IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Благодаря за уважението и лечението. Усещам на гърба си, добре ми влияе. Я направи и масаж, че съм се схванал.
    Боцнах ти още една карфица. Утре ще напишеш как ти е ишиаса.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
      Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
      Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
      В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....

Наздраве !

пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
      Ти двесте дай, че и толкузи не си ощи дал. Серсемин!
      Платото ти дълго, ама ниско. Се едно подиум, на кой да си разиграват магариите мадамите. Естрада трябва ти изковем. С вагра ли беше, вигра ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ще се придържате ли към "постулатите" на чичко Лингам в масажа? /само питам, де, но някъде четох, че правели чудеса.../
        Кой, кой чичко? Аз съм по класиката. Ракия и здрав, а не болнав масаж.

Коментар

Стига си я депресирал. Всяка жена трябва спокойно да приема реалностите, които веч са настъпили, че и ти да намажеш нещичко на превала на мъжкото можене.
          Днес пръсках, варосвах и клатих....... хамака. Яд ме хвана, че трябва се връщам и да ве тормоза в Кръчмата, де е останала без дюлевка. Пия една крушова за твоя сметка. Малка. Патронка. 200-грамка.
          При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
          Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
          Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
          В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....

Наздраве !

пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...

Коментар

Благодаря за уважението и лечението. Усещам на гърба си, добре ми влияе. Я направи и масаж, че съм се схванал...

Ще се придържате ли към "постулатите" на чичко Лингам в масажа? /само питам, де, но някъде четох, че правели чудеса.../

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

У къщи, у къщи ... Нали ако извадя змийския череп, жабешките крачета, крилата от прилеп и ги сложа на масата в кръчмата, всите посетителе ще се разбягат!?
              Наздраве!

П.П. Никва снимка. Един паяк съм препарирала и переодически му слагам по една игла, че да не изпадне от стената. Учудване ме обхвана, що при теб идат болежките, а не при Арахната!?
              Благодаря за уважението и лечението. Усещам на гърба си, добре ми влияе. Я направи и масаж, че съм се схванал.

Коментар

Специалните ритуали за здраве вкъщи ли ги правиш...? Щот ако са навън, хич и не искам да си мисля, къде другаде ти е дискомфортно ..
                (нооо, дорде си млада, всичко е разрешено...)

Айде махни я оназ снимка на Алед Делон с кърфиците, че вместо него, мен ме тръшкаш....

Наздраве !
                Стига си я депресирал. Всяка жена трябва спокойно да приема реалностите, които веч са настъпили, че и ти да намажеш нещичко на превала на мъжкото можене.
                Днес пръсках, варосвах и клатих....... хамака. Яд ме хвана, че трябва се връщам и да ве тормоза в Кръчмата, де е останала без дюлевка. Пия една крушова за твоя сметка. Малка. Патронка. 200-грамка.

Коментар

Специалните ритуали за здраве вкъщи ли ги правиш...? Щот ако са навън, хич и не искам да си мисля, къде другаде ти е дискомфортно ..

Айде махни я оназ снимка на Алед Делон с кърфиците, че вместо него, мен ме тръшкаш....

Наздраве !
                  У къщи, у къщи ... Нали ако извадя змийския череп, жабешките крачета, крилата от прилеп и ги сложа на масата в кръчмата, всите посетителе ще се разбягат!?
                  Наздраве!

П.П. Никва снимка. Един паяк съм препарирала и переодически му слагам по една игла, че да не изпадне от стената. Учудване ме обхвана, що при теб идат болежките, а не при Арахната!?
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Манииии. Кофти, че след 8 март винаги следва 9 март. А нощта срещу 9 март е много специална. Разни ритуали за здраве се правят ... Пък главата кат канти и други дискомфорти като имаш, магиите и наричанията не се случват твърде.
                    Наздраве!

П.П. Дофтурите и те хора - хляб трябва да ядат. Стига си стискал 3 лева.

Наздраве !

Коментар

Добро утро !
                      Героините са уморени...( героите свършиха на Шипка..)
                      Една цитрусова плодова салата ще ви подейства добре ( и по бира ! )

Наздраве !

пп Аз днес ще се престраша да отида до джипито..( мразя дофтури и им нямам доверие, но завещанието хич не ми спори..)
                      Манииии. Кофти, че след 8 март винаги следва 9 март. А нощта срещу 9 март е много специална. Разни ритуали за здраве се правят ... Пък главата кат канти и други дискомфорти като имаш, магиите и наричанията не се случват твърде.
                      Наздраве!

П.П. Дофтурите и те хора - хляб трябва да ядат. Стига си стискал 3 лева.
                      Мечо

Коментар

• Добро утро !
                        Героините са уморени...( героите свършиха на Шипка..)
                        Една цитрусова плодова салата ще ви подейства добре ( и по бира ! )

Наздраве !

пп Аз днес ще се престраша да отида до джипито..( мразя дофтури и им нямам доверие, но завещанието хич не ми спори..)

Коментар

• Ей много сте потайни честито празник на всички празнуващи и задържали нематериалната субстанция у себе си https://www.youtube.com/watch?v=oE9Pn5cc_vs (малко от нафталина но готинко )
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Не върви на празник без Наздраве ))
                            допълвам бара )

Колебая се, дали всичко, което се мята в руслото на бързеите на една река /например - на сложната и необятна дамска душа/ - може да вдига наздравици...

Смъквам от себе си отговорността, ако не ми се получи...

Наздравееее!

/сложно е една дама да повярва в искреността на който и да е - един мъж - все пак - не сме "вчерашни"..., нито пък ни предстои да се излюпим/... :РРР

Коментар

• Наздраве девойки!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Искам да честитя празника на всички дами във форума!
                                Не върви на празник без Наздраве ))
                                допълвам бара )

Коментар

X