If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей много сте потайни честито празник на всички празнуващи и задържали нематериалната субстанция у себе си https://www.youtube.com/watch?v=oE9Pn5cc_vs (малко от нафталина но готинко )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Не върви на празник без Наздраве ))
допълвам бара )
Колебая се, дали всичко, което се мята в руслото на бързеите на една река /например - на сложната и необятна дамска душа/ - може да вдига наздравици...
Смъквам от себе си отговорността, ако не ми се получи...
Наздравееее!
/сложно е една дама да повярва в искреността на който и да е - един мъж - все пак - не сме "вчерашни"..., нито пък ни предстои да се излюпим/... :РРР
е те това е, прехвърляне на лимитирани отговорности )) аз от едната ягодите, от другата - какаото
взех едно парче "завкъщи" от тортата на Леля, да видят какво е торта, другото са сладкиши ))
Lelq, ще се пофторя, ама търпението е достойно за уважение качество. Ето на, аз съм се заложила на брега на реката, ям бадеми, пия коняк ... няколко трупа на врагове вече прецапаха по течението. Губят ми се още два, три ... Явно не съм чакала достатъчно дълго.
Наздраве!
Айде, от мен да мине! Ще пусна и МОЯ труп по ТВОЯТА река... Не за друго - да си спокойна, че всичко вече е отнесено от буйните бързеи... ))
Искам да честитя празника на всички дами във форума! Нека сте здрави и ухажвани във всеки момент от живота ви! Нека потъват в красивият ви поглед готините мъже край вас! Нека всяка сутрин, преди... /поредните ласки/ - ви събуждат с ароматната чашка кафе и хубавата си усмивка...
Нека...........................се случва, което си пожелаете......
С поста си тук искам за пореден път да докажа на четящите, но неучастващи в тая тема мъже - колко много съм "зависим" от дамите тук..., но как те "не ми вързват"!!! Божеееее - колко сме елементарни ние, мъжете..., ама като вземем да си мерим... магистратурите - равни нямаме! Зер - някои няма кВо друго да си мерЯТ !!! )))
Бъдете здрави, дами, за да ни радвате! Разбира се, дамите-модератори също са сред нашите фаворитки - със своята безпристрастност и - спор няма /!!!/ - и с всички останали женски качества! Как пък не открих една лоша черта? Как, как?
Ми щото са несигурни в предпочитанията си, затова.
Наздраве!
П.П. Аз харесвам повече малини, но кокосът не ми допада. Може ли без него?
е те това е, прехвърляне на лимитирани отговорности )) аз от едната ягодите, от другата - какаото
взех едно парче "завкъщи" от тортата на Леля, да видят какво е торта, другото са сладкиши ))
не го мисли толкова сега )) имам друг проблем, карат ме да избирам, че нямало начин и двете
А. Торта с ягоди (шампанско мус)
Б. Торта с малини (какаов ганаш, маскарпоне мус с кокос, конфи от малини, бял шоколад) що трябва трябва такива проблеми да ми създават, кажи.... Наздраве, Тънъмъ и слънчево настроение )
Ми щото са несигурни в предпочитанията си, затова.
Наздраве!
П.П. Аз харесвам повече малини, но кокосът не ми допада. Може ли без него?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А забелязваш ли, че мъжката част от клиентелата много тенденциозно ни пожелава повече търпение, освен другите убавини ?
Знам, че не си фен ,ама да се и ги почерпим и кажем едно наздраве и на тях .. Време е вече за нещо по - силно, та да могат да преживеят вечерта
[ATTACH=CONFIG]n3309032[/ATTACH]
Lelq, ще се пофторя, ама търпението е достойно за уважение качество. Ето на, аз съм се заложила на брега на реката, ям бадеми, пия коняк ... няколко трупа на врагове вече прецапаха по течението. Губят ми се още два, три ... Явно не съм чакала достатъчно дълго.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар