IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро ! ( вярно се събудих преди малко )
    Мразя този сняг !!!
    Колкото повече го мразя - повече трупа и прави бели.....
    Но, преди времето, снега, леда и мраза, мразя жената да е болна .....
    Чак сега разбрах - по-добре недоволна, отколкото болна....
    Наздраве !

Голям сняг - голям комат , жената отсега нататък ше е все по често недоволна ...

Коментар

• Добро утро ! ( вярно се събудих преди малко )
      Мразя този сняг !!!
      Колкото повече го мразя - повече трупа и прави бели.....
      Но, преди времето, снега, леда и мраза, мразя жената да е болна .....
      Чак сега разбрах - по-добре недоволна, отколкото болна....
      Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чужденеций, ти май забравяш, че съм омъжена за виден представител на твоя хабитат /в широките му граници/!? И идея си имам и разни други работи - също.
        Наздраве!
        Ха тъй ... да е здрав и корав земляка още дълго , че тая нива оран иска !

Коментар

• Стууд! Не е време за мъже да се правят на мъже. Няколко пъти за малко да стана паднал... младеж. Не знам кво ще рече това - жи-жи-жи-гули ли, жиголо ли?
          Гледам много отсъстват, може да са паднали вече. Чиче да не го привикват от сръбския оператор. Ако много са го фалили, че на тая възраст, все още...
          Само Кака се бие в гърди, че е спала в чужденецка землянка затрупана от вихри и навявания.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Колко беля мое да направи туй атмосферното налягане , нямаш си идея !
            Чужденеций, ти май забравяш, че съм омъжена за виден представител на твоя хабитат /в широките му граници/!? И идея си имам и разни други работи - също.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Снощи, по късна доба, над Кръчмата е преминал фронт с ниско атмосферно налягане /хидростатично налягане, нахлуване на кръв в некои спицифични органи ... /
              Наздраве!
              Колко беля мое да направи туй атмосферното налягане , нямаш си идея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Мнооого още до пенця. Дай Боже всекиму и аз да я доживея и дълго да ползвам. И да се радвам как ви на години с нас изравняват, та на 65 бабичка вече да почукваш с бастонче по габроуски калдъръм на път за.... кметството. Ква ще си там не знам.
                Дай сега да се не обиждане. Кво кметство, бре!? Коскоджамити община си имаме, с кметица блондинка.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Снощи, по късна доба, над Кръчмата е преминал фронт с ниско атмосферно налягане /хидростатично налягане, нахлуване на кръв в некои спицифични органи ... /
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Еее, ама ние не моЕмЕ А загрЕваме както 25-годишните "Баба" МецИ /С малките мечета/... За мое успокоение си казвам, че 25-годишните са си баби..., след което мъдро заключвам, че, АКО гроздето за мен е недостижимо, то - то със сигурност е кисело... Па и 25-годишните /меци/ - не знаят кВо искат... Не съм ли прав? Но гроздето е кисело! Спор няма!

Двоумим се между реални и виртуални ... губерки... После мислим за гроздето... По-после вече няма да има значение..., но - докато сме от правилната страна на тревата - все нещо ще ни жегва под лъжичката и около... губерката... /що е в женски род - не мога да си отговоря!/
                    "...докато сме от правилната страна на тревата..."

Бравос ! Да не губим време за виртуални удоволствия ! На оня свят било пълно с такива ...само за отличниците ... казват.

Коментар

топло ...
                      Еее, ама ние не моЕмЕ А загрЕваме както 25-годишните "Баба" МецИ /С малките мечета/... За мое успокоение си казвам, че 25-годишните са си баби..., след което мъдро заключвам, че, АКО гроздето за мен е недостижимо, то - то със сигурност е кисело... Па и 25-годишните /меци/ - не знаят кВо искат... Не съм ли прав? Но гроздето е кисело! Спор няма!

Двоумим се между реални и виртуални ... губерки... После мислим за гроздето... По-после вече няма да има значение..., но - докато сме от правилната страна на тревата - все нещо ще ни жегва под лъжичката и около... губерката... /що е в женски род - не мога да си отговоря!/

Коментар

Вероятно под губерка разбираш 11-ят пръст на Иванчо, когото учителката попитала за броя на пръстите на двете му ръце..., пък той ги мушнал в джобовете си и ги преброил...
                        топло ...

Коментар

А , то кат стане с пръсти да я доизкусуряваш , късай и фърляй !

Вероятно под губерка разбираш 11-ят пръст на Иванчо, когото учителката попитала за броя на пръстите на двете му ръце..., пък той ги мушнал в джобовете си и ги преброил...

Коментар

С губерката - тропоската трябва да е много внимателна... Напръстник ползва ли се, или...

/на шивашка тематика май се не бЕхме открехвалЕ.../ ))
                            А , то кат стане с пръсти да я доизкусуряваш , късай и фърляй !

Коментар

С губерката бе пич ... не вдяваш ли ?

С губерката - тропоската трябва да е много внимателна... Напръстник ползва ли се, или...

/на шивашка тематика май се не бЕхме открехвалЕ.../ ))

Коментар

Те - някои припяват друга песен: "Дънките ШТИ цепна...", а в твоята за обратното действие се говори - за закърпване... Не разбирам.
                                С губерката бе пич ... не вдяваш ли ?

Коментар

Working...
                                X