Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
С баене против уроки ...
... а, има и други методи..., например - тук се говори много за боцкане...
/да не помислите, че става дума за нещо цинично - за боцкане на кукли с игла.../
Коментар
-
С баене против уроки ...
- Както въглените във водата гаснат,
тъй и уроките в тебе да погаснат! - Както пламък не трепти във тези свещи,
тъй и ти със зли очи да нямаш срещи! Наздраве!
П.П. Ако няма въглен, седем кибритени клечки ще угася в мълчана вода, уроките и така бягат.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Двамата с чичата сте в едно положение и това е някак неразбираемо. Трудноразбираема позиция! Нещо - от вида "гръб в гръб"...
Какво е това - "да взема да се тръшна"?
Изберете си все пак кой ще обгрижва първо другия по-активно..., напр. - с масажЧЕ, или с други фантазии... и тогава споделете... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Едно кафе и за мен. Ама да не е в термос като за ХемилАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Твойто многомесечно, а моето многогодишно очакване за португалския плаж!? Да взема да се тръшна и аз, че заедно да чакаме някой да почерпи.
Двамата с чичата сте в едно положение и това е някак неразбираемо. Трудноразбираема позиция! Нещо - от вида "гръб в гръб"...
Какво е това - "да взема да се тръшна"?
Изберете си все пак кой ще обгрижва първо другия по-активно..., напр. - с масажЧЕ, или с други фантазии... и тогава споделете... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да пийнем по една голяма 35 гр благинка от Тянка, че друга почерпка до края на годината няма да има ..
Дали от това многомесечно очакване или от настинката и температурата, дето ме тормози от 3 дни, но направо ми прилоша и смятам да чакам виртуалната почерпка в хоризонтално положение.....
Наздраве !
пп Изхвърлих всите мартеници, дето ми закичиха за здраве....Направо ме уручасаха....Ич не ми трябва такова .....
пп Бах маа му...сега разбирам как се чувства Тарантул на неговата възраст....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Да пийнем по една голяма 35 гр благинка от Тянка, че друга почерпка до края на годината няма да има ..
Дали от това многомесечно очакване или от настинката и температурата, дето ме тормози от 3 дни, но направо ми прилоша и смятам да чакам виртуалната почерпка в хоризонтално положение.....
Наздраве !
пп Изхвърлих всите мартеници, дето ми закичиха за здраве....Направо ме уручасаха....Ич не ми трябва такова .....
пп Бах маа му...сега разбирам как се чувства Тарантул на неговата възраст....
Коментар
-
Ще ми трябва цял ден да се освестя заради тази почерпка. Сърцето ме заболя.
Наздраве!
Коментар
-
Ракийца по туй време ... иначе да , пенсионерче съм и освен да ви досаждам , си имам и животни за гледане ...
Ще ми трябва цял ден да се освестя заради тази почерпка. Сърцето ме заболя.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ъъъ!? Направо ми спря тока, барабар с интернета. Не знаех, че ми броиш чашите. Човек без работа ще да си.
Наздраве!
П.П. Някои люде обичат да слушат музика докато работят. Аз със друг чешит, наместо музика влизам у Кръчмата, кога не мога да засяга някоя цифра или ми бяга някоя изречение.
П.П.П. А задето ме фключи в групата на младите, кажи какво ще пиеш, чужденеций?
Коментар
-
Ми тия младите , дето наместо да свършите нещо народополезно , по цял ден дигате наздравици ... е , виртуални верно , ама гледам и другите неща виртуално сте подкарале та ...
Наздраве!
П.П. Някои люде обичат да слушат музика докато работят. Аз със друг чешит, наместо музика влизам у Кръчмата, кога не мога да засяга някоя цифра или ми бяга някоя изречение.
П.П.П. А задето ме фключи в групата на младите, кажи какво ще пиеш, чужденеций?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кои са това "вас", чужденеций!? Че нещо не мога да вдяна на обобщенията ти.
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве , ама тъй се топи нацията ... ено време кат не е имАло виртуални кръчми , дедо ми четири деца е имАл ... е аз до две успех да стигна ...а па за вас и едно е чудо ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар