IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

През 2002 г. и 2004 г. бях свежо парче, на 20+. Високо момче, образовано, симпатично. Ако ми беше осигурил самостоятелен апартамент в София, да съм се възпроизвел тогава.

Вместо това съм работил на 2 работи, за да мога да плащам сметките в общия ни апартамент. Ставаше дума за високи сметки за парно и високи изравнителни сметки, вкл. за студена вода. Така че на тепсия нищо не съм получил.
    Само се чуй!

Кройф навремето казваше за скъпите футболисти: "Не съм виждал торба с пари да вкарва гол".

И аз още не съм чувал апартамент да прави бебе!?

Ти и на 20 си бил същия - Ако ще цял блок да притежаваше - пак щеше да е същото!
    Last edited by X_Y; 14.10.2024, 18:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нз защо, но на хората, които са им "оставяли" винаги са недоволни, за разлика от тези, които са тръгвали от 0 или от -
      има го това
      все им се иска повече да са им оставили
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Може днешните мъже повече пъти да правите простотии, ама не и с жени...
        Това е и в унисон с Европейските ценности,

Докато Ганка си прави селфита и се мисли за принцеса, Страхил и Горан отиват да изпробват койката на кораба,

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Вземи си една такава. Що ревеш?
          Но те мечтаят за живот в чужбина, а не да пристават на някой българин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

баща ти е бил женкар и предприемач
            много имоти ви е оставил
            не знам защо не го оценяваш

и защо не сте му помагали??
            Нз защо, но на хората, които са им "оставяли" винаги са недоволни, за разлика от тези, които са тръгвали от 0 или от -

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

На 30+ и 40+ вероятно е правил простотии с жени, но малко на брой пъти, сравнено с повечето днешни мъже.
              Може днешните мъже повече пъти да правите простотии, ама не и с жени...
              Last edited by BONI; 14.10.2024, 17:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има бедни и гладни българки, които на драго сърце ще дойдат при теб в Германия.

Нали все пак най-важното е човек да се възпроизведе.
                Вземи си една такава. Що ревеш?
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

В периода 2002-2007 г. баща ми имаше бизнес в областта на земеделието. Накрая той съжали, че изобщо се е захванал с това.

Въпреки че функционира около 5 г., този бизнес генерира големи загуби, защото в малкото градче хората са крадиливи и не можеше хубаво да си пласира продукцията - мед, вино, ракия, агнета, телета, кози, мляко и грозде. Бяха останали 500 бутилки червено вино, но то беше с променен вкус още през 2016 г (Ставаше за пиене само от изпаднали пияници. Старото вино по принцип не всеки го харесва.) и тази година аз ги продадох евтино за ракия. Виното беше ОК през 2008 г, но той тогава не го даде и не намери клиенти.

Баба ми и дядо ми също гледаха животни до 1998 г., обаче накрая дядо ми ги разпродаде евтино и на загуба.
                  баща ти е бил женкар и предприемач
                  много имоти ви е оставил
                  не знам защо не го оценяваш

и защо не сте му помагали??
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

берти няма бизнес
                    баща му има
                    а той има хоби
                    В периода 2002-2007 г. баща ми имаше бизнес в областта на земеделието. Накрая той съжали, че изобщо се е захванал с това.
                    Last edited by Evgo; 14.10.2024, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Евго, българката е едновременно с равни права с мъжа, но е и зависима от него и държи той да я хрантути. Получава се смъртоносна комбинация за мъжа. Равноправието на жената е добро нещо, стига самата тя да иска да е независима.

Мъжът е добре както в скандинавските общества (равноправие и независимост), така и в мюсюлманските (зависимост и безправие). В БГ обаче, на зависимата и меркантилна жена да и дадеш права - чисто самоубийство.
                      В Скандинавските държави хората са много стиснати, а иначе българският мъж има доста общо с турския манталитет, в битов и семеен план.

Коментар

Ако си бройлер, вирус, или паразит - да. Това е най-важната и приоритетна цел за всички тези организми !
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Евго, българката е едновременно с равни права с мъжа, но е и зависима от него и държи той да я хрантути. Получава се смъртоносна комбинация за мъжа. Равноправието на жената е добро нещо, стига самата тя да иска да е независима.

Мъжът е добре както в скандинавските общества (равноправие и независимост), така и в мюсюлманските (зависимост и безправие). В БГ обаче, на зависимата и меркантилна жена да и дадеш права - чисто самоубийство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...Видиш ли, колко всичко зависи от средата? Затова, А се е намерил някой да ти мрънка, А си го почнал със спомени по домовата книга на роднините:
                            Нещата с годините се променят. Колкото повече един мъж е сам, толкова намалява нуждата от половинка и промяна. При жените донякъде е така, освен ако не е ударил яко биологичния часовик.
                            Повече от красива

Коментар

Твоята заплата я плащат бъдещите поколения. С нов дълг се плаща абсоютно всичко в изстрадалата ви държавица,тъй като дефакто икономика липсва.

Тук ергенски данък няма, объркал си се. Единствено ако си взема една безработна кака за жена, ще плащам 1700 Евро по-нисък данък, защото ще ползвам двоен необлагаем минимум. Една такава кака обаче излиза много по-скъпо от 1700 на края на месеца.

Коментар

Нещата с наследника не са прости. Имал съм разговори с жени по темата. Всички искат "връзка". Никоя не се навива да роди само срещу поемане на издръжка. Пробвал съм, не става. Не и с жените, които са с образование и нормални професии (разни селянки простакеси и сервитьорки ги изключвам по подразбиране)...
                                Родата е не просто кофти - говорим за около 30 втори братовчеди (първи нямам), част от които дори не познавам лично, но съм сигурен че ще се явят на секундата щом чуят че може да вземат някакви пари. Баща ми и майка ми пък почти не си говорят с първите си братовчеди, някои починаха, други са разведени и женени наново... Единствено дядовците и бабите са се уважавали, но това е било преди години.
                                ...Видиш ли, колко всичко зависи от средата? Затова, А се е намерил някой да ти мрънка, А си го почнал със спомени по домовата книга на роднините:
                                Last edited by X_Y; 07.10.2024, 18:17.

Коментар

Working...
                                X