IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ако е за там, дето пише в Уйкито, ти ще почиваш с жената или ще бягаш от жената... ?

пп Къв празник е утре ..?
    " Развържи кесия "
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Ми и аз от зор праснах една резервация за Сайпръс, че явно се поуплаших от еврейската земя, а за Мадейра не видях добра оферта, но следя и за там де, пък да видим. А и нали утре е празник, пък моята още ми се сърди за 14 фефуари, че не сме ходили никъде, та това ще й е подарък от чаветата, че и аз й се сърдя, че не сме ходили никъде за Трифон Зарезан
      Ако е за там, дето пише в Уйкито, ти ще почиваш с жената или ще бягаш от жената... ?

пп Къв празник е утре ..?

Коментар

Добро утро !
        Емо, тез стълбове са за съоръжения от младостта на Тарантул бре...Сега нито синя, нито червена луна може да повлияе на стълба му да стои изправен......Двоен четал му е нужен....

Наздраве !

пп Гледам синьото небе и слънцето през прозореца и си мечтая за плаж, море.... Медейра....и още нещо....
        Ми и аз от зор праснах една резервация за Сайпръс, че явно се поуплаших от еврейската земя, а за Мадейра не видях добра оферта, но следя и за там де, пък да видим. А и нали утре е празник, пък моята още ми се сърди за 14 фефуари, че не сме ходили никъде, та това ще й е подарък от чаветата, че и аз й се сърдя, че не сме ходили никъде за Трифон Зарезан
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Драсни едно есе тогава....
          Хем кратко, хем чувствено...

Наздраве !

пп Дали от температурата или от последните лекарства, но нещо ми е много весело...
          Есето няма да има такава тежест . Друго си нАучен труд, няколко страници

Коментар

• Дей кавето бре?????
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Добро утро !
              Емо, тез стълбове са за съоръжения от младостта на Тарантул бре...Сега нито синя, нито червена луна може да повлияе на стълба му да стои изправен......Двоен четал му е нужен....

Наздраве !

пп Гледам синьото небе и слънцето през прозореца и си мечтая за плаж, море.... Медейра....и още нещо....
              Верно ти висока температурата. Сънуваш далечната Младост. Или минал живот. Нздр!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

За многоточието ще си задам въпросите на ЛС, щот ако ги задам тука, може да се развълнува много публиката.
                Наздраве!

П.П. Арахна, на разсъмване сънувах странен сън. Самият сън не беше чак толку странен, бях се позиционирала до един водопад, а през цялото време грохота му се губеше в някаква мелодия, изпълнена на пиано. Няква кръстоска между Дебюси и Дарио Марианели, много познато.
                Нещо да ти идва на ум?
                Най-вероятно е била сонатата "Запасана перачка". Само не знам доколко запасана. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

А аз имам реферат по темата :p Тя отдавна те вълнува , ама ме мързеше да пиша тогава Лека нощ, Кръчма и да са ви живи и здрави бебетата ! Наздраве
                  Драсни едно есе тогава....
                  Хем кратко, хем чувствено...

Наздраве !

пп Дали от температурата или от последните лекарства, но нещо ми е много весело...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Я,Груйче,какъв е тоз въпрос?

Един такъв..... многопластов....

Аз сънувам за влиянието на лунната светлина върху телеграфните стълбове....
                    Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Добро утро
                      Кафенце може ли?

Леля,рефератът ти ще е интересно четиво за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

А аз имам реферат по темата Тя отдавна те вълнува , ама ме мързеше да пиша тогава Лека нощ, Кръчма и да са ви живи и здрави бебетата ! Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

какви сънища имате, а моите все още са основно сексуални, но който каквото си търси де.
                          Наздраве

Коментар

За многоточието ще си задам въпросите на ЛС, щот ако ги задам тука, може да се развълнува много публиката.
                            Наздраве!

П.П. Арахна, на разсъмване сънувах странен сън. Самият сън не беше чак толку странен, бях се позиционирала до един водопад, а през цялото време грохота му се губеше в някаква мелодия, изпълнена на пиано. Няква кръстоска между Дебюси и Дарио Марианели, много познато.
                            Нещо да ти идва на ум?
                            какви сънища имате, а моите все още са основно сексуални, но който каквото си търси де.
                            Наздраве
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Свършила несвършила, ще ти изям........... шоколада на Груую. Ууууу че дървен! Не се присягай!
                              Наздраве!

Нещо да ти идва на ум?
                              Last edited by tnm; 06.03.2018, 21:38.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Благодаря за похвалата, ама свърших с почерпките за тоя година.
                                Наздраве!
                                Свършила несвършила, ще ти изям........... шоколада на Груую. Ууууу че дървен! Не се присягай!

Коментар

Working...
                                X