IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Така или иначе бялата раса е само 8 процента от цялото население на света и постоянно намалява. А се правят неща да намалее още повече.
    А наследниците на Карл Велики и Чингиз хан са пръснати по цял свят (с изключение на черна Африка).Смята се,че Чингис има 16 милиона потомци в наши дни, но само по пряка мъжка линия. Ако се броят всички негови потомци ще са стотици милиони.

А ако се преброят доведените отрочета, ще се окаже че, цялата земя е чингизова и следователно, ...няма разлика между отрочетата...
    Last edited by precakanoto; 04.11.2024, 18:46.

Коментар

Има 6 години дотогава. А и пенсията няма да е кой знае колко висока.
      Да. Идеята е, тя да ти помага, докато работиш. Едни 20÷40% допълнение...А след туй, като се гътнеш, какво ти пука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ама е друго, когато я има.
        Друго е,ама за тия, които се пенсионираха до края на 2016г.Останалите духаме супата. Благодарение на Тиквата. И някои си мислят, че много се грижел за служителите в сферата на сигурността. Той си е с манталитет на мутра, независимо на каква длъжност е бил.

Коментар

Ама е друго, когато я има.

Коментар

Това, което ти казах за пенсионирането, Е вярно.
            Доказано.

Коментар

Всичко в тая сфера приключи.Вече съм извън системата ,а съм и на 50 години почти.Имам идеи за собствен бизнес, ако се оправя ще ги реализирам.
              Това, което ти казах за пенсионирането, Е вярно.
              Доказано.

Коментар

Неприятно, наистина. Добре де но, надявам се, не си прекратил опитите?
                Всичко в тая сфера приключи.Вече съм извън системата ,а съм и на 50 години почти.Имам идеи за собствен бизнес, ако се оправя ще ги реализирам.

Коментар

Не Но това е по обективни причини-разболях се тежко и целият ми живот се промени.Иначе имах доста добри перспективи,бях спечелил конкурс за работа в институциите на ЕС.А и в личен план планирах повече деца.
                  Неприятно, наистина. Добре де но, надявам се, не си прекратил опитите?

Коментар

Добре, намираш ли себе си за успешен?
                    Не Но това е по обективни причини-разболях се тежко и целият ми живот се промени.Иначе имах доста добри перспективи,бях спечелил конкурс за работа в институциите на ЕС.А и в личен план планирах повече деца.

Коментар

Съвременният човек Хомо сапиенс е на около 200 хиляди години. Предците на човека на няколко милиона. И винаги степенуването по важност е било 1.Семейство-близките роднини 2.Клан-по-далечните роднини 3.Племе-хора,с които имаш далечна родствена връзка. И дотам.На никой, който е живял на територията на днешна Германия преди 20 хиляди години не му е пукало какво се случва с някой в Сибир. Концепцията за национална държава е сравнително нова, а за човечеството като цяло е скорошна. И така и трябва да е,защото най-важната задача е била да оцелее човека и роднините му и да създадат поколение.
                      Аз се стремя да живея според природните закони, така че ти казах моето мнение.
                      Добре, намираш ли себе си за успешен?

Коментар

Така или иначе бялата раса е само 8 процента от цялото население на света и постоянно намалява. А се правят неща да намалее още повече.
                        А наследниците на Карл Велики и Чингиз хан са пръснати по цял свят (с изключение на черна Африка).Смята се,че Чингис има 16 милиона потомци в наши дни, но само по пряка мъжка линия. Ако се броят всички негови потомци ще са стотици милиони.
                        Всичко е измама и се прави само заради пари и власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение

През първата световна война са загинали 10-15млн. хора.През втората световна 50-60млн. без да броим Източна азия.Добре че хората се плодят повече от мишките че иначе не знам.
                          А къде са наследниците на Карл Велики и Чингис хан?

Коментар

• Мъск да ма 12 деца , като някой от тях тризнаци и близнаци.

Коментар

При тия животни има висока смъртност, щото са жертви на хищници. Затова еволюцията е създала начин да оцелеят като имат многобройни потомци. Докато слоновете не създават многобройно потомство, ама те имат ниска смъртност докато са малки.
                              При хората е различно-в исторически план най-много наследници имат Карл Велики и Чингис хан.Те са били велики владетели и са предали гените си на възможно най-многобройното потомство.
                              През първата световна война са загинали 10-15млн. хора.През втората световна 50-60млн. без да броим Източна азия.Добре че хората се плодят повече от мишките че иначе не знам.
                              А къде са наследниците на Карл Велики и Чингис хан?

Коментар

Ами, ако....АМИ ако Гените му са дефектни? Защо тогава, да ги предава? Така или иначе, той е свършил нещо, дето един куп народ не се е справил, т.к. може би, ТОВА е била мисията му. От математическа гледна точка, той е супер , успешен, докато много многодетно, само са наследили уста и гърла - нещо, съвсем банално и при животните, пръснали са си семето и са оставили гени на нови уста и гърла, не намираш ли противоречия?
                                Съвременният човек Хомо сапиенс е на около 200 хиляди години. Предците на човека на няколко милиона. И винаги степенуването по важност е било 1.Семейство-близките роднини 2.Клан-по-далечните роднини 3.Племе-хора,с които имаш далечна родствена връзка. И дотам.На никой, който е живял на територията на днешна Германия преди 20 хиляди години не му е пукало какво се случва с някой в Сибир. Концепцията за национална държава е сравнително нова, а за човечеството като цяло е скорошна. И така и трябва да е,защото най-важната задача е била да оцелее човека и роднините му и да създадат поколение.
                                Аз се стремя да живея според природните закони, така че ти казах моето мнение.

Коментар

Working...
                                X