Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеСъфорумници, какво мислите за поредното планувано увеличение на максималния осигурителен доход (МОД)? Няма ли да се съберем достатъчно хора от форума + някои други групи в социалните мрежи и да предявим претенции и ние - осигуряващите се над МОД - под формата на някакъв протест? Само ние сме останали без да протестираме за нещо. На мен лично ми е дошло до гуша да ме ползват за дойна крава и всяка година да ми намаляват заплатата (вдигайки осигуровките) за сметка на държавните служители, чийто заплати се вдигат всяка година! Дайте сериозно да направим някаква организация, очевидно КНСБ не върши никаква работа. По новините винаги се споменава, че преговори се водят с "бизнеса", ама кой точно е тоя бизнес?
Помня едно време до 32% ми вземаха, а имаше и още една по висока ставка. И си правех фалшиви застраховки живот срещу 5-6% комисионна за сваляне на данъцитеLast edited by bota156; 06.12.2024, 10:24.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Съфорумници, какво мислите за поредното планувано увеличение на максималния осигурителен доход (МОД)? Няма ли да се съберем достатъчно хора от форума + някои други групи в социалните мрежи и да предявим претенции и ние - осигуряващите се над МОД - под формата на някакъв протест? Само ние сме останали без да протестираме за нещо. На мен лично ми е дошло до гуша да ме ползват за дойна крава и всяка година да ми намаляват заплатата (вдигайки осигуровките) за сметка на държавните служители, чийто заплати се вдигат всяка година! Дайте сериозно да направим някаква организация, очевидно КНСБ не върши никаква работа. По новините винаги се споменава, че преговори се водят с "бизнеса", ама кой точно е тоя бизнес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеАй, стига се подмазва.Last edited by danetha; 06.12.2024, 06:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ай, стига се подмазва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мерси! Дано всички модератори имат вашата експертиза! Респект!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеВсе още не се заплашвате. Затова ви пиша да не започвате.Last edited by Bailor; 05.12.2024, 23:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеИскам да кажа, че ви преместих мненията в тази тема, с мислълта, че няма как да сте извън темата тук, но не за да се заплашвате .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЩе ми е неприятно да трябва да ви трия и от тук.
Моля не започвайте да се заплашвате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение? Знаеш дедовия,като толкова знаеш, дай портфейла в IBKR? Ще ми го дадеш, ама кога ме няма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЩе ми е неприятно да трябва да ви трия и от тук.
Моля не започвайте да се заплашвате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
С кого си имам работа?
Представи си, че знам!
Коментар
Коментар