IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Свърших една хубава работа, та имам повод да почерпя. Дано още потръгне.

Коментар

• Начи, да зачерпя тнм, че я обидих на чест, без да искам, пък с онова пушкало нешата стават весели, та не желая да я лютя.
      Наздраве, тнм
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Кое е то по готино?
        Споко, не си се минал! Твойто е със златен прашец, мойто с други работи.
        Стана хаджия и веднага придоби еврейски манталитет

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Някой даже със старобългарски ги мъчеха. Не разбрах като патичка или гъска? Да знам каква рецепта да подготвя. И вината различно. За гъска дават 30 дена в тухларната, а за патица може ти се размине с условна.
          https://www.youtube.com/watch?v=YkoRGBDU5fU
          https://www.youtube.com/watch?v=Ko02pWtLRU4
          https://www.youtube.com/watch?v=zroIjBrOEBM
          https://www.youtube.com/watch?v=VXTaidmIsGY
          Бях си купила едно книжле със старобългарска граматика навремето, защото ми беше интересно да чета надписите по иконите и стенописите в църквите.И тогава са писали със съкращения.
          Наздраве!

П.П. Нито едното, нито другото. Не обичам пернати. Между другото, пишман ловците редовно бъркат гъските с лебеди в млада възраст.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро, Хаджи Нямам нищо против първо за теб, щото после се уреждам с по готино
            Кое е то по готино?
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Патица или гъска.
              Наздраве!

П.П. Има една латинска сентенция, че пътят на познанието е непроходим без латинския език. Но това сега важи основно за дофтурите и фармацевтите. И аз съм го учила, така между другото и почти нямам спомени.

П.П.П. Историците и етнографите май учехте и древногръцки. Един познат се опитваше да ми обясни защо гръцката бета в античността се произнасяла като "б", а през средновековието като "в", но аз така и не сфанах логиката на древните люде.
              Някой даже със старобългарски ги мъчеха. Не разбрах като патичка или гъска? Да знам каква рецепта да подготвя. И вината различно. За гъска дават 30 дена в тухларната, а за патица може ти се размине с условна.
              https://www.youtube.com/watch?v=YkoRGBDU5fU
              https://www.youtube.com/watch?v=Ko02pWtLRU4
              https://www.youtube.com/watch?v=zroIjBrOEBM
              https://www.youtube.com/watch?v=VXTaidmIsGY

Коментар

Преведи. На латински имах три по милост. Наздраве за по случайност взетите изпити! (Не на пилотите, де.)
                Патица или гъска.
                Наздраве!

П.П. Има една латинска сентенция, че пътят на познанието е непроходим без латинския език. Но това сега важи основно за дофтурите и фармацевтите. И аз съм го учила, така между другото и почти нямам спомени.

П.П.П. Историците и етнографите май учехте и древногръцки. Един познат се опитваше да ми обясни защо гръцката бета в античността се произнасяла като "б", а през средновековието като "в", но аз така и не сфанах логиката на древните люде.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Дубрутру.
                  Мерси за кафенцето

не е задължително първо на мен, ама е препоръчително

хубав бял ден.
                  Добро утро, Хаджи Нямам нищо против първо за теб, щото после се уреждам с по готино

Коментар

• Дубрутру.
                    Мерси за кафенцето

не е задължително първо на мен, ама е препоръчително

хубав бял ден.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Добре, че не съм скромна, та да си замълча. Малко качества си изброил. Продължавай в същия дух.
                      Наздраве!

П.П. Aythya или Anser!?
                      Преведи. На латински имах три по милост. Наздраве за по случайност взетите изпити! (Не на пилотите, де.)

Коментар

Как ги разбираш нещата от личен опит. Наздраве за оксимороните на Кака:
                        Аз съм кротка;
                        Много съм точна;
                        И любезна;
                        Щедра;
                        Дашна;
                        Обичам асистентки... с кисело зелце! Опааа, това май е достатъчно логично.
                        Добре, че не съм скромна, та да си замълча. Малко качества си изброил. Продължавай в същия дух.
                        Наздраве!

П.П. Aythya или Anser!?
                        Мечо

Коментар

Да, да ... дървено желязо.
                          Наздраве!
                          Как ги разбираш нещата от личен опит. Наздраве за оксимороните на Кака:
                          Аз съм кротка;
                          Много съм точна;
                          И любезна;
                          Щедра;
                          Дашна;
                          Обичам асистентки... с кисело зелце! Опааа, това май е достатъчно логично.
                          Last edited by Trakatrak'; 02.03.2018, 10:49.

Коментар

• Благодарско за двете сланинки - голяма работа е тънко нарязаната сланинка, ей
                            Още помня как баба правеше боб в петък - за нея постен (тя беше вярваща, дори и в годините на комунизма), а за нас, децата - пържен и с добавена сланинка. Малииии, как ми се ходи пак на село, но като знам какво е в момента и бързо ми се отщява.
                            Оф, наздраве!
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ех, значи, какви сте ми пък обидчиви дамите - ако пак не сте доволни, нищо повече не мога да направя
                              П.С. Аз така или иначе не пия кафе, така че една шарена сланинка, ама държа да е пушена и с кожичка+вино,няма да я върна
                              Както и преди съм споделяла, тати казва, че жените имат само две агрегатни състояния - или са болни или са недоволни / 4i40 си е научил урока/.
                              Начи ..., аз смятам да огранича с едно главоболие, Lelq вероятно е настинала ...
                              Благодаря за почерпката!
                              Мечо

Коментар

Железен, мари, железен, що с железни аргументи. Наздраве за Цицерон!
                                Да, да ... дървено желязо.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X