Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ами коги , ко не на млада възраст ... добре , че и детето не си отложила за по нататък ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чужденеций, ти искаш в таз ми млада възраст, инфаркт да ми достигне!? Още малко и намеци свързани с разните му там земеделски сечива ще зафанеш да ми подфърляш. УжасТ!
Коментар
-
Колето занесъл байрака на химическо чистене и забравил да го вземи. Ся, срам - баш на празника без байрак.
Наложително е конкурс да се направи, да се избере някоя скопостна буля, дет да избродира резервен. Не ходи да се излагаме.
Наздраве!
Коментар
-
Трябва да ги надзираваме кога карат тунела, да не попаднат на някоя златоносна жила и да вземат да се облажат.
Гледай сега в кви притеснения и съмнения ма зафърли.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена най-българското място - в Пиринска Македония
наздраве с люта ракия
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Еми по малко с "наздравето"...пипвай иглата .Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Колето занесъл байрака на химическо чистене и забравил да го вземи. Ся, срам - баш на празника без байрак.
Наложително е конкурс да се направи, да се избере някоя скопостна буля, дет да избродира резервен. Не ходи да се излагаме.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Знам, знам, че съм начело в радушния списък, нали сме си другари по поразяваща уста и се черпим, и се бъзикаме, и се шегуваме, не се шегуваме. Но тези тримата са за другия списък, де с пушка в ръка ще ги подкараш да строят тунеля под Шипка, та бързо да може стигаш при арменския поп. Амин.
Гледай сега в кви притеснения и съмнения ма зафърли.
Наздраве!Last edited by tnm; 03.03.2018, 22:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДей байряка питам пак?
Дей Груйо- родолюбеца?
дей ракията?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДей байряка питам пак?
Дей Груйо- родолюбеца?
дей ракията?
наздраве с люта ракия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЧестит 3-ти Март, Кръчмата!
Нека имаме много поводи за национална гордост!
Нека всеки от Вас върви с гордо вдигната глава, на сводобен и щастлив човек.
И нека древната ни Родина да пребъде като мирна и плодородна земя!
Наздраве
да ви питам за някоя хубава кръчма във Варна с добри български вина и вкусна манджа?
http://www.niksfood.com/fiveCorners/
Коментар
Коментар