If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....
Наздраве !
пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
Ти двесте дай, че и толкузи не си ощи дал. Серсемин!
Платото ти дълго, ама ниско. Се едно подиум, на кой да си разиграват магариите мадамите. Естрада трябва ти изковем. С вагра ли беше, вигра ли?
Стига си я депресирал. Всяка жена трябва спокойно да приема реалностите, които веч са настъпили, че и ти да намажеш нещичко на превала на мъжкото можене.
Днес пръсках, варосвах и клатих....... хамака. Яд ме хвана, че трябва се връщам и да ве тормоза в Кръчмата, де е останала без дюлевка. Пия една крушова за твоя сметка. Малка. Патронка. 200-грамка.
При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....
Наздраве !
пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
У къщи, у къщи ... Нали ако извадя змийския череп, жабешките крачета, крилата от прилеп и ги сложа на масата в кръчмата, всите посетителе ще се разбягат!?
Наздраве!
П.П. Никва снимка. Един паяк съм препарирала и переодически му слагам по една игла, че да не изпадне от стената. Учудване ме обхвана, що при теб идат болежките, а не при Арахната!?
Благодаря за уважението и лечението. Усещам на гърба си, добре ми влияе. Я направи и масаж, че съм се схванал.
Специалните ритуали за здраве вкъщи ли ги правиш...? Щот ако са навън, хич и не искам да си мисля, къде другаде ти е дискомфортно ..
(нооо, дорде си млада, всичко е разрешено...)
Айде махни я оназ снимка на Алед Делон с кърфиците, че вместо него, мен ме тръшкаш....
Наздраве !
Стига си я депресирал. Всяка жена трябва спокойно да приема реалностите, които веч са настъпили, че и ти да намажеш нещичко на превала на мъжкото можене.
Днес пръсках, варосвах и клатих....... хамака. Яд ме хвана, че трябва се връщам и да ве тормоза в Кръчмата, де е останала без дюлевка. Пия една крушова за твоя сметка. Малка. Патронка. 200-грамка.
Специалните ритуали за здраве вкъщи ли ги правиш...? Щот ако са навън, хич и не искам да си мисля, къде другаде ти е дискомфортно ..
Айде махни я оназ снимка на Алед Делон с кърфиците, че вместо него, мен ме тръшкаш....
Наздраве !
У къщи, у къщи ... Нали ако извадя змийския череп, жабешките крачета, крилата от прилеп и ги сложа на масата в кръчмата, всите посетителе ще се разбягат!?
Наздраве!
П.П. Никва снимка. Един паяк съм препарирала и переодически му слагам по една игла, че да не изпадне от стената. Учудване ме обхвана, що при теб идат болежките, а не при Арахната!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Манииии. Кофти, че след 8 март винаги следва 9 март. А нощта срещу 9 март е много специална. Разни ритуали за здраве се правят ... Пък главата кат канти и други дискомфорти като имаш, магиите и наричанията не се случват твърде.
Наздраве!
П.П. Дофтурите и те хора - хляб трябва да ядат. Стига си стискал 3 лева.
Добро утро !
Героините са уморени...( героите свършиха на Шипка..)
Една цитрусова плодова салата ще ви подейства добре ( и по бира ! )
Наздраве !
пп Аз днес ще се престраша да отида до джипито..( мразя дофтури и им нямам доверие, но завещанието хич не ми спори..)
Манииии. Кофти, че след 8 март винаги следва 9 март. А нощта срещу 9 март е много специална. Разни ритуали за здраве се правят ... Пък главата кат канти и други дискомфорти като имаш, магиите и наричанията не се случват твърде.
Наздраве!
П.П. Дофтурите и те хора - хляб трябва да ядат. Стига си стискал 3 лева.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ей много сте потайни честито празник на всички празнуващи и задържали нематериалната субстанция у себе си https://www.youtube.com/watch?v=oE9Pn5cc_vs (малко от нафталина но готинко )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Не върви на празник без Наздраве ))
допълвам бара )
Колебая се, дали всичко, което се мята в руслото на бързеите на една река /например - на сложната и необятна дамска душа/ - може да вдига наздравици...
Смъквам от себе си отговорността, ако не ми се получи...
Наздравееее!
/сложно е една дама да повярва в искреността на който и да е - един мъж - все пак - не сме "вчерашни"..., нито пък ни предстои да се излюпим/... :РРР
Коментар