Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНещо много утихнахте. Да не сте се събрали в Габроу и да напивате тянкината кайсиева. Почерпете и нас, де! Авантата е голем келепир.
П.п. Вчера си купих китайски спиртомер. До 100 алкоградуса?! Тия кви напитки правят, че и пият?
https://www.youtube.com/watch?annota...&v=NKSrRhmvQro
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тури нещо булгаристанско бря, каква е таз маляшка вода от пералнятаЯ една ракия със сланинка - ухаааа
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеНаздраве на Кръчмата - по едно ципуро за всеки
Я една ракия със сланинка - ухаааа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
[QUOTE=Trakatrak;n3392924]Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеНаздраве на Кръчмата - по едно ципуро за всеки
Да я беше изпържил. Ний да не сме нипончета?
Коментар
-
Нещо много утихнахте. Да не сте се събрали в Габроу и да напивате тянкината кайсиева. Почерпете и нас, де! Авантата е голем келепир.
П.п. Вчера си купих китайски спиртомер. До 100 алкоградуса?! Тия кви напитки правят, че и пият?
https://www.youtube.com/watch?annota...&v=NKSrRhmvQro
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Пфу, продажна жена - търгашка. Остаря дебелия пес, компрометира се кога го хванаха да рови по чуждите раници, че стопанката му да не се върне с празни ръце от лов и таа почна да го разпродава по график до сетния му ден. Знаеш ли, че той е истинския стопанин и страж на дома. А ти пускаш в крепостта, пардон, в пещерата разни шоп-навлеци като Груича, а може би дори и Начев, да му чете лекции за кучешките обноски. Теб трябва те дадат някъде на доглеждане. В некой вещерски пансион. Кога нема можеш си припалиш метлата. Наздравя за кибритя за припалване!
Наздраве!
www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNsПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кой миньонче!? Кат стъпя върху касата с карибския ром, дето Грую ще го донесе, веднага ще го докарам на подходящата височина
Наздраве!
П.П. Отивам да разходя дебелото псе. Още ли не си размислил относно изпращането му в Голямо село, че да те разведрява и държи в тонус?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти не разбра ли, че си падал по миньончета. И си нямал явка в Габроу. Излезна ти късмета. Ще те черпи с ром в твоя дом. Разкарваш третинките към Софето и Чужденеция, дисциплинираш дебелото псе да не лае и се впускате с Груича в карибска нощ като ще го гониш с нож, а не с карабина. Ножката ще е за нарязване на ананаса към рома. Наздраве!
Наздраве!
П.П. Отивам да разходя дебелото псе. Още ли не си размислил относно изпращането му в Голямо село, че да те разведрява и държи в тонус?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добре го уговори за каките. Да сега да му променим и другите изисквания - от ръст 170 см да се пренасочи към 155 см и тегло от 55 кила да гледа с добро око на 70 кила. За фенотипа се разбрахме.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Откъм ръст се вписваш отлично, ако заявените ТТ данни са верни, за другото - докат не видим, не вервамИ за това за жена ми си права - аз си имам принципи, ако ще изневерявам, поне да е с нещо по-качествено от жена ми (или на нейното ниво - пу, пу, да не чуе
) - обратното би било обида и за нея (по-голяма, де, то ясно, че е обида по дифолт), и за мен като ценител (уж за такъв се имам). НАздраве и на теб - прегладнях ужасно и съвсем се отнесох
Мечо
Коментар
Коментар