If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, вярно дъждовник му викат. Защото обикновено излиза след като е валял дъжд. Малко се зачудих, че толкова рано е излязъл на разходка. Обикновено е активен след средата на април, но то климата вече не е това, което беше.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
И ний пиками наповънка, ама твойто на нищо не прилича. Два дена подред на различни полянки. Така за година-две ще опикаш цялата родина. Пий по-малко биричка, че подгизна почвата от твоите разходки.
Твърде положителен ми е ишиасът. Две единици над. Мажа го с първак. Но ако ме ядосваш, ще го балсамосам с трийстях грама ром, де ги бях заделил те черпа на Празника на труДа.
Майтапиш се. Това разкладката на 4i40. За мене трябва да добавиш още една нула.
Наздраве!
Мечо
Боцнах ти още една карфица. Утре ще напишеш как ти е ишиаса.
Наздраве!
Твърде положителен ми е ишиасът. Две единици над. Мажа го с първак. Но ако ме ядосваш, ще го балсамосам с трийстях грама ром, де ги бях заделил те черпа на Празника на труДа.
При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....
Наздраве !
пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
Тъй, тъй ... грижи се здравето си, че ще ти трябва.
Наздраве!
Мечо
При мен платото е продължително...Дорде се спусна по надолнището, знаиш ли о-в Медейра колко пъти ще бъде обходен....
Аз заминавам утре рано, че съм зарязал работата с тез болежки.... Мислех си- дали мога да напръскам основите на дърветата с калиев перманганат - 2 %..?
Днес прежалих 3 кинта и дофтура само ме депресира....Мери кръвно над 150 /100 и ми вика - споко брее , на твоята възраст е нормално....
В понеделник щял да ме изследва и да каже дали от грипа са ми се разбили бъбреците и спаружило сърцето....
Наздраве !
пп МНоого си "глупав бре Саше"....Тя крушовата е най - убавата ракия в класациите ( от малките диви круши..) Че и 200 грама....малка...
Ти двесте дай, че и толкузи не си ощи дал. Серсемин!
Платото ти дълго, ама ниско. Се едно подиум, на кой да си разиграват магариите мадамите. Естрада трябва ти изковем. С вагра ли беше, вигра ли?
Коментар