IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Това е форумен тест за жилавост. Светът на инвестициите е като басейн с акули. Новаците трябва да свикват. Ако не издържат форумния тест къде са тръгнали
    Хаха, е, може и така да се тълкува. Проверка за дуракоустойчивост

Какви сте я вършили в темата за България? За една седмица Ви опущих и ....

Коментар

• Това е форумен тест за жилавост. Светът на инвестициите е като басейн с акули. Новаците трябва да свикват. Ако не издържат форумния тест къде са тръгнали

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Бе за тебе знаем, че си дедо Господ ундър кавър. Тука за друго иде реч. Дреме ми на мене за бай ти ифизеров и вехтите му разбирания. Не е там работата. По-обща е. Схващаш ли? Някое младо момиче ще бъде третирано по същия начин и няма да има ролеви модел, на който да се опре.

А бой по канчето си требе за базовите неща. Системен.

Ти забелязал ли си, че в този форум почти няма жени? Има две три ветеранки и чат пат, когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне. В която и тема да се поразходиш назад в архивите е така.

Бай ти пфайзер, кат видя, че не му мина номера чак гей се опита да ме изкара, щото видите ли съм с женски ник, пък му давам “мъжки” отговори. Горкия.

А някои млади жени се интересуват. Защо да не им се подаде ръка? Статистически жените не умеят да инвестират. Повечето остават бедни към пенсионна възраст и това е една от причините. Не ти казвам, че трябва да висят по форуми, но ако има подобен портал за някакво базово осъзнаване на нещата -защо не? Защо да не се използва?

Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин. Реакцията към новодошлия е подигравка плюс отхвърляне на новия. Еба ти нивото.

А има качествени участници, от които могат да се научат полезни неща.

Коментар

• Интересно, не казах нищо извън форумните правила.

Моля модераторката за обяснение на триенето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

направи си акаунт в ББО...и ще поиграем без риск да си паснем в живота + друга съдба от женски или мъжки род..))))...както без цигарен дим...без да раздаваме карти...и без да си мърдаш.( еди кое си ) от вас..да ходиш на маса за бридж))
          Става, но по на есен. Лятото ми е заето с разни неща, които изискват повече фнимание. А играта на карти не е като да драскам у форума за отмора.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
            Не само в този форум, а навсякъде по света. Къде ли е причината?

Но има и още едно форумно явление: тъй като жените из интернета са малко, веднага щом се появи некъф женски ник, намират се и рицари на бял кон, които го коткат и защитават безусловно, само на почвата, че, може би, е жена. Това нерядко са хора, нямащи или неумеещи да създадат или поддържат връзка с жена ИРЛ.

Долното е не толкова към Селено, а е общо размишление.
            Да, интернетът все още е свободно бойно поле – вече донякъде, защото прекалено се ограничи свободата на словото.
            Това беше причината навремето, още в началото на атаката срещу интернет-свободата, да воювам с модераторките тук с надеждата за масово следване на гордо вдигнатия от мен флаг. Е, нема интерес от останалите и си загинах сам на полето. Сега, след като битката (временно?) е загубена, гледам и люпя семки.
            Доста показателно. Сега се зачетох в поредната порция твои глупости. Ти откъде знаеш, че са били модераторки, а не модератори? Имаш определено някакъв комплекс по отношение на жени с власт и жени с характер. Т.е. някъде по веригата ти си наблюдавал подобно унизително отношение и то ти се е лепнало като поведенчески модел. Сещай се къде може да е.

Подигравателното отношение е израз на слабост по принцип. Силният и самоуверен индивид от какъвто и да е пол не каля околните и не влиза в лични нападки. Най-вероятно и затова са те баннали.

С доста народ тук се познаваме лично и ти гледаме сеира. В интернет има и процент хора с твоя манталитет и мислене. Околните просто ги заобикалят.

Виж там, оправяй си го проблема. Или си я карай по старому. Твоя воля. Ме лично ми е все тая как ще ме кръстиш. Оттук нататък преставам да се занимавам с теб поради липса на интерес. Каквато и реплика да пуснеш не очаквай реакция или отговор от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Ами това все пак е професионален форум, а не бгмама, това че сме го извратили до 99% глупости не означава, че трябва да ги правим 100%
              Ок. Ама ето в тази тема, която на никой не пречи, според мен ако някой прохождащ участник попита нещо. Може да му се отговори. Представи си, че е бил бъдещият форд или мъск или you name it.

Коментар

• Първоначално изпратено от Seleno Разгледай мнение
                ...когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне.
                Не само в този форум, а навсякъде по света. Къде ли е причината?

Но има и още едно форумно явление: тъй като жените из интернета са малко, веднага щом се появи некъф женски ник, намират се и рицари на бял кон, които го коткат и защитават безусловно, само на почвата, че, може би, е жена. Това нерядко са хора, нямащи или неумеещи да създадат или поддържат връзка с жена ИРЛ.

Първоначално изпратено от Seleno Разгледай мнение
                Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин. Реакцията към новодошлия е подигравка плюс отхвърляне на новия. Еба ти нивото.
                Долното е не толкова към Селено, а е общо размишление.
                Да, интернетът все още е свободно бойно поле – вече донякъде, защото прекалено се ограничи свободата на словото.
                Това беше причината навремето, още в началото на атаката срещу интернет-свободата, да воювам с модераторките тук с надеждата за масово следване на гордо вдигнатия от мен флаг. Е, нема интерес от останалите и си загинах сам на полето. Сега, след като битката (временно?) е загубена, гледам и люпя семки.
                Last edited by П.Ф.Изеров; 11.06.2018, 11:23.

Коментар

• Имхотепе,
                  кое е смешното на вица?

Не казвам, че няма, ами наистина питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ти забелязал ли си, че в този форум почти няма жени? Има две три ветеранки и чат пат, когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне. В която е тема да се поразходиш назад в архивите е така.

А някои се интересуват. Защо да не им се подаде ръка? Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин. Реакцията е подигравка плюс отхвърляне на новия. Еба ти нивото.
                    Ами това все пак е професионален форум, а не бгмама, това че сме го извратили до 99% глупости не означава, че трябва да ги правим 100%

Коментар

Само да отбележа...че принципно никой не може да те обиди без твоя помощ.
                      Айде да ме обиди някой мене...да видим как ще стане...ще си го преместя ...да не кажа къде и това е...))
                      Бе за тебе знаем, че си дедо Господ ундър кавър. Тука за друго иде реч. Дреме ми на мене за бай ти ифизеров и вехтите му разбирания. Не е там работата. По-обща е. Схващаш ли? Някое младо момиче ще бъде третирано по същия начин и няма да има ролеви модел, на който да се опре.

А бой по канчето си требе за базовите неща. Системен.

Ти забелязал ли си, че в този форум почти няма жени? Има две три ветеранки и чат пат, когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне. В която и тема да се поразходиш назад в архивите е така.

Бай ти пфайзер, кат видя, че не му мина номера чак гей се опита да ме изкара, щото видите ли съм с женски ник, пък му давам “мъжки” отговори. Горкия.

А някои млади жени се интересуват. Защо да не им се подаде ръка? Статистически жените не умеят да инвестират. Повечето остават бедни към пенсионна възраст и това е една от причините. Не ти казвам, че трябва да висят по форуми, но ако има подобен портал за някакво базово осъзнаване на нещата -защо не? Защо да не се използва?

А има качествени участници, от които могат да се научат полезни неща.
                      Last edited by Selena; 11.06.2018, 11:03.

Коментар

направи си акаунт в ББО...и ще поиграем без риск да си паснем в живота + друга съдба от женски или мъжки род..))))...както без цигарен дим...без да раздаваме карти...и без да си мърдаш.( еди кое си ) от вас..да ходиш на маса за бридж))
                        Ти внимавай, че един приятел се ожени в ББО

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                          И аз не го разбирам.
                          Я Селена да каже, кое е смешното?
                          Хуморът, драги ми, Пфайзерич, е субективно ирационално качество. За всеки е различен. Дерзай . А най-добре, удари едно в патриархалната кръчма за мое здраве. Ама и там гледам тече нежна революцийка ...

Коментар

Разочаровам не разочаровам...нищо не разбрах.
                            Не се косѝ. Опира до нивото на „ шегуващия се”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Eеми то не може само дринк, гембъл енд хъмп...

ПП
                              Между другото, само Селена го схвана. Импресив,
                              И аз не го разбирам.
                              Я Селена да каже, кое е смешното?

Коментар

Разочаровам не разочаровам...нищо не разбрах.
                                Eеми то не може само дринк, гембъл енд хъмп...

ПП
                                Между другото, само Селена го схвана. Импресив,
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X