IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Твърде успокояващ коментар. Щото високи цели съм си поставила. Трябва да кача още 5 кила, та килограмите ми да се докарат на ръста - 80, а не онея анорексични, де трябва да са ръста - 110.
    Наздраве!

П.П. Кльощавият ми е голяма мъка. Висок метър осемдесет и нещо си, тежи 65 кила, храни се като триглав змей ... Па ми се сърди като му река, че ако е едно праси у Чужденеция, стопанинът му ще го утрепе с правата лопата.
    А забелязваш ли, че мъжката част от клиентелата много тенденциозно ни пожелава повече търпение, освен другите убавини ?
    Знам, че не си фен ,ама да се и ги почерпим и кажем едно наздраве и на тях .. Време е вече за нещо по - силно, та да могат да преживеят вечерта
    Click image for larger version

Name:	whiskey.jpg
Views:	1
Size:	50.4 КБ
ID:	3309032

Коментар

• Дами, честит празДник!

Да сте здрави, щастливи, винаги Флюбени и никогаш загубени, и късмета да е винаги с Вас!

Наздраве с едно лекинко мохитоооооо!

Весел празник! ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ми ние празнуваме За нас си е
        Твърде успокояващ коментар. Щото високи цели съм си поставила. Трябва да кача още 5 кила, та килограмите ми да се докарат на ръста - 80, а не онея анорексични, де трябва да са ръста - 110.
        Наздраве!

П.П. Кльощавият ми е голяма мъка. Висок метър осемдесет и нещо си, тежи 65 кила, храни се като триглав змей ... Па ми се сърди като му река, че ако е едно праси у Чужденеция, стопанинът му ще го утрепе с правата лопата.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Ах, Lelq, ах!!! Надявам се, че тая торта е само за теб и мен!? Струва ми се, дето клиентелата на Кръчмата набляга повече на пиенето.
          Наздраве!
          Ми ние празнуваме За нас си е

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
            Мили и уважавани колежки,

Честит празни!

Носете дарената ви от Бог красота и бъдете вълнуващи, вдъхновяващи!
            Вашата усмивка, нежност, дори непостижимата ви непонятност, правят живота и света смислен, мотивиращ и поносим!
            Бъдете мили, подкрепящи, разбиращи, търпеливи - защого е важно и защото го можете!
            Грижете се за нас защото без вас сме загубени!

Самокритично по мъжки и с апел към Вашето чувство за хумор,
            Поздравявам ВИ с песен на Семён Слепаков: Мне бы бабу
            Благодаря, колега!
            У Кръчмата хумора се излива с дебита на Ниагарския водопад /да поясня, ако още си налегнат от притеснения/
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Честит , tnm! [ATTACH=CONFIG]n3308878[/ATTACH]
              Ах, Lelq, ах!!! Надявам се, че тая торта е само за теб и мен!? Струва ми се, дето клиентелата на Кръчмата набляга повече на пиенето.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тиии, щедра...?!
                Не бих си го и помислил....

Наздраве !
                Забелязвам у теб завидно постоянство. Още преди седем години ми спомена, че от моята еманципация ти нагарча и че ти мязам на противопехотна мина. Как пък за толку години не си промени мнението!?
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Мили и уважавани колежки,

Честит празни!

Носете дарената ви от Бог красота и бъдете вълнуващи, вдъхновяващи!
                  Вашата усмивка, нежност, дори непостижимата ви непонятност, правят живота и света смислен, мотивиращ и поносим!
                  Бъдете мили, подкрепящи, разбиращи, търпеливи - защого е важно и защото го можете!
                  Грижете се за нас защото без вас сме загубени!

Самокритично по мъжки и с апел към Вашето чувство за хумор,
                  Поздравявам ВИ с песен на Семён Слепаков: Мне бы бабу

Коментар

• Честит , tnm! Click image for larger version

Name:	4391249b6f5f25b13ea5f320e98deec5.jpg
Size:	51.8 КБ
ID:	3308878

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Браво, Леля, те това ми е любимо за закуска - беконче - мммм. Но го хапвам само по хотелите, че вкъщи няма кога
                      Да сте здрави, дами, и да въплъщавате в себе си най-хубавите черти на пола си - търпеливи, разбрани, прощаващи, мили, добри, дашни (упс, май взех да говоря за имагинерно създание). Абе с две думи - наздраве за по-хубавата половина на човечеството!
                      И понеже ви обичаме хем дяволити, хем сладки, хем опияняващи, хем пък вие съвсем нормално искате нещо зелено в отплата, за да не ни пратите за зелен хайвер, та почерпката ми е такава
                      ....
                      И сътворил Бог Жената от реброто адамово.
                      Погледнал Дявола творението и рекъл:
                      - Хммм, конкуренция!
                      Мечо

Коментар

Добро утро! Не харесвам отстъпено и измислено , ама харесвам да има поводи. Та по едни шот за отскок . Наздраве! [ATTACH=CONFIG]n3308835[/ATTACH]

А за мен кафе с екстри за начало [ATTACH=CONFIG]n3308836[/ATTACH]

Готин ден на целокупната Кръчма !
                        Честит празник, Lelq! Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Браво, Леля, те това ми е любимо за закуска - беконче - мммм. Но го хапвам само по хотелите, че вкъщи няма кога
                          Да сте здрави, дами, и да въплъщавате в себе си най-хубавите черти на пола си - търпеливи, разбрани, прощаващи, мили, добри, дашни (упс, май взех да говоря за имагинерно създание). Абе с две думи - наздраве за по-хубавата половина на човечеството!
                          И понеже ви обичаме хем дяволити, хем сладки, хем опияняващи, хем пък вие съвсем нормално искате нещо зелено в отплата, за да не ни пратите за зелен хайвер, та почерпката ми е такава
                          Наздраве със зеленото! То винаги извика букет спомени, като например това https://m.youtube.com/watch?v=b2QiLaQDhY0

Коментар

• Браво, Леля, те това ми е любимо за закуска - беконче - мммм. Но го хапвам само по хотелите, че вкъщи няма кога
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро! Не харесвам отстъпено и измислено , ама харесвам да има поводи. Та по едни шот за отскок . Наздраве! Click image for larger version

Name:	3a97a2fb6a7ae6729f4eebe4f6be32ca.jpg
Size:	37.6 КБ
ID:	3308835

А за мен кафе с екстри за начало Click image for larger version

Name:	-חום-416x277.jpg
Size:	27.1 КБ
ID:	3308836

Готин ден на целокупната Кръчма !

Коментар

Добро утро!

Само да попитам - аз в коя група съм фключена / помисли фнимателно преди да ми отговориш/?
                                Наздраве!

П.П. Благодаря на всички за поздравите и пожеланията. Благородно отстъпвам правото си на Lelq да ви почерпи.
                                Тиии, щедра...?!
                                Не бих си го и помислил....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X