Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ех, значи, какви сте ми пък обидчиви дамите - ако пак не сте доволни, нищо повече не мога да направя
П.С. Аз така или иначе не пия кафе, така че една шарена сланинка, ама държа да е пушена и с кожичка+вино,няма да я върна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нещо ми е много сумрачно, мъгливо и облачно за кафе. Дали да не започнем деня с нещо по-одобряващо като кана вино и парче сланина!?
Наздраве!
Коментар
-
Той вече с привилегии, Lelq. Първо на него, а за нас - ако остане.
Наздраве, Lelq!
П.П. Аз се отказвам от моето кафе в твоя полза. Днес не ми се пие.
На теб наздраве!
Коментар
-
Той вече с привилегии, Lelq. Първо на него, а за нас - ако остане.
Наздраве, Lelq!
П.П. Аз се отказвам от моето кафе в твоя полза. Днес не ми се пие.
П.С. Аз така или иначе не пия кафе, така че една шарена сланинка, ама държа да е пушена и с кожичка+вино,няма да я върна
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Пак дойде на чичовото "По-малко, но всеки ден." Няма срамно да се напиеш с повечко. Срамно е да пиеш малко и пак да се напиваш. Алкохолизъм!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да, не трябва да се допуска падане под санитарният минимум! Добро утро, Кръчма! Кафе? Или само за хаджията има :)
Наздраве, Lelq!
П.П. Аз се отказвам от моето кафе в твоя полза. Днес не ми се пие.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да, не трябва да се допуска падане под санитарният минимум! Добро утро, Кръчма! Кафе? Или само за хаджията има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа хаджи Емилио - добро утро с кайве и лек златен привкус:
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа хаджи Емилио - добро утро с кайве и лек златен привкус:
Коментар
-
Честита Баба Марта, живи, здрави, весели на славното кръчме. Защото алкоола е живот, здраве и веселие. В разумни количества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аз затова мъжделея по Португалия....
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Той ми е приятел повече от двайсет години и не се научи, дет съм хлъзгава кат камък у планински поток. Още прави опити /да ми затвори устата/, чак се възхищавам на упоритостта и последователността му.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
До минус 25 била стигнала. Това ще да е само от зловредното влияние на пуанинските им съседи, които избутват студения въздух към долните комшии. Така им се пада като са долни. Наздраве за съседските удари под кръста! Къде точно се удрят под кръста не се наемам да кажа.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Следвайки женската си логика, му зададох няколко уточняващи въпроса, с които съвсем разбих мъжката му психика. Накрая само можа да ми измучи, че температурата в Севлиево в 7:00 била - 23 градуса, без въобще да съм го питала.
Наздраве!
Аз затова мъжделея по Португалия....
Наздраве !
Коментар
Коментар