Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това не мое да е избата на Кръчмата. Колето никога не би допуснал да се стигне до такъв недоимак.
Наздраве!
Наздраве за хората, дето ще станат Човеци !
Коментар
-
Добро утро !
След двучасов сън вече имам сили да поздравя Грую за празника ! Радост и късмет !
Конфискувам от Колето една дамаджана с блага ракия,едно буре с червено вино, поканвам нещо младо ( 60 г ) за Тракащия и сядам на масата да наливам. ( като шумкар - с чужда пита, пир правя...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПритихнала тая кръчма. Сигурно очакват Кольо Кьоравото да извади от избата бъчонката с тригодишното. Ала той се запил и заспал. Ще трябва спускаме в подземието дъртото, болнаво, немощно Чиче го изнесе на гръб, а бъчонката под ръка. Бродят спасители по тая земя.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПритихнала тая кръчма. Сигурно очакват Кольо Кьоравото да извади от избата бъчонката с тригодишното. Ала той се запил и заспал. Ще трябва спускаме в подземието дъртото, болнаво, немощно Чиче го изнесе на гръб, а бъчонката под ръка. Бродят спасители по тая земя.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Благодарим,
поводи за пиене си търся
То и аз съм възпитан (или бях) доста старомодно, но като се блъснах няколко пъти челно с посредствеността и реших, че излишната скромност не е особена добродетел. Е, много съм далеч от разни мрънкалници, които се тупат в гърдите как правят всичко, а не свършват работа за 5 стинки, но здраве да е.
За съжаление, светът върви към почти 100% егоизъм и егоцентризъм, но това е дълга и много тегава тема, която не е за тази хубава страница и лакърдия, която сме сътворили тук, затова и няма да я подхващам. Имаше едно предаване някога си (вече не помня кое беше, забравям), в което главният герой все си повтаряше - "Малко се пие в тази държава". Та наздраве - който си пие, зло не мисли
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Коле, какво направи в тоя СКЛАД? Да не копаеш контрабанден тунел?! Влезеш там и се забравиш!Излизай от време на време си нагледаш клиентелата
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Чичка,
КЪДЕ е винОто в целата схема ???
питам тАИзлизай от време на време си нагледаш клиентелата
Коментар
-
Надали!
Скромността краси човека само и единствено тогава, когато няма други добродетели - лично мнение, не е препроръкЪ за скромност
Понеже днес чаветата навършват пълнолетие (но в месеци и то по хамериканските стандарти), та си търся поводи за наздраве - ми наздраве с тяхното уиски, обявено за уиски на годината миналата година. По стара родна традиция, закупил и запазил съм им 2 бутилки - дядо ми беше направил 30 литрова дамаджана с ракия от моето раждане, но panta rhei...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не съм загрижена за теб, бре!!! Това ми е една от любимите комбинации - шоколадов сладкиш с портокалови корички и ром. За мен е единия, лакомийо.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Че аз вече ги хапнах. Така е като ве чета, дето скромността не чак толкова красяла пияндето. А към сладкото никога не съм бил безчувствен, неприсъствен или скромен. Благодаря все пак за загрижеността здравна, но Чиче май повече се нуждае от такава. Да му се спрат дюлевата, бифтека, бедрата и само некоя кисела медсестра да му мери температурата, кръвното и захарта.... в кафето.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Бе аз да ти кажа, моята ракия я отворих за сватбата - 30+ годишна, ама нещо не ми хареса. Личеше си, че е стара, но имаше един гаден послевкус, като на метал леко биеше, и на мен лично не ми хареса. Иначе и при нас се пи ракията основно, но тази на свата - уискито почти сам си го пих, водката не се и опита, а други питиета май не се поръчаха. Какво да правиш - нашенецът си е нашенец - малко се мръщиха на салатите от треви с пармезан и кедрови ядки, но като пиха по 2 ракии и си оправиха настроението
Наздраве
Важното е поводи да има, пиене винаги ще се намери ... или беше обратното!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар