IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Заден ли даваш? Момче, сигурно съм с 30 по- дърт от теб ....съвета ми е да си мериш приказките, щото понякога, наистина си нямаш представа с кого си имаш работа. Съветът е приятелски
    С кого си имам работа?
    Представи си, че знам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ама пиши в другата тема - за имотите
      Заден ли даваш? Момче, сигурно съм с 30 по- дърт от теб ....съвета ми е да си мериш приказките, щото понякога, наистина си нямаш представа с кого си имаш работа. Съветът е приятелски

Коментар

Ок, хайде да видим, кой си търси белята?
        Ама пиши в другата тема - за имотите

Коментар

Явно си търсиш белята. Наздраве
          Ок, хайде да видим, кой си търси белята?

Коментар

Ха ха, ти сега за данъчен ли ме помисли?
            Само ми подскажи инициалите на твоите приятели, може и аз да ги познавам.
            Не данъчен, КП КОНПИ, не се прави на луд!!

Коментар

Трайчо, явно не знаеш какво е Ла Ниня...скоро ще разбереш...има работа и по сергиите на женския пазар.
              Явно си търсиш белята. Наздраве

Коментар

Хахаха, ти да не ми подсказваш, че си запознат с моята данъчна декларация? Пич, в КП КОНПИ имам поне двама приятели, гледай да внимаваш да си спазваш длъжностната си характеристика.
                Ха ха, ти сега за данъчен ли ме помисли?
                Само ми подскажи инициалите на твоите приятели, може и аз да ги познавам.

Коментар

• Трайчо, явно не знаеш какво е Ла Ниня...скоро ще разбереш...има работа и по сергиите на женския пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                    Шефе, ръста на заплатите в държавната администрация са пряко свързани с ръста на цените на НИ. Защо триеш?

Коментар

25%?
                      Да не ми подсказваш, че си излъгал в данъчната декларация, м?
                      Хахаха, ти да не ми подсказваш, че си запознат с моята данъчна декларация? Пич, в КП КОНПИ имам поне двама приятели, гледай да внимаваш да си спазваш длъжностната си характеристика.

Коментар

Професионалистът си остава професионалист. Сигурен съм, че опонента ми няма да ми отговори в съответната тема, щото се храни само с тази...
                        25%?
                        Да не ми подсказваш, че си излъгал в данъчната декларация, м?

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                          Професионалистът си остава професионалист. Сигурен съм, че опонента ми няма да ми отговори в съответната тема, щото се храни само с тази...

Коментар

Мисля, че въпроса ми беше ясен, но пак да подскажа за теб. Заплата (основна).
                            Ми, откъде да знам бе пич, ти си в МФ, да не съм аз? А, какво ме интересува 25% от месечния ми доход с колко ще бъде вдигнат. ...

Коментар

Да, това ще ми е само заплатата, без добавки
                              Ще? Ти си доста изостанал.

Коментар

На кои, аз имам 4 вида доходи, редно е да уточниш, заплати, пенсии, наеми и дивиденти. Ако, става въпрос за заплатите, не знам и не ми е важно, в две министерства, такава ми е гарантирана, а и в двете ще растат...
                                Мисля, че въпроса ми беше ясен, но пак да подскажа за теб. Заплата (основна).

Коментар

Working...
                                X