IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    aз затова и написах, че не е дръво тъй нящо Иначе дядо обработваше много видове дърво, та съм се нагледал на всякакви структури и видове.
    Уф, днес трябва да бачкам, та се чудя дали да не отложа част от задачите за петък, но тогава ще ме мързи двойно повече - голяма дилема...
    На по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието дядото / лека му пръст/ беше бъчвар. С една тесла в ръката от дъска правеше дъга за бъчва.
    А тезгяхът му беше пълен със всевъзможни инструменти - пели, рендета, маткапи, стяги ... Сигурно съм ги гледала точно като теле в железница, ама с необходимото уважение.
    Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да ти е живо и здраво подновеното име! Повечето хора, които го носят са наистина дар от Бога за родните и приятелите си.
      Наздраве!

П.П. Баш на тангенциален разрез на махагон ми мяза.
      aз затова и написах, че не е дръво тъй нящо Иначе дядо обработваше много видове дърво, та съм се нагледал на всякакви структури и видове.
      Уф, днес трябва да бачкам, та се чудя дали да не отложа част от задачите за петък, но тогава ще ме мързи двойно повече - голяма дилема...

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Много мокро, не става за пръскане. А и мързела голем. Тая Кака ме разврати с пример за пример.
        Благодаря за похвалата, ама свърших с почерпките за тоя година.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Наздраве, Емиле, аз също да зачерпя, та ще си делнем разходите - подновиха ми името, на семейството, дето сме им кумове, им се роди син на 03.03, та да делнем почерпката, зер бая се обезпаричих напоследък, но това не ми пречи да река едно наздраве - туй у десно е шакалад, не е дръво!

Да ти е живо и здраво подновеното име! Повечето хора, които го носят са наистина дар от Бога за родните и приятелите си.
          Наздраве!

П.П. Баш на тангенциален разрез на махагон ми мяза.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Морген!
            Станах Вуйчо за втори път.
            Наздраве за малката кукла.

Слагайте масите....
            Жива и здрава! Много радост да ти носи!
            Наздраве!

Мечо

Коментар

• Честито и на двамата. Лошо, не мога по смарта си отвора двойно устата за почерпката.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не е, не е....
                Ся разбрах кво ти е на душата....Дет се вика - извинявам се ако съм ти разчесъл спомените с някои мои топли надежди.....
                Всъщност, мозъка помни убави неща около 30г....И да чеша и да стържа, нищо няма да излезе от голата ти глава.....
                Хващай утре мотиката и търмъка, че само работата ще ( ти го) те вдигне.....
                И да напръскаш овощите с бордолезов разтвор....Да има и за "душмани" кът мен...С кола и бригада да идвам, стока да возя....

Амин и Наздраве !
                Много мокро, не става за пръскане. А и мързела голем. Тая Кака ме разврати с пример за пример.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Морген!

Слагайте масите....
                  Наздраве, Емиле, аз също да зачерпя, та ще си делнем разходите - подновиха ми името, на семейството, дето сме им кумове, им се роди син на 03.03, та да делнем почерпката, зер бая се обезпаричих напоследък, но това не ми пречи да река едно наздраве - туй у десно е шакалад, не е дръво!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Морген!

Слагайте масите....
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Не е леко да си столетко. Помогнете му с една дюлевка да си напише завета. Че ще остане без. Алелуя!
                      Не е, не е....
                      Ся разбрах кво ти е на душата....Дет се вика - извинявам се ако съм ти разчесъл спомените с някои мои топли надежди.....
                      Всъщност, мозъка помни убави неща около 30г....И да чеша и да стържа, нищо няма да излезе от голата ти глава.....
                      Хващай утре мотиката и търмъка, че само работата ще ( ти го) те вдигне.....
                      И да напръскаш овощите с бордолезов разтвор....Да има и за "душмани" кът мен...С кола и бригада да идвам, стока да возя....

Амин и Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Добро утро !
                        Живи ли сте бре ? Навън грейна слънце и аз се опитах да раздвижа кунки ....Гърди свирят, глава се тресе, краката сменят валс с танго...
                        Направих една разходка до Била за ляб, сирене и лук и се върнах вир - студена вода....Напарих се набързо, че времето ми кът и започнах да си пиша завещанието....
                        Тва писание - трудна работа да го ева....Някой ли кой да прати една сламка ...
                        Шъ го отложа за след Португалия....

Наздраве !
                        Не е леко да си столетко. Помогнете му с една дюлевка да си напише завета. Че ще остане без. Алелуя!

Коментар

• Добро утро !
                          Живи ли сте бре ? Навън грейна слънце и аз се опитах да раздвижа кунки ....Гърди свирят, глава се тресе, краката сменят валс с танго...
                          Направих една разходка до Била за ляб, сирене и лук и се върнах вир - студена вода....Напарих се набързо, че времето ми кът и започнах да си пиша завещанието....
                          Тва писание - трудна работа да го ева....Някой ли кой да прати една сламка ...
                          Шъ го отложа за след Португалия....

Наздраве !

Коментар

• Като погледнах затишието тук - като че - най-общо - се очаква извинение от някого... Може би от мен!

Ако е така, извинявам се на всички български китове за това, че предложих да променим рода им в женски! Остават си в мъжки род!

В същото време - френските китове има още мнооооого хляб да изядат, докато променим рода им от женски в мъжки...

Коментар

• Лекар с нож.
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Хаха...не бих рекъл ...има пенсионери и пенЦионери ...

Еййй - тВа, жените - гоУемо зУо - ти казвам! Все да те срази..., все тя да е отгоре...

Не че има лошо в това - да е отгоре, за да те срази, но...

Аз мисля, че е редно да помислим сериозно над въпроса, защо французите са поставили кита в женски род...

Може би трябва да взаимстваме поне нещо и от тях...

Коментар

X