IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честит 3-ти Март, Кръчмата!
    Нека имаме много поводи за национална гордост!
    Нека всеки от Вас върви с гордо вдигната глава, на свободен и щастлив човек.
    И нека древната ни Родина да пребъде като мирна и плодородна земя!
    Наздраве

да ви питам за някоя хубава кръчма във Варна с добри български вина и вкусна манджа?
    Attached Files
    Last edited by съни(тя); 03.03.2018, 20:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тоя списък си го сложи в рамка и си го гледай. Моят е друг и ти си на почетното първо място, щот си ми най на сърце.
      Наздраве, мрънкало!
      Знам, знам, че съм начело в радушния списък, нали сме си другари по поразяваща уста и се черпим, и се бъзикаме, и се шегуваме, не се шегуваме. Но тези тримата са за другия списък, де с пушка в ръка ще ги подкараш да строят тунеля под Шипка, та бързо да може стигаш при арменския поп. Амин.

Коментар

• Честит празник и от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Никаква последователност. Жена! Абе, дръж се за карабината, тя ти опора в живота. Не им премигай. Аз съм ти подготвил списък: 1.Чичачко 2. Анонимко 3. Груйчето. Тракалото изпадна от класирането, що хитро и лукаво, подмамва ги другите. Айде, днес за бойния празник може простреляш пушкалото, че да си в готовност.
          Тоя списък си го сложи в рамка и си го гледай. Моят е друг и ти си на почетното първо място, щот си ми най на сърце.
          Наздраве, мрънкало!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Извинението се приема. Днес на благосклонно настроена. Бая паплач се натрупа на работното ми място. Ако не ме мързи, може да захлебя като почне да се стъмва.
            Наздраве, Грую!
            Никаква последователност. Жена! Абе, дръж се за карабината, тя ти опора в живота. Не им премигай. Аз съм ти подготвил списък: 1.Чичачко 2. Анонимко 3. Груйчето. Тракалото изпадна от класирането, що хитро и лукаво, подмамва ги другите. Айде, днес за бойния празник може простреляш пушкалото, че да си в готовност.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Добро утро Българи.
              Дей Байряка?
              Някой да го развей!
              и кафенце ако може
              Какво кавенце бе Емиле , греяна ракия за всички ! Да живей България !

Коментар

• Добро утро Българи.
                Дей Байряка?
                Някой да го развей!
                и кафенце ако може
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Начи, да зачерпя тнм, че я обидих на чест, без да искам, пък с онова пушкало нешата стават весели, та не желая да я лютя.
                  Наздраве, тнм
                  Извинението се приема. Днес на благосклонно настроена. Бая паплач се натрупа на работното ми място. Ако не ме мързи, може да захлебя като почне да се стъмва.
                  Наздраве, Грую!
                  Мечо

Коментар

• Честит празник!
                    Поклон пред саможертвата на всички, които са дали живота си, за да я има България!
                    Мечо

Коментар

• Честит празник!
                      Да помним героите - българските опълченци и войните от пределите на Руската империя и "нека таз свобода да ни бъде дар", но да подчертаем дебело, е тя не е подарък от господаря към роба, за който вечно трябва да целува нечий чужд ботуш! Ние не сме роби и никога не сме били.
                      Да живее България!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добрутро!
                        Честит празник българи!
                        Честит празник и на жените! Като е казало Гуглето...

Коментар

• Добро утро !
                          Честит празник !

Коментар

• Честита 140-годишнина откакто стана неминуемо да има отново българска държава! Каквото и да се случи след това, все още има България. Наздраве за това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              A дано Трак, щом си почерпил, гаранция ще стане работата
                              Ех, да беше толкова просто!

Коментар

• A дано Трак, щом си почерпил, гаранция ще стане работата
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X