Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Твърде положителен ми е ишиасът. Две единици над. Мажа го с първак. Но ако ме ядосваш, ще го балсамосам с трийстях грама ром, де ги бях заделил те черпа на Празника на труДа.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Боцнах ти още една карфица. Утре ще напишеш как ти е ишиаса.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....
Наздраве !
пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....
Наздраве !
пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
Платото ти дълго, ама ниско. Се едно подиум, на кой да си разиграват магариите мадамите. Естрада трябва ти изковем. С вагра ли беше, вигра ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ще се придържате ли към "постулатите" на чичко Лингам в масажа? /само питам, де, но някъде четох, че правели чудеса.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСтига си я депресирал. Всяка жена трябва спокойно да приема реалностите, които веч са настъпили, че и ти да намажеш нещичко на превала на мъжкото можене.
Днес пръсках, варосвах и клатих....... хамака. Яд ме хвана, че трябва се връщам и да ве тормоза в Кръчмата, де е останала без дюлевка. Пия една крушова за твоя сметка. Малка. Патронка. 200-грамка.
Наздраве !
Коментар
-
Благодаря за уважението и лечението. Усещам на гърба си, добре ми влияе. Я направи и масаж, че съм се схванал...
Ще се придържате ли към "постулатите" на чичко Лингам в масажа? /само питам, де, но някъде четох, че правели чудеса.../
Коментар
-
У къщи, у къщи ... Нали ако извадя змийския череп, жабешките крачета, крилата от прилеп и ги сложа на масата в кръчмата, всите посетителе ще се разбягат!?
Наздраве!
П.П. Никва снимка. Един паяк съм препарирала и переодически му слагам по една игла, че да не изпадне от стената. Учудване ме обхвана, що при теб идат болежките, а не при Арахната!?
Коментар
-
Специалните ритуали за здраве вкъщи ли ги правиш...? Щот ако са навън, хич и не искам да си мисля, къде другаде ти е дискомфортно ..
(нооо, дорде си млада, всичко е разрешено...)
Айде махни я оназ снимка на Алед Делон с кърфиците, че вместо него, мен ме тръшкаш....
Наздраве !
Днес пръсках, варосвах и клатих....... хамака. Яд ме хвана, че трябва се връщам и да ве тормоза в Кръчмата, де е останала без дюлевка. Пия една крушова за твоя сметка. Малка. Патронка. 200-грамка.
Коментар
-
Специалните ритуали за здраве вкъщи ли ги правиш...? Щот ако са навън, хич и не искам да си мисля, къде другаде ти е дискомфортно ..
Айде махни я оназ снимка на Алед Делон с кърфиците, че вместо него, мен ме тръшкаш....
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Никва снимка. Един паяк съм препарирала и переодически му слагам по една игла, че да не изпадне от стената. Учудване ме обхвана, що при теб идат болежките, а не при Арахната!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Манииии. Кофти, че след 8 март винаги следва 9 март. А нощта срещу 9 март е много специална. Разни ритуали за здраве се правят ... Пък главата кат канти и други дискомфорти като имаш, магиите и наричанията не се случват твърде.
Наздраве!
П.П. Дофтурите и те хора - хляб трябва да ядат. Стига си стискал 3 лева.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Героините са уморени...( героите свършиха на Шипка..)
Една цитрусова плодова салата ще ви подейства добре ( и по бира ! )
Наздраве !
пп Аз днес ще се престраша да отида до джипито..( мразя дофтури и им нямам доверие, но завещанието хич не ми спори..)
Наздраве!
П.П. Дофтурите и те хора - хляб трябва да ядат. Стига си стискал 3 лева.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар