IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    най-вече здраве желая, мъдрост - за да оцениш непреходното, а за останалото - да надминеш аватара си, че да имаш достатъчно да си го купиш Макар и да е рано - наздраве с толкова годишно, на колкото лазарника си - ти не си скръндза, така че все ще изнамериш нещо квалитетно

Целия склад е пълен ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Днес Стария Бен черпи цел ден целата Кръчма ....
      най-вече здраве желая, мъдрост - за да оцениш непреходното, а за останалото - да надминеш аватара си, че да имаш достатъчно да си го купиш Макар и да е рано - наздраве с толкова годишно, на колкото лазарника си - ти не си скръндза, така че все ще изнамериш нещо квалитетно
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Притеснен съм за тебе....
        Нали знаеш, че ранното събуждане и системното недоспиване водят до преждевременно съсухряне и състаряване...
        Черпи едно каве, като ми петелстваш... ( щото кокошкарстваш е леко обидно)

Наздраве и спорен ден !
        Аз заспивам към 22:00 часа. Осем часа сън са ми напълно достатъчни за възстановяване

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Днес Стария Бен черпи цел ден целата Кръчма ....
          Честит рожден ден, съкровище!
          Къде е парчето торта?
          Мечо

Коментар

• Днес Стария Бен черпи цел ден целата Кръчма ....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              При положение, че съм станала в 05:55 ч,, за да изтормозя по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да изведе дебелото псе на половинчасова разходка в проливния дъжд, времевия диапазон за писане си е съвсем подходящ.
              Докато ги чаках да се приберат мокри като кокошки, драснах няколко реда
              Наздраве!

Притеснен съм за тебе....
              Нали знаеш, че ранното събуждане и системното недоспиване водят до преждевременно съсухряне и състаряване...
              Черпи едно каве, като ми петелстваш... ( щото кокошкарстваш е леко обидно)

Наздраве и спорен ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро !
                Не съм Бенджи ( но съм съкровище...), но писането в този ранен час 6.55ч, води до леко зачервени очи...Може да си помисли някой по улицата, че си препила
                или много гладна ....
                Приятен ден !
                При положение, че съм станала в 05:55 ч,, за да изтормозя по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да изведе дебелото псе на половинчасова разходка в проливния дъжд, времевия диапазон за писане си е съвсем подходящ.
                Докато ги чаках да се приберат мокри като кокошки, драснах няколко реда
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Бенджи, съкровище!
                  Днес за разнообразие, сипи ти! Отрежи парче от тортата и черпи един бонбон.
                  Да си жив и здрав, де!
                  Добро утро !
                  Не съм Бенджи ( но съм съкровище...), но писането в този ранен час 6.55ч, води до леко зачервени очи...Може да си помисли някой по улицата, че си препила
                  или много гладна ....
                  Приятен ден !

Коментар

Бенджи, съкровище!
                    Днес за разнообразие, сипи ти! Отрежи парче от тортата и черпи един бонбон.
                    Да си жив и здрав, де!
                    Мечо

Коментар

http://www.gol.bg/interesno/2016-05-...kapitan-morgan
                      Требва да поръчаме за Кръчмата....
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Сипете ....
                        https://www.youtube.com/watch?v=f1PsG9vRGRc
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                          Наздраве за тоя живот тогава
                          Поздравче!

https://www.youtube.com/watch?v=QEb-zV4_PS8
                          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• http://www.gol.bg/interesno/2016-05-...kapitan-morgan
                            Требва да поръчаме за Кръчмата....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Алуууо, да не намекваш нещо за хабитата / питай Trakatrak' за кошмарите, които още сънува/!?
                              Наздраве!
                              Кой ..?? Аз..!!!

Нееее.....

Наздраве !

пп Така и така се минах да почерпя Грую с нещо класно, та си сипете и вие, че в този живот ще е това...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Чичо ме е почерпил, така че пия едно за негова сметка. От скъпото - друг път да знае да не е толквоа ларж
                                Ще ти призная, че бях сложил леко ограничение в цената, но се засрамих и я махнах....
                                Груба грешка от моя страна....

Нооо, казана дума, хвърлян камък !

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X