Драги колежки, честит празник на колежката! Да сме цела година колегиални и благодатни! Време е да почерпите обилно, дори да сте изчерпали лимита за годината.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБ.х маа..му цял ден едно каве не сложихте
Да ти е сладко!
П.П. Не искам да съм претенциозна, но според мен вече е време за кюфтета. Всъщност ..., ти си знаеш.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Уж, Грую, уж. Тя е от Ужгород.
След 800 км, ако душата ти все още у тялото, ще те чакам да ти дам бутилка със студена вода.
Наздраве!Last edited by tnm; 07.03.2018, 18:08.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Начи, тнм, ти си егати енциклопедията с бисери и вицове - страшен живот до момента, а уж си младаТам за сънищата нали имаше едно правило, че когато се сънували в определен ден, в повечето случаи били пророчески? Иначе аз цели сериали сънувам, но нали съм тъп, като се събудя я помня 1/10, я не - ако можеше някакси да си записвам това, което ставаше в мозъка ми нощем, вероятно щях да съм новия Харви Холивудски, само дето съм значително по-Убав
Наздраве - имам едно куроазие дома, та си го пазя за скъпи гости. Не че не мога да си купя друго, ама това съм си го гепил от едно събитие и ми е по-сладко
P.S. Аз не пуша, но пурата поражда едни такива асоциации, като от съня ти, та затов я включвам в картинката
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Уж, Грую, уж. Тя е от Ужгород.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пусни тука да я чуя. Знаеш как ма мързи да ровя у нета.
Наздраве!
Коментар
-
Преди години бях на едно обучение - пълна зала с колеги, лекторът - строг.
Телефонът ми звъни. Гледам, търси ме единия от двамата ми най-добри приятели. Сутрин, рано..., в съвсем непривичен за него час. Аз се леко притесних и отговорих на обаждането. А той, сладура, ме търси да ми каже, че сънувал как двамата правим страхотен секс. И любопитства дали имам време, за да ми разкаже в подробности.
Не знам как точно съм се смяла с глас, но лекторът много ми се обиди. Без малко да не ми даде сертификата накрая.
Наздраве!Там за сънищата нали имаше едно правило, че когато се сънували в определен ден, в повечето случаи били пророчески? Иначе аз цели сериали сънувам, но нали съм тъп, като се събудя я помня 1/10, я не - ако можеше някакси да си записвам това, което ставаше в мозъка ми нощем, вероятно щях да съм новия Харви Холивудски, само дето съм значително по-Убав
Наздраве - имам едно куроазие дома, та си го пазя за скъпи гости. Не че не мога да си купя друго, ама това съм си го гепил от едно събитие и ми е по-сладко
P.S. Аз не пуша, но пурата поражда едни такива асоциации, като от съня ти, та затов я включвам в картинката
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ако е за там, дето пише в Уйкито, ти ще почиваш с жената или ще бягаш от жената...?
пп Къв празник е утре ..?Ми не, с жената ще е, за съжаление
Макар винаги да съм една идея за едни малдиви с друга жена, ама тя не се нави - представяш ли си какви жени има.... Мда, и аз трудно си го представих, но ей-на - жените са много странни същества понякога - можеш да спиш с нея, можеш да я обичаш (и тя теб), да сте създадени един за друг и ... в един момент да ти каже, че няма да напусне никога съпруга си заради теб. Ама тая тема май е за утре.
Наздраве за спомена - последният път пихме такова, само дето не беше лято и нямаше море, но останалото си беше същото, та затова и бидох изпързалян от много вода
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Най-вероятно е била сонатата "Запасана перачка". Само не знам доколко запасана. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
какви сънища имате, а моите все още са основно сексуални, но който каквото си търси де.
Наздраве
Телефонът ми звъни. Гледам, търси ме единия от двамата ми най-добри приятели. Сутрин, рано..., в съвсем непривичен за него час. Аз се леко притесних и отговорих на обаждането. А той, сладура, ме търси да ми каже, че сънувал как двамата правим страхотен секс. И любопитства дали имам време, за да ми разкаже в подробности.
Не знам как точно съм се смяла с глас, но лекторът много ми се обиди. Без малко да не ми даде сертификата накрая.
Мечо
- 1 like
Коментар
-
" Развържи кесия "
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
" Развържи кесия "