Y; 09.01.2025, 20:13.

Коментар

Малко по-малък съм.
              е, нали и ти се пишеш на 45
              а тя преди 20 години е била на 25

нещо не е така
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111

Кой набор си?
                Няма значение. То не е до възраст, а е до можене.

Разкажи как свали новото гадже.

Иначе си прав, че най-хубавата инвестиция е в образование на децата - "да го научиш как сам да лови риба",

Коментар

е, не си ли и ти на нейните години
                  Малко по-малък съм.

Коментар

Не, в началото тя не ме хареса (въпреки че си бях за харесване, много по-добре от днес). Не поздравяваше, не ми обръщаше никакво внимание. Беше си поканила мъж на нейните години за 2-3 седмици в началото и го изгони. И от тогава не съм виждал мъж да влиза у тях като гадже или приятел.
                    е, не си ли и ти на нейните години
                    препоръка е

Коментар

ти не успя ли да направиш нещо с нея по въпроса за репродукжията
                      Не, в началото тя не ме хареса (въпреки че си бях за харесване, много по-добре от днес). Не поздравяваше, не ми обръщаше никакво внимание. Беше си поканила мъж на нейните години за 2-3 седмици в началото и го изгони. И от тогава не съм виждал мъж да влиза у тях като гадже или приятел.

Коментар

ЧНГ,

през 2004 г. повечето българи бяха бедни и едвам си плащаха скъпите сметки и разходите за домакинството.

през 2024 г. повечето българи в СФ са богати и разполагат.

През 2004 г. една комшийка дойде от малък провинциален град и й купиха двустаен апарт, 65 кв.м. Освен това майка й и баща й го стегнаха преди да влезе. Тя получи всичко наготово, за каквото мечтаех и аз. Но въпреки това не можа да създаде семейство.

Тя беше на 25 г. тогава, а апартаментът струваше 40 000 лв, купен от познат човек, т.е. с препоръчване и вероятно малко по-евтино от пазарните цени.
                        Сумата 40 000 лв беше непосилна за събиране, при заплати 200-300 лв, от които нищо не оставаше.
                        ти не успя ли да направиш нещо с нея по въпроса за репродукжията
                        препоръка е

Коментар

• Оправданията на бедните хора

https://www.facebook.com/reel/416370258133676

Всяко едно от тях сме го срещали много пъти в тази тема ...
                          Тоест бедните са експерти в измислянето на оправдания защо са се провалили в този живот ...

Коментар

• Дигиталната "соцмрежова" епоха усилва ли тревожността?

Да, усилва я. Тревожността се подхранва от омразата, а дигиталното пространство стана нейното леговище. Хейтът се превърна в идеология, в национална доктрина, с партиен слоган. Колкото повече и по-изобретателно мразиш – толкова си по-далеч и по-висш от обекта на омразата, толкова повече нямаш нищо, ама нищо общо с него. Мразиш ли достатъчно силно, значи си от по-висша раса, превъзхождаш. Тази омраза се отприщи преди няколко години и не може да затихне и да се укроти. Тя порази всички, без оглед на това дали са умни и красиви или глупави и грозни. Чрез практикуване на омразата хората се почувстваха цялостни и удовлетворени, значими, смислени. Без нея явно са се чувствали неудовлетворени и несмислени. Сега берем горчивите ѝ плодове и изход не се вижда.

Коментар

• Ето такъв е пътя към успеха:

https://www.facebook.com/reel/1106438550628102

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Ти глупав ли си? Разлика между осигуровки и данъци правиш ли?
                                ОСИГУРОВКИ СЕ ПЛАЩАШЕ НА ВСИЧКО (не че ги плащахме) - нямаше МАКСИМАЛЕН ПРАГ и така трябва да е.
                                Осигуряваха ме на 500лв а вземах над 2000 към 2000г
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X