IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

И като го погали, опашката му навири ли се? Май не е. Загубила си тренинг с тия безчувствени, коравосърдечни чичета.
    На неизпитан ученик, двойка се не пише.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Саламандър е. Дъждовник му казват
      Да, вярно дъждовник му викат. Защото обикновено излиза след като е валял дъжд. Малко се зачудих, че толкова рано е излязъл на разходка. Обикновено е активен след средата на април, но то климата вече не е това, което беше.
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ! Съвсем живичко си е. Дори ми позволи да го помилвам с едно листо /когато е изплашен саламандъра отделя отрова от кожните си жлези/.
        Наздраве!
        И като го погали, опашката му навири ли се? Май не е. Загубила си тренинг с тия безчувствени, коравосърдечни чичета.

Коментар

Тцъ! Съвсем живичко си е. Дори ми позволи да го помилвам с едно листо /когато е изплашен саламандъра отделя отрова от кожните си жлези/.
          Наздраве!
          Саламандър е. Дъждовник му казват

Коментар

Това шаренкото от магазина за модели на динозавърчета ли го купи? Спиртосай го в бутилка ром.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Уста 4i40! Пий една голяма 25 грамова, спи, па после цяла нощ дърворезбова ... таквоз, маргаритките.
              Наздраве!

П.П. И аз ходих на разходка. Гледай какъф красавец ми позира за снимката.
              Това шаренкото от магазина за модели на динозавърчета ли го купи? Спиртосай го в бутилка ром.

Коментар

Чиче ти постави таван. Неговият таван. Потон! Да те потиска. Изедник е той! И изпийник. Даже изпейник. Макар че не ше да пее.

Уста 4i40! Пий една голяма 25 грамова, спи, па после цяла нощ дърворезбова ... таквоз, маргаритките.
                Наздраве!

П.П. И аз ходих на разходка. Гледай какъф красавец ми позира за снимката.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Добрутру.

Вчера пикник,днес пикник на още по далеч.

хубав ден.

едно каве за из път молим.
                  И ний пиками наповънка, ама твойто на нищо не прилича. Два дена подред на различни полянки. Така за година-две ще опикаш цялата родина. Пий по-малко биричка, че подгизна почвата от твоите разходки.

The Royal Philharmonic Orchestra ♫ The Symphonic Pink Floyd
                  https://www.youtube.com/watch?v=IBGeex66_t8
                  Last edited by Trakatrak'; 11.03.2018, 10:10.

Коментар

• Добрутру.

Вчера пикник,днес пикник на още по далеч.

хубав ден.

едно каве за из път молим.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Майтапиш се. Това разкладката на 4i40. За мене трябва да добавиш още една нула.
                      Наздраве!
                      Чиче ти постави таван. Неговият таван. Потон! Да те потиска. Изедник е той! И изпийник. Даже изпейник. Макар че не ше да пее.

Коментар

Твърде положителен ми е ишиасът. Две единици над. Мажа го с първак. Но ако ме ядосваш, ще го балсамосам с трийстях грама ром, де ги бях заделил те черпа на Празника на труДа.
                        Майтапиш се. Това разкладката на 4i40. За мене трябва да добавиш още една нула.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Боцнах ти още една карфица. Утре ще напишеш как ти е ишиаса.
                          Наздраве!
                          Твърде положителен ми е ишиасът. Две единици над. Мажа го с първак. Но ако ме ядосваш, ще го балсамосам с трийстях грама ром, де ги бях заделил те черпа на Празника на труДа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
                            Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
                            Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
                            В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....

Наздраве !

пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
                            Тъй, тъй ... грижи се здравето си, че ще ти трябва.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Благодаря за уважението и лечението. Усещам на гърба си, добре ми влияе. Я направи и масаж, че съм се схванал.
                              Боцнах ти още една карфица. Утре ще напишеш как ти е ишиаса.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
                                Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
                                Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
                                В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....

Наздраве !

пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
                                Ти двесте дай, че и толкузи не си ощи дал. Серсемин!
                                Платото ти дълго, ама ниско. Се едно подиум, на кой да си разиграват магариите мадамите. Естрада трябва ти изковем. С вагра ли беше, вигра ли?

Коментар

Working...
                                X