IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Драги колежки, честит празник на колежката! Да сме цела година колегиални и благодатни! Време е да почерпите обилно, дори да сте изчерпали лимита за годината.

Коментар

• Добто утро.

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ ДАМИ

Много да сте обичани
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Б.х маа..му цял ден едно каве не сложихте
        Това, щото въпросът от многопластов, стана екзистенциален.

Да ти е сладко!

П.П. Не искам да съм претенциозна, но според мен вече е време за кюфтета. Всъщност ..., ти си знаеш.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Б.х маа..му цял ден едно каве не сложихте

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Уж, Грую, уж. Тя е от Ужгород.
            Е, на, затова с 4i40 ще се развяваме по плажовете, а теб ще те пуснем да шляпаш с джапанки по Камино.
            След 800 км, ако душата ти все още у тялото, ще те чакам да ти дам бутилка със студена вода.
            Наздраве!
            Last edited by tnm; 07.03.2018, 18:08.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Начи, тнм, ти си егати енциклопедията с бисери и вицове - страшен живот до момента, а уж си млада Там за сънищата нали имаше едно правило, че когато се сънували в определен ден, в повечето случаи били пророчески? Иначе аз цели сериали сънувам, но нали съм тъп, като се събудя я помня 1/10, я не - ако можеше някакси да си записвам това, което ставаше в мозъка ми нощем, вероятно щях да съм новия Харви Холивудски, само дето съм значително по-Убав
              Наздраве - имам едно куроазие дома, та си го пазя за скъпи гости. Не че не мога да си купя друго, ама това съм си го гепил от едно събитие и ми е по-сладко
              P.S. Аз не пуша, но пурата поражда едни такива асоциации, като от съня ти, та затов я включвам в картинката
              Възможно е да има такова правило, но в случая няма как да станат нещата. Това е най-добрият ми приятел, кум на сватбата ми, кръстник на моя дар от Бога, мъжкия вариант на моята същност. Само се моля моят хубостник да не се залюби с неговата красавица, че това може да се яви като пречка, дългогодишното ни приятелство да продължи, докле някой от нас отупа праха от камбаната.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Ми той и Ужгород уж е наша крепост, ама дали
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;n33085а уж си млада [/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пусни тука да я чуя. Знаеш как ма мързи да ровя у нета.
                    Наздраве!
                    Сега съм в партер с връзката.

Коментар

Преди години бях на едно обучение - пълна зала с колеги, лекторът - строг.
                      Телефонът ми звъни. Гледам, търси ме единия от двамата ми най-добри приятели. Сутрин, рано..., в съвсем непривичен за него час. Аз се леко притесних и отговорих на обаждането. А той, сладура, ме търси да ми каже, че сънувал как двамата правим страхотен секс. И любопитства дали имам време, за да ми разкаже в подробности.
                      Не знам как точно съм се смяла с глас, но лекторът много ми се обиди. Без малко да не ми даде сертификата накрая.
                      Наздраве!
                      Начи, тнм, ти си егати енциклопедията с бисери и вицове - страшен живот до момента, а уж си млада Там за сънищата нали имаше едно правило, че когато се сънували в определен ден, в повечето случаи били пророчески? Иначе аз цели сериали сънувам, но нали съм тъп, като се събудя я помня 1/10, я не - ако можеше някакси да си записвам това, което ставаше в мозъка ми нощем, вероятно щях да съм новия Харви Холивудски, само дето съм значително по-Убав
                      Наздраве - имам едно куроазие дома, та си го пазя за скъпи гости. Не че не мога да си купя друго, ама това съм си го гепил от едно събитие и ми е по-сладко
                      P.S. Аз не пуша, но пурата поражда едни такива асоциации, като от съня ти, та затов я включвам в картинката
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ако е за там, дето пише в Уйкито, ти ще почиваш с жената или ще бягаш от жената... ?

пп Къв празник е утре ..?
                        хехе, чиче, сега и аз го проверих - това било у Калифорнията Ми не, с жената ще е, за съжаление Макар винаги да съм една идея за едни малдиви с друга жена, ама тя не се нави - представяш ли си какви жени има.... Мда, и аз трудно си го представих, но ей-на - жените са много странни същества понякога - можеш да спиш с нея, можеш да я обичаш (и тя теб), да сте създадени един за друг и ... в един момент да ти каже, че няма да напусне никога съпруга си заради теб. Ама тая тема май е за утре.
                        Наздраве за спомена - последният път пихме такова, само дето не беше лято и нямаше море, но останалото си беше същото, та затова и бидох изпързалян от много вода

Коментар

Най-вероятно е била сонатата "Запасана перачка". Само не знам доколко запасана. Наздраве!
                          Пусни тука да я чуя. Знаеш как ма мързи да ровя у нета.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

какви сънища имате, а моите все още са основно сексуални, но който каквото си търси де.
                            Наздраве
                            Преди години бях на едно обучение - пълна зала с колеги, лекторът - строг.
                            Телефонът ми звъни. Гледам, търси ме единия от двамата ми най-добри приятели. Сутрин, рано..., в съвсем непривичен за него час. Аз се леко притесних и отговорих на обаждането. А той, сладура, ме търси да ми каже, че сънувал как двамата правим страхотен секс. И любопитства дали имам време, за да ми разкаже в подробности.
                            Не знам как точно съм се смяла с глас, но лекторът много ми се обиди. Без малко да не ми даде сертификата накрая.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

" Развържи кесия "
                              Наздраве!
                              Болен съм, недоволен съм, боли ме главата.....

Наздраве !

Коментар

" Развържи кесия "
                                Наздраве!
                                То щот цялата година завързана , ама нейсе ... най скъпо било спането със собствената жена ...

Коментар

Working...
                                X