IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ти ся на биологичния ми часовник сметка смяташ да дириш!?
    Наздраве!
    Наздраве , ама тъй се топи нацията ... ено време кат не е имАло виртуални кръчми , дедо ми четири деца е имАл ... е аз до две успех да стигна ...а па за вас и едно е чудо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ами коги , ко не на млада възраст ... добре , че и детето не си отложила за по нататък ...
      Ти ся на биологичния ми часовник сметка смяташ да дириш!?
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Чужденеций, ти искаш в таз ми млада възраст, инфаркт да ми достигне!? Още малко и намеци свързани с разните му там земеделски сечива ще зафанеш да ми подфърляш. УжасТ!
        Ами коги , ко не на млада възраст ... добре , че и детето не си отложила за по нататък ...

Коментар

• Добро утро.
          Кафенцето днес може ли по-раничко,че бързам?

убав ден!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Колето занесъл байрака на химическо чистене и забравил да го вземи. Ся, срам - баш на празника без байрак.
            Наложително е конкурс да се направи, да се избере някоя скопостна буля, дет да избродира резервен. Не ходи да се излагаме.
            Наздраве!
            Не го е изпрал, ами го изпуснал в бъчвата с вино и станало целото цървено. Сега търси тебешир и зелен хайвер да възстанови трикольора.

Коментар

Трябва да ги надзираваме кога карат тунела, да не попаднат на някоя златоносна жила и да вземат да се облажат.
              Гледай сега в кви притеснения и съмнения ма зафърли.
              Наздраве!
              Верно си стисната, дори за това, което още не е разкрито. САЩинска габроувка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                на най-българското място - в Пиринска Македония
                наздраве с люта ракия
                Че кво им българско, ако ракията люта. Българската ракия блага за душата. Гръчолята, що не могат я прават блага, я маскират с мастиха, анасон и други заблудители, да провеждат асимилация. Но доста! Я бугарин съм, бугарка съм я и бугарска е таа земя!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Еми по малко с "наздравето"...пипвай иглата .
                  Чужденеций, ти искаш в таз ми млада възраст, инфаркт да ми достигне!? Още малко и намеци свързани с разните му там земеделски сечива ще зафанеш да ми подфърляш. УжасТ!
                  Мечо

Коментар

Колето занесъл байрака на химическо чистене и забравил да го вземи. Ся, срам - баш на празника без байрак.
                    Наложително е конкурс да се направи, да се избере някоя скопостна буля, дет да избродира резервен. Не ходи да се излагаме.
                    Наздраве!
                    Еми по малко с "наздравето"...пипвай иглата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Знам, знам, че съм начело в радушния списък, нали сме си другари по поразяваща уста и се черпим, и се бъзикаме, и се шегуваме, не се шегуваме. Но тези тримата са за другия списък, де с пушка в ръка ще ги подкараш да строят тунеля под Шипка, та бързо да може стигаш при арменския поп. Амин.
                      Трябва да ги надзираваме кога карат тунела, да не попаднат на някоя златоносна жила и да вземат да се облажат.
                      Гледай сега в кви притеснения и съмнения ма зафърли.
                      Наздраве!
                      Last edited by tnm; 03.03.2018, 22:22.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Дей байряка питам пак?

Дей Груйо- родолюбеца?

дей ракията?
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Дей байряка питам пак?

Дей Груйо- родолюбеца?

дей ракията?
                          на най-българското място - в Пиринска Македония
                          наздраве с люта ракия

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Наивник, благодаря много, хич не се сетих за туй бижу ))

Емилио, байряка се вее на входа, вътре поливаме повода
                            Наздраве

Коментар

• Дей байряка питам пак?

Дей Груйо- родолюбеца?

дей ракията?
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Честит 3-ти Март, Кръчмата!
                                Нека имаме много поводи за национална гордост!
                                Нека всеки от Вас върви с гордо вдигната глава, на сводобен и щастлив човек.
                                И нека древната ни Родина да пребъде като мирна и плодородна земя!
                                Наздраве

да ви питам за някоя хубава кръчма във Варна с добри български вина и вкусна манджа?
                                Често ходя тук, като съм във Варна

http://www.niksfood.com/fiveCorners/

Коментар

Working...
                                X