IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Едни пишат отчет 12 страници, други тесат 12 м. и кусур тротоар пред оградата. Несправедлив е животът. Трудно се пише отчет без да си поотесъл задачите.

Напротив, лесно се пише, защото са отесани..

Каква ограда, какъв тротоар, бре Тракащия.....

Аз климатик си пуснах да ми е сладка дрямката ( стана 3 часа..), ти за работа ми пишеш в този кучи студ и вятър...

В петък заминавам за два дни, ако ще и камъни да падат....

пп Яяя, едно скачащо паяче се почви на компа....Пуснах го през прозореца....

Пак наближава ракиеното време..И времето за наздравици ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Уффф...
      Може и да ви се струва невероятно, но от вчера 21 ч, до днес 11.40, написах един отчет от 12 страници....Направо надминах себе се в ентелектуално отношение....

Сега правя салата и сядам на ракия....Пия 2х30 и ще му дремна 2 часа..

Наздраве !
      Едни пишат отчет 12 страници, други тесат 12 м. и кусур тротоар пред оградата. Несправедлив е животът. Трудно се пише отчет без да си поотесъл задачите.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Благодарско, Грахчо, за вкусната торта. Влезе и ти в сладникавата правилна линия. За мен три парчета, що не ми се толкова лепи. И като такъф бележит сладкар следващия път ни събереш на живо.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Съкровище, парче рекох. Въобще не ми се мисли, къде ще ми се лепне остатъка от тортата, ако я изям цялата
          Може ли да я споделя с другите употребители на класни питиета?
          Наздраве, за твое здраве!
          Може, що да не може.
          Life won't wait for you.

Коментар

Уффф...
            Може и да ви се струва невероятно, но от вчера 21 ч, до днес 11.40, написах един отчет от 12 страници....Направо надминах себе се в ентелектуално отношение....

Наздраве !
            Работохолик. Мислех, че след толкова висене у Кръчмата си прехванал нещо от лежерната и изискано хайлазеста атмосфера, която цари тук ...
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Абе кой е тоя дето иска отчети от тебе?Само го пОкажи.Ще го вържеме на двора на Кръчмата и капка няма да му дадеме да пийне ..... гада му с гад .....
              Съгласен - бой, глад, е..н и пак, и пак.....

Коментар

Съкровище, парче рекох. Въобще не ми се мисли, къде ще ми се лепне остатъка от тортата, ако я изям цялата
                Може ли да я споделя с другите употребители на класни питиета?
                Наздраве, за твое здраве!
                Last edited by tnm; 04.05.2016, 12:10.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Уффф...

Наздраве !
                  Абе кой е тоя дето иска отчети от тебе?Само го пОкажи.Ще го вържеме на двора на Кръчмата и капка няма да му дадеме да пийне ..... гада му с гад .....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Уффф...

Наздраве !

Коментар

• Честит Рожден Ден и от мен

ЧРД Бенджамин (a.k.a. B.Graham)!

Да си жив и здрав, и да надживееш дъба, под който си пия биричката в настоящия момент!

Айде, хаирлия да е! Че то вече ракиено време станало
                      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Честото и от мен !
                        Да си жив и здрав !
                        Да ти е светло на душата и никога да не ставаш жертвено агне....
                        Тенк ю.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Днес Стария Бен черпи цел ден целата Кръчма ....
                          Честото и от мен !
                          Да си жив и здрав !
                          Да ти е светло на душата и никога да не ставаш жертвено агне....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Честит рожден ден, съкровище!
                            Къде е парчето торта?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              най-вече здраве желая, мъдрост - за да оцениш непреходното, а за останалото - да надминеш аватара си, че да имаш достатъчно да си го купиш Макар и да е рано - наздраве с толкова годишно, на колкото лазарника си - ти не си скръндза, така че все ще изнамериш нещо квалитетно

Целия склад е пълен ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

Днес Стария Бен черпи цел ден целата Кръчма ....
                                най-вече здраве желая, мъдрост - за да оцениш непреходното, а за останалото - да надминеш аватара си, че да имаш достатъчно да си го купиш Макар и да е рано - наздраве с толкова годишно, на колкото лазарника си - ти не си скръндза, така че все ще изнамериш нещо квалитетно
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

X