Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА ти как си като ръст и кг? Караш мотор и със сигурност си мъжага!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не всички са така и не с всички е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, нали и ти се пишеш на 45
а тя преди 20 години е била на 25
нещо не е така
А ти как си като ръст и кг? Караш мотор и със сигурност си мъжага!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОправданията на бедните хора
https://www.facebook.com/reel/416370258133676
Всяко едно от тях сме го срещали много пъти в тази тема ...
Тоест бедните са експерти в измислянето на оправдания защо са се провалили в този живот ...Last edited by X_Y; 09.01.2025, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Малко по-малък съм.
а тя преди 20 години е била на 25
нещо не е такапрепоръка е
Коментар
-
е, не си ли и ти на нейните години
- 1 like
Коментар
-
Не, в началото тя не ме хареса (въпреки че си бях за харесване, много по-добре от днес). Не поздравяваше, не ми обръщаше никакво внимание. Беше си поканила мъж на нейните години за 2-3 седмици в началото и го изгони. И от тогава не съм виждал мъж да влиза у тях като гадже или приятел.препоръка е
Коментар
-
ти не успя ли да направиш нещо с нея по въпроса за репродукжията
- 1 like
Коментар
-
ЧНГ,
през 2004 г. повечето българи бяха бедни и едвам си плащаха скъпите сметки и разходите за домакинството.
през 2024 г. повечето българи в СФ са богати и разполагат.
През 2004 г. една комшийка дойде от малък провинциален град и й купиха двустаен апарт, 65 кв.м. Освен това майка й и баща й го стегнаха преди да влезе. Тя получи всичко наготово, за каквото мечтаех и аз. Но въпреки това не можа да създаде семейство.
Тя беше на 25 г. тогава, а апартаментът струваше 40 000 лв, купен от познат човек, т.е. с препоръчване и вероятно малко по-евтино от пазарните цени.
Сумата 40 000 лв беше непосилна за събиране, при заплати 200-300 лв, от които нищо не оставаше.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Оправданията на бедните хора
https://www.facebook.com/reel/416370258133676
Всяко едно от тях сме го срещали много пъти в тази тема ...
Тоест бедните са експерти в измислянето на оправдания защо са се провалили в този живот ...
Коментар
-
Дигиталната "соцмрежова" епоха усилва ли тревожността?
Да, усилва я. Тревожността се подхранва от омразата, а дигиталното пространство стана нейното леговище. Хейтът се превърна в идеология, в национална доктрина, с партиен слоган. Колкото повече и по-изобретателно мразиш – толкова си по-далеч и по-висш от обекта на омразата, толкова повече нямаш нищо, ама нищо общо с него. Мразиш ли достатъчно силно, значи си от по-висша раса, превъзхождаш. Тази омраза се отприщи преди няколко години и не може да затихне и да се укроти. Тя порази всички, без оглед на това дали са умни и красиви или глупави и грозни. Чрез практикуване на омразата хората се почувстваха цялостни и удовлетворени, значими, смислени. Без нея явно са се чувствали неудовлетворени и несмислени. Сега берем горчивите ѝ плодове и изход не се вижда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Ти глупав ли си? Разлика между осигуровки и данъци правиш ли?
Осигуряваха ме на 500лв а вземах над 2000 към 2000гНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар