IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение

Абсолютно не е така. Не е важно красотата да бъде само външна. Замислете се как вътрешната красота ,спокойствие, харизма, магнетичност- действат на хората около вас?
    Какво е успех по твоите критерии?
    По моите критерии успешен е човек с три неща-здраве,деца (колкото повече толкова по-успешен си)и да имаш финансова сигурност,примерно годишен доход от 100 к.
    Last edited by Vergil1975; 04.11.2024, 12:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение

Това важи само за жените които са повече от красиви.
      Абсолютно не е така. Не е важно красотата да бъде само външна. Замислете се как вътрешната красота ,спокойствие, харизма, магнетичност- действат на хората около вас?
      Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение

Не само. Споко. Не е чак така рестриктивен моделът.

Коментар

Успехът не се преследва, а се привлича!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
            Тази твоя любима реплика НЕ Е валидна за голямата част от обикновените хора, които са живели при соца.

За отрочетата - наследници на УБО и БКП - ако още говорите за "преимущества" - нали знаеш кой ги е реализирал - тати, за когото казваш, че НЯМАЛ инвеститорски умения...

Добре, че е бил той - да купува каквото е можел, защото днес Евго нямаше да има какво да продава - с "инвестиционните си умения" - да продава недвижими имоти!

Да не говорим за това, че нямаше да има и къде да живее. Не само, че нямаше да събира наеми от имотите на тати - който е бил "лош инвестор", но и Евго сам щеше да живее под наем...

Що се отнася до определението ти за "мързеливи хора" - какво очакваш от хората, на които бащите им не са им оставили толкова недвижими имоти, за да има какво да продават (като теб)...

Според теб - ти предприемчив ли си? Вероятно, нали? Защо си предприемчив? Защото продаваш жилища, които друг преди теб е купил, ли? Затова ли си предприемчив? Това е нещо съвсем различно от аналогията, която търсиш.

И какво се случва, когато разделиш получената сума между всички наследници? Имах едни пари от "лошият инвеститор" - тати!

БЛАГОДЕТЕЛЯТ ТАТИ и "преимуществата" на соца за "избраните"...
            Юдри, бай Мики Маусе!

Громи неблагодарника Евго!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да, той и Михалят е тъй: Едни го гонят - авджии - а други, го чакат да им дойде сам - рибари.
              I dream

Коментар

Успехът не се преследва, а се привлича!
                Да, той и Михалят е тъй: Едни го гонят - авджии - а други, го чакат да им дойде сам - рибари.
                Last edited by Pyramid; 23.10.2024, 21:05.

Коментар

• Успехът не се преследва, а се привлича!
                  Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Любима реплика от "Адио Рио" ми е:

"Чак когато разрешиха частното, хората можаха да се убедят в преимуществата на социализма."

Има мързеливи хора, които предпочитат да ядат и да си лежат. Има и предприемчиви.

.....

Тази твоя любима реплика НЕ Е валидна за голямата част от обикновените хора, които са живели при соца.

За отрочетата - наследници на УБО и БКП - ако още говорите за "преимущества" - нали знаеш кой ги е реализирал - тати, за когото казваш, че НЯМАЛ инвеститорски умения...

Добре, че е бил той - да купува каквото е можел, защото днес Евго нямаше да има какво да продава - с "инвестиционните си умения" - да продава недвижими имоти!

Да не говорим за това, че нямаше да има и къде да живее. Не само, че нямаше да събира наеми от имотите на тати - който е бил "лош инвестор", но и Евго сам щеше да живее под наем...

Що се отнася до определението ти за "мързеливи хора" - какво очакваш от хората, на които бащите им не са им оставили толкова недвижими имоти, за да има какво да продават (като теб)...

Според теб - ти предприемчив ли си? Вероятно, нали? Защо си предприемчив? Защото продаваш жилища, които друг преди теб е купил, ли? Затова ли си предприемчив? Това е нещо съвсем различно от аналогията, която търсиш.

И какво се случва, когато разделиш получената сума между всички наследници? Имах едни пари от "лошият инвеститор" - тати!

БЛАГОДЕТЕЛЯТ ТАТИ и "преимуществата" на соца за "избраните"...

Коментар

Има бедни и гладни българки, които на драго сърце ще дойдат при теб в Германия.

Нали все пак най-важното е човек да се възпроизведе.
                      Отдавна свършиха. Ако ги имаше тебе веднага щяхме да те уредим.

Коментар

Това е и в унисон с Европейските ценности,

Докато Ганка си прави селфита и се мисли за принцеса, Страхил и Горан отиват да изпробват койката на кораба,
                        Спри поне да се излагаш.

Коментар

Този начин на писане прави ли те щастлив,
                          А ти да търсиш постоянно оправдания - с какво ти помага?

Докато си затваряш очите за фактите - няма да промениш нищо!

Ще си поредното форумно мрънкало, на което целия свят му е виновен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

През 2002 г. и 2004 г. бях свежо парче, на 20+. Високо момче, образовано, симпатично. Ако ми беше осигурил самостоятелен апартамент в София, да съм се възпроизвел тогава.

Вместо това съм работил на 2 работи, за да мога да плащам сметките в общия ни апартамент. Ставаше дума за високи сметки за парно и високи изравнителни сметки, вкл. за студена вода. Така че на тепсия нищо не съм получил.

Преди около година чух един студент провинциалист да се хвали: "Аз си изкарвам 2500 лв чисто от работа и нашите ми дават 1500 лв, и на месец карам с 4000 лв" Което ми се видя много, възможно е и да лъже. А Старият навремето се стискаше много, въпреки че имаше пари.
                            Истинския мъж (тогава) обитаваше гълабарници и се познаваше по висналата пружина на леглото и елвичката (с 1 реотан) + паркирания москал (на баира) пред блока... на тия дет им осигуриха апартаменти, още си ги обитават....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Само се чуй !

Кройф навремето казваше за скъпите футболисти: "Не съм виждал торба с пари да вкарва гол".

И аз още не съм чувал апартамент да прави бебе!?

Ти и на 20 си бил същия - Ако ще цял блок да притежаваше - пак щеше да е същото!
                              Този начин на писане прави ли те щастлив,
                              Last edited by X_Y; 14.10.2024, 18:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Само се чуй!

Кройф навремето казваше за скъпите футболисти: "Не съм виждал торба с пари да вкарва гол".

И аз още не съм чувал апартамент да прави бебе!?

Ти и на 20 си бил същия- Ако ще цял блок да притежаваше - пак щеше да е същото!
                                Нищо, сега пък има различни общностти с по-разчупени разбирания.
                                Last edited by X_Y; 14.10.2024, 18:28.

Коментар

Working...
                                X