IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Става, но по на есен. Лятото ми е заето с разни неща, които изискват повече фнимание. А играта на карти не е като да драскам у форума за отмора.
    айде сега...това не е покер...20 минути за расейване не е игра на живот и смърт....

Аз като правя нещо квото прая....и ако искам да се разсея....правя няколко неща...играя 10-20 минути бридж със случаен в ББО...играя една две партии блитц шах на 5 минути....влизам в тоя форум да напиша някоя глупост или играя някаква игра на плейстешъна....

И след това се концентрирам по добре...в това което правя и съм по продуктивен...ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Няколко закачки и поздрава с ютюб песни - това е достатъчно за заключването на една тема. Както стана и със Златото 1.0
      Да не е някакъв технически проблем с качването на клиповете? Абе как качвате снимки? Нещо не се получава от айпада. Пусти мързел да не се довлека до компютъра .

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Това е форумен тест за жилавост. Светът на инвестициите е като басейн с акули. Новаците трябва да свикват. Ако не издържат форумния тест къде са тръгнали

ето с това съм съгласен ако замениш света на инвестициите с живота като цяло.

щото тука няма свят на инвестициите...а има свят на мераците

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Значи не съм съгласен.

не съм дядо...Може и да съм част Господ...някога ще разберем...както и ти)))

не съм забелязал по специално отношение към жените между нас казано......както каза "Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин." . Няма никакво значение кой е новодошъл....едва ли някой следи кой е новодошъл и кой не.... Понеже не се познаваме в пълнотата си..като хора..което може и да е за добро.....единственното което познаваме и на което реагираме е изказано мнение по дадена теза.....и всеки изхожда в реакцията си единственно от това. Това по никакъв начин не характеризира даден човек - като човек изцяло. Щото не всеки може да е добър във всичко.....което не го прави некомпетентен. Аз затова винаги призовавам да не си правим генерални заключения за кой да е....спрямо казана реплика или мнение.
          Например.....това че Имхотеп....говори глупости кат стане въпрос за русия и путин според мен....поради някакви негови причини квито и да е......той си знае...не означава че го игнорирам по друга тема нито пък съм си изградил някакво кой знае кво мнение за него. Дразни ме леко...също..че се заяжда и с Пирамид без особенна причина непрекъснато но кво да прая.....това е някакъв негов хумористичен предполагам стил...да се заяжда...ама като не му се връзваш много няма големи грижи)))) Мога ли аз да кажа сега Имхотеп къв е? Не мога. И не се старая. Щот не ми е работа.
          А относно репиката......"когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне" или пък "А някои млади жени се интересуват. Защо да не им се подаде ръка?"....ще ти кажа че първо, ако някой е добрял до форум да му се подава ръка.....е закъсал значително и има вероятно по големи проблеми от това....и второ в живота никой за нищо не ти е длъжен а камо ли във форум да очакваш някой да е длъжен да се отнася с теб внимателно при положение че единственното което знае за теб е дадена реплика. Всеки се зашитава сам...и създава образ с начина си на мислене и говорене....във форума и това е изцяло негова отговорност.

Не знам що се заиграваш с темата за отношението към жените....

Ако отида вероятно в бг мама....и там повечето са жени...дали трябва да отида и да им кажа колко лошо се отнасят с мъжете дет дават ъкъл кво мляко трябва да се дава на 6 месечно бебе.
          едва ли някой подценява жените в кой да е бизнес.....в 21 век.
          Значи, за дедото не си ме разбрал. Това е ранг. Махаме го кат не ти харесва. Не се заигравам. Има го отношението при някои индивиди. А мене нещо като не ме кефи си го казвам. Голям праз. По принцип подминавам, но ако считам нещо за полезно и за други го казвам.

Ти кажи принципно как преценяваш опонент, който не дава аргументи, а минава към лични нападки? Като успешен или не? Като силна личност или като мижитурка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Бе за тебе знаем, че си дедо Господ ундър кавър. Тука за друго иде реч. Дреме ми на мене за бай ти ифизеров и вехтите му разбирания. Не е там работата. По-обща е. Схващаш ли? Някое младо момиче ще бъде третирано по същия начин и няма да има ролеви модел, на който да се опре.

А бой по канчето си требе за базовите неща. Системен.

Ти забелязал ли си, че в този форум почти няма жени? Има две три ветеранки и чат пат, когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне. В която и тема да се поразходиш назад в архивите е така.

Бай ти пфайзер, кат видя, че не му мина номера чак гей се опита да ме изкара, щото видите ли съм с женски ник, пък му давам “мъжки” отговори. Горкия.

