Преди малко, по телефона, говорих с Павел, партньора си по икономайзера. Млад човек, способен и работлив, и сам, с много повече продукти, отколкото Селена спомена. Говорим си, и той ми казва, че повече, с българи не му се работи. Защо? Ами...от години, обяснявам културно, и многократно, каня: Елате, вижте, пипнете. И? Нито един /НИТО ЕДИН!/ български колега от тук, не си направи усилието. Г.О. НЕЕ на Луната... и въпреки това. Дойде един момък от Белгия. Покрай друго мероприятие, в София, пътувайки за Русе но, дойде. Яка инженерингова кантора са, може да им пусна тук линк, ако не е забранено - да не рече някое моди „реклама!” - и предложи, ако желаем, да поемат оптимицацията. (Компютърно моделиране, дигитални симулации и др., сещате се) Та, той, видя и пипна. И публично, не коментира...за разлика от мнозина тук. Как да се сравнява човек с напредналия свят и защо, според вас, НАС НЕ НИ БРОЯТ ЗА ЧАСТ ОТ НЕГО?
Тъжен но, ясен отговор: Хууубаво се огледайте. „ Мили, родни, „успешни” българи. Аз също не виждам причини да ни броят.
Тъжен но, ясен отговор: Хууубаво се огледайте. „ Мили, родни, „успешни” българи. Аз също не виждам причини да ни броят.
Коментар