Пак в Бургаско се изсипа! Не знам що се върти в тоя район между Несебър и Царево. Измести се пътя на циклоните ли? Жалко за хорицата, де са си отишли и останалите, де са яко подгизнали в студа! Покой за покойниците!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЛека и приятна !
Топлата вода ми размекна кунките и ще разтегна телеса.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Моите обичаи са други. Кога на мен ми идват на гости - носят. Кога аз им отида на гости - ми дават. Ако не дай си Боже, възникне някакъв ангажимент и срещата не се случи - тогава ми пращат по Еконт.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сипвам бре ....
Ей ти една голяма 25 грамова ракия.....
Наздраве !
пп Мани, мани....Притеснявам се за Тянка.....Има реална опасност да спре тренировките с обръч.......щото няма да можа да влее в обръча...
Коментар
-
Моите обичаи са други. Кога на мен ми идват на гости - носят. Кога аз им отида на гости - ми дават. Ако не дай си Боже, възникне някакъв ангажимент и срещата не се случи - тогава ми пращат по Еконт.
Наздраве!))))))))
Сипи..., ако нЕма донеси...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Софиянци много обичаме ни пращат от провинцията колети с буркани и дамаджани. Местна традиция, която може да поддържаш като подкрепа за фолклорните обичаи. На Чиче не пращай що е едър латифундист.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сипвам бре ....
Наздраве !
пп Мани, мани....Притеснявам се за Тянка.....Има реална опасност да спре тренировките с обръч.......щото няма да можа да влее в обръча...
Наздраве!
П.П. Обръчът възтесен ми е вече. И него ще трябва да даря някъде.Last edited by tnm; 24.10.2017, 22:15.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Остави се. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието на диета. Сега трябва да се мъча и сама да ям и да пия, това което той отгледа и затвори по буркани и бъчви.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Чиче, сипи от дамаджанката с благата, кво си я обгърнал като овчица да е.
Наздраве !
Коментар
-
Вярно, не е като двата ти гаража, мазето, терасата, зимника в Чужденеция и землянката в Балканя, дето си къташ еденето и пиенето, но поне вратата и масата му са отворени за жадните и гладните....
Наздраве за хората, дето ще станат Човеци !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
След двучасов сън вече имам сили да поздравя Грую за празника ! Радост и късмет !
Конфискувам от Колето една дамаджана с блага ракия,едно буре с червено вино, поканвам нещо младо ( 60 г ) за Тракащия и сядам на масата да наливам. ( като шумкар - с чужда пита, пир правя...)
Наздраве !
Коментар
Коментар