А някои млади жени се интересуват. Защо да не им се подаде ръка? Статистически жените не умеят да инвестират. Повечето остават бедни към пенсионна възраст и това е една от причините. Не ти казвам, че трябва да висят по форуми, но ако има подобен портал за някакво базово осъзнаване на нещата -защо не? Защо да не се използва?

Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин. Реакцията към новодошлия е подигравка плюс отхвърляне на новия. Еба ти нивото.

А има качествени участници, от които могат да се научат полезни неща.
            Значи не съм съгласен.

не съм дядо...Може и да съм част Господ...някога ще разберем...както и ти)))

не съм забелязал по специално отношение към жените между нас казано......както каза "Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин." . Няма никакво значение кой е новодошъл....едва ли някой следи кой е новодошъл и кой не.... Понеже не се познаваме в пълнотата си..като хора..което може и да е за добро.....единственното което познаваме и на което реагираме е изказано мнение по дадена теза.....и всеки изхожда в реакцията си единственно от това. Това по никакъв начин не характеризира даден човек - като човек изцяло. Щото не всеки може да е добър във всичко.....което не го прави некомпетентен. Аз затова винаги призовавам да не си правим генерални заключения за кой да е....спрямо казана реплика или мнение.
            Например.....това че Имхотеп....говори глупости кат стане въпрос за русия и путин според мен....поради някакви негови причини квито и да е......той си знае...не означава че го игнорирам по друга тема нито пък съм си изградил някакво кой знае кво мнение за него. Дразни ме леко...също..че се заяжда и с Пирамид без особенна причина непрекъснато но кво да прая.....това е някакъв негов хумористичен предполагам стил...да се заяжда...ама като не му се връзваш много няма големи грижи)))) Мога ли аз да кажа сега Имхотеп къв е? Не мога. И не се старая. Щот не ми е работа.

А относно репиката......"когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне" или пък "А някои млади жени се интересуват. Защо да не им се подаде ръка?"....ще ти кажа че първо, ако някой е добрял до форум да му се подава ръка.....е закъсал значително и има вероятно по големи проблеми от това....и второ в живота никой за нищо не ти е длъжен а камо ли във форум да очакваш някой да е длъжен да се отнася с теб внимателно при положение че единственното което знае за теб е дадена реплика. Всеки се зашитава сам...и създава образ с начина си на мислене и говорене....във форума и това е изцяло негова отговорност.

Не знам що се заиграваш с темата за отношението към жените....

Ако отида вероятно в бг мама....и там повечето са жени...дали трябва да отида и да им кажа колко лошо се отнасят с мъжете дет дават ъкъл кво мляко трябва да се дава на 6 месечно бебе.

едва ли някой подценява жените в кой да е бизнес.....в 21 век.

Коментар

• Няколко закачки и поздрава с ютюб песни - това е достатъчно за заключването на една тема. Както стана и със Златото 1.0

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хаха, е, може и така да се тълкува. Проверка за дуракоустойчивост

Какви сте я вършили в темата за България? За една седмица Ви опущих и ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Еми мексиканците в Мексико, афро-американците (негрите) в Африка, човека кво повече да иска, освен една кока-кола...
                Бе и аз това си помислих, ама нали експлуатират труда им, то ест им трябват за това?

Коментар

предполагам щото се е изнервил на даден етап и е решил да я научи на живо)))))
                  Разби ме.

Между другото, едно добро партньорство, независимо в каква област, често е предпоставка за успешен брак. Научаваш слабите и силните страни на ответника, преди те облеят феромоните и да попречат на нормалното функциониране на главния мозък..
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Еми мексиканците в Мексико, афро-американците (негрите) в Африка, човека кво повече да иска, освен една кока-кола...
                    Сетих се за един много стар, но още свеж виц. Някой помни ли защо през 80те в неделя София беше Ханой?
                    Last edited by Selena; 11.06.2018, 15:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Когато започнах да пиша във форума, около половин година съфорумците не включваха, че съм жена. Може би има нещо сбъркано в изказа ми. И сега ми се случва от време на време, някой да се плясне по челото и да изрази удевление, дето съм от нежната половина на човечеството.
                      Между другото, П.Ф. Изеров със стария си ник беше един от първите, който се усъмни и съвсем деликатно ме запита, но на ЛС.

