Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ето, Каке, сама прецени хвалил ли се или оплаквал, че много търсен. Не става въпрос за Чичи.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сутринта беше супер - минус 18, та поне няма лапавица, че иначе е жестока работа.
А за хвалещите се, както се казва в стария метеорологичен лаф - 15 санта, ама се усещат като 25, и не е хи, а е фи, колежке
Айде наздраве - ако тнм е така добра да извади от онзи суджик и червеното вино, ще преглътна лесно всички пречки на днешния денNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И тати е на същото мнение.
Наздраве!
П.П. Обаждам се на най-добрият си приятел и го питам колко сняг е наваля. Оня ми отговаря, че височината на снежната покривка е на около 15 см от оная му работа. При което ме хвърли в тежки размисли - фалил ли се или се оплаква!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро ! ( вярно се събудих преди малко )
Мразя този сняг !!!
Колкото повече го мразя - повече трупа и прави бели.....
Но, преди времето, снега, леда и мраза, мразя жената да е болна .....
Чак сега разбрах - по-добре недоволна, отколкото болна....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЧестита Баба Марта, Кръчма! Да сте живи и здрави и наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЧестита Баба Марта, Кръчма! Да сте живи и здрави и наздраве!
Наздраве!
П.П. Знаех, че нещо изпускам тая сутрин. Отивам да вързвам мартениците.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ха тъй ... да е здрав и корав земляка още дълго , че тая нива оран иска !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро ! ( вярно се събудих преди малко )
Мразя този сняг !!!
Колкото повече го мразя - повече трупа и прави бели.....
Но, преди времето, снега, леда и мраза, мразя жената да е болна .....
Чак сега разбрах - по-добре недоволна, отколкото болна....
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Обаждам се на най-добрият си приятел и го питам колко сняг е наваля. Оня ми отговаря, че височината на снежната покривка е на около 15 см от оная му работа. При което ме хвърли в тежки размисли - фалил ли се или се оплаква!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ха тъй ... да е здрав и корав земляка още дълго , че тая нива оран иска !
Това, с оранта - горе-долу го разбрах - лемеж - това-онова..., но ми трябва доста фантазия, за да си представя, как се вписват в ситуацията други селскостопански процедури... брануване..., култивиране..., а за наторяването пък - идея си нямам как би се получило... Овършаването ми е съвсем тъмно..., за натоварването - може да има смислени обяснения..., проблясъци...
Все пак, в тоя сезон - каква оран, кВи 5 леА? Зърното спи под топлата снежна пелена..., а последните сравнения - "топла" и "снежна", въпреки еротичният заряд в комбинация със "зърно" - никак не ми се вързват с оплакванията за студ в една Кръчма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чужденеций, ти май забравяш, че съм омъжена за виден представител на твоя хабитат /в широките му граници/!? И идея си имам и разни други работи - също.
Наздраве!
Подобно твърдение - "омъжена СЪМ", в смисъл на "дадена съм на..." - не се вписва в съвременните /ми/ представи за взаимоотношения между половете на основата на бракосъчетаване...
... хеле пък - това е напълно невъзможно при някои дами... /въпреки цитата, не визирам никоя от тук присъстващите/
Може да е ставало някога, но днес - "дадена съм" - си е пълен абсурдистан...
Някога, някога..., колко да е това "някога"... В твърдината на българщината, Рачо КовачО - не вярвам да има все още съвременници... /които са омъжваНИ под - да речем - дулото на бащината воля..., пък и под което и да е друго дуло...
МоЕ па да се лъжЕМ... /с други думи - никога не е късно човек да стане за резил/...
Коментар
Коментар