Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да не печелиш от първия продаден екземпляр, в начален стадий, както е нашия случай, дълбоко под нулата - защото, инвестираме дори, когато нямаме - е гибел. Бих взел конвертируем кредит или дори, „просто срещу запис на заповед” но, обезпечение - само като индустриална собственост. Апартаментът вече е ипотекиран.
А пак не пресметна, което му дадох: 40 грама в секунда, 10 градуса. При втичаща студена вода 15 С, топла вода на 40 и изтичаща подгрята на 25, каква мощност прехвърляме? За кпд няма да го питам, ще се омотае.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да се стряска, който ще. Който иска, да вярва, че лъжа. Мъдър човек ще провери макар че, преди малко, ме питаха що не съм обяснявал, като за първолаци. Хипотетично, ако приемем „авторското право” струва не 5, не 3 и не 2, а само 1% от пазара /при макс 10% насищане, та, това авторско право, върху двата ПМ в ръцете ми и още 4 заявени патенти, извънредно консервативно, е около 50 млн.
Евро. Никого не моля. Не каня. Не се шегувам.
Както казваха „Замунда Банана Бенд”,
„ -'Ку щети!”
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Абе всичко е шменти-капели.
Дори и да допуснем че има каквато и да било полза от това, то да попитам:
Защо не направи една малка серия, да кажем 500 бр. и да я пусне да се продава? Като е толкова уверен, ами да вземе кредит срещу ипотека, направо се чудя защо не го е направил досега, ами само мрънка по форумите?
А пак не пресметна, което му дадох: 40 грама в секунда, 10 градуса. При втичаща студена вода 15 С, топла вода на 40 и изтичаща подгрята на 25, каква мощност прехвърляме? За кпд няма да го питам, ще се омотае.Last edited by X_Y; 19.05.2018, 19:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Добре. Прост въпрос и моля за прост отговор. Българите сме прости и не разбираме, ще се затрием и т.н. Знам че беше публикувал изобретението си в различни сайтове, където потенциалните инвеститори не са българи а са от цял свят. Та простия ми въпрос е :
Защо до сега не си намерил инвеститор, независимо от националността му?
Дори и да допуснем че има каквато и да било полза от това, то да попитам:
Защо не направи една малка серия, да кажем 500 бр. и да я пусне да се продава? Като е толкова уверен, ами да вземе кредит срещу ипотека, направо се чудя защо не го е направил досега, ами само мрънка по форумите?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какви 15 лева? Къде се слага? Колко топла вода се ползва там месечно? Колко % спестява?
- 1 like
Коментар
-
Инвестирах много време (времето е пари), усилия (и те са пари), нерви, мозък, ако щеш... а, някои хора, максимум, поглеждате на това като екзотика. И разговор по същество не се получава. Мине, който „ме удостои”, само пътем, вниманието му разсеяно по жени, деца и битовизми, отдели Макс.15 минути на нещо, в което, аз и партньорът ми сме наляли години, слуша с половин ухо и ми разправя, че аз зле съм обяснявал, или съм правил нещо „не както трябва”.
Съжалаявм, Ивелине, ама наистина, ТОВА, ВАШЕТО, Е НЕСЕРИОЗНО ОТНОШЕНИЕ.
И НЯМАМ АЗ ВИНА ЗА ВАШИЯ ПОВЕДЕНЧЕСКИ МОДЕЛ.
Затова - а имам ли друг избор? - приех, че досега, съм улучвал гредата /или някое друго дърво/ и продължавам играта.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕто, например, последният ми ПМ може да връща и повече от 15 лв/месечно за ток в БГ и над 15-евро на Запад...ама това, приказки като за пред потенциален инвеститор ли са, или като за баба Гицка от Горно Нанадолнище?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Когато си прав...Възможно ли е, обаче, хора с претенции за ...абе, „ниво над средното” /тъй де, „достатъчно умни, за да са инвеститори” да са на нивото на Първолаци? Оказвам ви Уважение, като НЕ ви броя за чак толкова прости и ви обяснявам като за голе и. изведнъж, тръгвате да ми обяснявате, че не сте чак толкова умни? Нещо спрях да ви разбирам от известо време.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Значи сега излезе че не са прости само българите а всички инвеститори по целия свят? Ако си осъзнал, че не обясняваш като за първолаци и затова не те разбират инвеститорите, вече е друга бира. Значи просто трябва да промениш това. След като няма резултат сменяй подхода. Но не може да правим едно и също и да чакаме различен резултатLast edited by Pyramid; 19.05.2018, 18:35.
- 1 like
Коментар
-
Липса / или много слаба/ инвестиционна култура. Възможно, и не обяснявам „като за прости”. Това е, според мен. Простият отговор е този. Мога и по-обстойно но, ще задълбаем. А темата уж, е друга.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Добре. Прост въпрос и моля за прост отговор. Българите сме прости и не разбираме, ще се затрием и т.н. Знам че беше публикувал изобретението си в различни сайтове, където потенциалните инвеститори не са българи а са от цял свят. Та простия ми въпрос е :
Защо до сега не си намерил инвеститор, независимо от националността му?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Факти ала-бала.
Дай да ги видим тея прословути факти
ПП
Нямам намерение да пиша пвече по този въпрос тук. Направил си отделна тема за това нещо, и предлагам и на теб да спреш. Ако искаш - там.
Иначе и тая тема ще осереш.
А не може да смята. Умножение. Дори събиране и изваждане няма.
УУУУУУУУ!!!!
- 1 like
Коментар
Коментар