IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Ти глупав ли си? Разлика между осигуровки и данъци правиш ли?
    ОСИГУРОВКИ СЕ ПЛАЩАШЕ НА ВСИЧКО (не че ги плащахме) - нямаше МАКСИМАЛЕН ПРАГ и така трябва да е.
    Осигуряваха ме на 500лв а вземах над 2000 към 2000г
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

за 10% данък ли ревеш ве?
      Помня едно време до 42% ми вземаха, а имаше и още една по висока ставка. И си правех фалшиви застраховки живот срещу 5-6% комисионна за сваляне на данъците
      Ти глупав ли си? Разлика между осигуровки и данъци правиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
        Съфорумници, какво мислите за поредното планувано увеличение на максималния осигурителен доход (МОД)? Няма ли да се съберем достатъчно хора от форума + някои други групи в социалните мрежи и да предявим претенции и ние - осигуряващите се над МОД - под формата на някакъв протест? Само ние сме останали без да протестираме за нещо. На мен лично ми е дошло до гуша да ме ползват за дойна крава и всяка година да ми намаляват заплатата (вдигайки осигуровките) за сметка на държавните служители, чийто заплати се вдигат всяка година! Дайте сериозно да направим някаква организация, очевидно КНСБ не върши никаква работа. По новините винаги се споменава, че преговори се водят с "бизнеса", ама кой точно е тоя бизнес?
        за 10% данък ли ревеш ве?
        Помня едно време до 32% ми вземаха, а имаше и още една по висока ставка. И си правех фалшиви застраховки живот срещу 5-6% комисионна за сваляне на данъците
        Last edited by bota156; 06.12.2024, 10:24.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Съфорумници, какво мислите за поредното планувано увеличение на максималния осигурителен доход (МОД)? Няма ли да се съберем достатъчно хора от форума + някои други групи в социалните мрежи и да предявим претенции и ние - осигуряващите се над МОД - под формата на някакъв протест? Само ние сме останали без да протестираме за нещо. На мен лично ми е дошло до гуша да ме ползват за дойна крава и всяка година да ми намаляват заплатата (вдигайки осигуровките) за сметка на държавните служители, чийто заплати се вдигат всяка година! Дайте сериозно да направим някаква организация, очевидно КНСБ не върши никаква работа. По новините винаги се споменава, че преговори се водят с "бизнеса", ама кой точно е тоя бизнес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
            Ай, стига се подмазва.
            И то с лъжи
            Last edited by danetha; 06.12.2024, 06:08.

Коментар

Ай, стига се подмазва.
              Хахаха, аз нали знаеш ....в тая скапана агенция не сте много, който е злоупотребил, ще си носи отговорност

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Мерси! Дано всички модератори имат вашата експертиза! Респект!
                Ай, стига се подмазва.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                  Все още не се заплашвате. Затова ви пиша да не започвате.
                  Мерси! Дано всички модератори имат вашата експертиза! Респект!
                  Last edited by Bailor; 05.12.2024, 23:22.

Коментар

• Все още не се заплашвате. Затова ви пиша да не започвате.
                    रादोस्त

Коментар

Искам да кажа, че ви преместих мненията в тази тема, с мислълта, че няма как да сте извън темата тук, но не за да се заплашвате .
                      Заплашвате? Може ли цитат аз кого и по какъв начин съм заплашвал? Не съм съгласен, х_у!

Коментар

Ще ми е неприятно да трябва да ви трия и от тук.
                        Моля не започвайте да се заплашвате.
                        Аз лично веднага се дисциплинирам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                          ? Знаеш дедовия,като толкова знаеш, дай портфейла в IBKR? Ще ми го дадеш, ама кога ме няма...
                          А, числата от тотото искаш ли ги?

Коментар

• Искам да кажа, че ви преместих мненията в тази тема, с мислълта, че няма как да сте извън темата тук, но не за да се заплашвате .
                            रादोस्त

Коментар

Ще ми е неприятно да трябва да ви трия и от тук.
                              Моля не започвайте да се заплашвате.
                              Колко да ти е неприятно? Да не искаш да кажеш, че ти е забавно да ни четеш закачките?

Коментар

С кого си имам работа?
                                Представи си, че знам!
                                ? Знаеш дедовия,като толкова знаеш, дай портфейла в IBKR? Ще ми го дадеш, ама кога ме няма...

Коментар

Working...
                                X