Аз рядко пиша в теми, към които имам професионален интерес. Предпочитам да чета другите мнения, тъй като моите са ми пределно ясни. А там където пиша за развлечение и отмора, не си спомням да съм отнасяла нечия подигравка. Може би защото прагът ми търпимост е доста висок и подхождам към повечето писания с неизчерпаемото си чувство за хумор.

За себе си съм приела, че влизам в този форум да науча нещо интересно, да прочета мнения, различни от моите, да се забавлявам, а не да търся обиди. Ако се почувствам засегната, което ми се случа изключително рядко, просто спирам да отговарям на нечии коментари. Понякога за две години.
                      Търпимостта е много ценно качество, което освен, че те прави успешен, наистина ти дава инструменти, за да се учиш в живота. Същото е и с толерантността. Чувството за хумор- важен компонент. Като цяло, Тнм те виждам като успешна личност!
                      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3346082
                        Когато започнах да пиша във форума, около половин година съфорумците не включваха, че съм жена. Може би има нещо сбъркано в изказа ми. И сега ми се случва от време на време, някой да се плясне по челото и да изрази удевление, дето съм от нежната половина на човечеството.
                        Между другото, П.Ф. Изеров със стария си ник беше един от първите, който се усъмни и съвсем деликатно ме запита, но на ЛС.

Аз рядко пиша в теми, към които имам професионален интерес. Предпочитам да чета другите мнения, тъй като моите са ми пределно ясни. А там където пиша за развлечение и отмора, не си спомням да съм отнасяла нечия подигравка. Може би защото прагът ми търпимост е доста висок и подхождам към повечето писания с неизчерпаемото си чувство за хумор.

За себе си съм приела, че влизам в този форум да науча нещо интересно, да прочета мнения, различни от моите, да се забавлявам, а не да търся обиди. Ако се почувствам засегната, което ми се случа изключително рядко, просто спирам да отговарям на нечии коментари. Понякога за две години.
                        [/QUOTE]

Мъдрото си е мъдро и туй то. Въпрос на характер . Моят е рогат обаче. Иначе яко се забавлявам и гледам много много да не се пречкам на профитата. В сериозните теми не влизам с коментари, гледам повече да чета.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Ти внимавай, че един приятел се ожени в ББО
                          предполагам щото се е изнервил на даден етап и е решил да я научи на живо)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Бе за тебе знаем, че си дедо Господ ундър кавър. Тука за друго иде реч. Дреме ми на мене за бай ти ифизеров и вехтите му разбирания. Не е там работата. По-обща е. Схващаш ли? Някое младо момиче ще бъде третирано по същия начин и няма да има ролеви модел, на който да се опре.

А бой по канчето си требе за базовите неща. Системен.

Ти забелязал ли си, че в този форум почти няма жени? Има две три ветеранки и чат пат, когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне. В която и тема да се поразходиш назад в архивите е така.

Бай ти пфайзер, кат видя, че не му мина номера чак гей се опита да ме изкара, щото видите ли съм с женски ник, пък му давам “мъжки” отговори. Горкия.

А някои млади жени се интересуват. Защо да не им се подаде ръка? Статистически жените не умеят да инвестират. Повечето остават бедни към пенсионна възраст и това е една от причините. Не ти казвам, че трябва да висят по форуми, но ако има подобен портал за някакво базово осъзнаване на нещата -защо не? Защо да не се използва?

Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин. Реакцията към новодошлия е подигравка плюс отхвърляне на новия. Еба ти нивото.

А има качествени участници, от които могат да се научат полезни неща.

Когато започнах да пиша във форума, около половин година съфорумците не включваха, че съм жена. Може би има нещо сбъркано в изказа ми. И сега ми се случва от време на време, някой да се плясне по челото и да изрази удивление, дето съм от нежната половина на човечеството.

Last edited by tnm; 11.06.2018, 15:54.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                              Имхотепе,
                              кое е смешното на вица?

Не казвам, че няма, ами наистина питам.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

направи си акаунт в ББО...и ще поиграем без риск да си паснем в живота + друга съдба от женски или мъжки род..))))...както без цигарен дим...без да раздаваме карти...и без да си мърдаш.( еди кое си ) от вас..да ходиш на маса за бридж))
                                Как ми напомни за ББО- има 6-7години от как не съм влизала, дори паролата съм си затрила. Сега като се сетя, оттеглянето ми от бриджа съвпада с времето, когато се регистрирах в Инвестора и от голямо четене, нямах време вече за игри. Аз играех само любителската, но и там като правиш грешки, някои съиграчи така се разлютяват, че сипеха огън и жупел в коментарите.
                                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Working...
                                X