IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Следвайки женската си логика, му зададох няколко уточняващи въпроса, с които съвсем разбих мъжката му психика. Накрая само можа да ми измучи, че температурата в Севлиево в 7:00 била - 23 градуса, без въобще да съм го питала.
    Наздраве!
    До минус 25 била стигнала. Това ще да е само от зловредното влияние на пуанинските им съседи, които избутват студения въздух към долните комшии. Така им се пада като са долни. Наздраве за съседските удари под кръста! Къде точно се удрят под кръста не се наемам да кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Ето, Каке, сама прецени хвалил ли се или оплаквал, че много търсен. Не става въпрос за Чичи.

Следвайки женската си логика, му зададох няколко уточняващи въпроса, с които съвсем разбих мъжката му психика. Накрая само можа да ми измучи, че температурата в Севлиево в 7:00 била - 23 градуса, без въобще да съм го питала.
      Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Червено и бяло в чашите се е наляло с мелодичен, специфичен звук 'бълбук, бълбук".

Коментар

• Добро утро и Честита Баба Марта !
          Да сме живи и здрави !
          Бял сняг и червено вино....
          Наздраве !

Коментар

• Сутринта беше супер - минус 18, та поне няма лапавица, че иначе е жестока работа.
            А за хвалещите се, както се казва в стария метеорологичен лаф - 15 санта, ама се усещат като 25, и не е хи, а е фи, колежке
            Айде наздраве - ако тнм е така добра да извади от онзи суджик и червеното вино, ще преглътна лесно всички пречки на днешния ден
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И тати е на същото мнение.
              Наздраве!

П.П. Обаждам се на най-добрият си приятел и го питам колко сняг е наваля. Оня ми отговаря, че височината на снежната покривка е на около 15 см от оная му работа. При което ме хвърли в тежки размисли - фалил ли се или се оплаква!?
              Ето, Каке, сама прецени хвалил ли се или оплаквал, че много търсен. Не става въпрос за Чичи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро ! ( вярно се събудих преди малко )
                Мразя този сняг !!!
                Колкото повече го мразя - повече трупа и прави бели.....
                Но, преди времето, снега, леда и мраза, мразя жената да е болна .....
                Чак сега разбрах - по-добре недоволна, отколкото болна....
                Наздраве !
                Да ти оздравей бабата, че да се не поболееш и ти от грижи, домашни удължения и затруднения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Честита Баба Марта, Кръчма! Да сте живи и здрави и наздраве!
                  Честита Баба Марта, живи, здрави, весели на славното кръчме. Защото алкоола е живот, здраве и веселие. В разумни количества.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Честита Баба Марта, Кръчма! Да сте живи и здрави и наздраве!
                    Честита Баба Марта и на теб, Lelq! От здраве да се не отърваме!
                    Наздраве!

П.П. Знаех, че нещо изпускам тая сутрин. Отивам да вързвам мартениците.
                    Мечо

Коментар

• Честита Баба Марта, Кръчма! Да сте живи и здрави и наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ха тъй ... да е здрав и корав земляка още дълго , че тая нива оран иска !
                        Малко му беше труден прехода от излужен чужденецийски чернозем на благороден балкански кирпич /сива горска почва/, ама с годините свикна.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро ! ( вярно се събудих преди малко )
                          Мразя този сняг !!!
                          Колкото повече го мразя - повече трупа и прави бели.....
                          Но, преди времето, снега, леда и мраза, мразя жената да е болна .....
                          Чак сега разбрах - по-добре недоволна, отколкото болна....
                          Наздраве !
                          И тати е на същото мнение.
                          Наздраве!

П.П. Обаждам се на най-добрият си приятел и го питам колко сняг е наваля. Оня ми отговаря, че височината на снежната покривка е на около 15 см от оная му работа. При което ме хвърли в тежки размисли - фалил ли се или се оплаква!?
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ха тъй ... да е здрав и корав земляка още дълго , че тая нива оран иска !

Това, с оранта - горе-долу го разбрах - лемеж - това-онова..., но ми трябва доста фантазия, за да си представя, как се вписват в ситуацията други селскостопански процедури... брануване..., култивиране..., а за наторяването пък - идея си нямам как би се получило... Овършаването ми е съвсем тъмно..., за натоварването - може да има смислени обяснения..., проблясъци...

Все пак, в тоя сезон - каква оран, кВи 5 леА? Зърното спи под топлата снежна пелена..., а последните сравнения - "топла" и "снежна", въпреки еротичният заряд в комбинация със "зърно" - никак не ми се вързват с оплакванията за студ в една Кръчма...

Коментар

Чужденеций, ти май забравяш, че съм омъжена за виден представител на твоя хабитат /в широките му граници/!? И идея си имам и разни други работи - също.
                              Наздраве!

Подобно твърдение - "омъжена СЪМ", в смисъл на "дадена съм на..." - не се вписва в съвременните /ми/ представи за взаимоотношения между половете на основата на бракосъчетаване...

... хеле пък - това е напълно невъзможно при някои дами... /въпреки цитата, не визирам никоя от тук присъстващите/

Може да е ставало някога, но днес - "дадена съм" - си е пълен абсурдистан...

Някога, някога..., колко да е това "някога"... В твърдината на българщината, Рачо КовачО - не вярвам да има все още съвременници... /които са омъжваНИ под - да речем - дулото на бащината воля..., пък и под което и да е друго дуло...

МоЕ па да се лъжЕМ... /с други думи - никога не е късно човек да стане за резил/...

Коментар

• Баси снега,затрупал кръчмата,не мога да намеря входа
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X