IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро !

Специално питане към Тракащата ледена висулка....

Ако замръзне червено вино в камерата, дали ще се пресече ?

Да отпием за всички добри хора, които ги няма и за малкото такива, които останахте !

Наздраве !
    Зависи от виното. Ако е фалше, нищо му няма. Ако е разредено, може да се стратифицира на пропиляно вино и надежда за вино. Ако е гъсто вино, то ще е плътно, режи и яж.

Коментар

• Изедохте ме ...( кво ли търся съвет от вас..Кръчмари и разбирачки)
      Фчера го оставих за 10 мин да се темперира с околната температура и излезнах.....
      Човека дето трябваше да го ползва, го забравил....Кво да прая сега.....
      Не мога всички гащи да вдигна.....

Наздраве !

Коментар

Добро утро !

Да отпием за всички добри хора, които ги няма и за малкото такива, които останахте !

Наздраве !
        Червено вино ... в камера ...!?
        Какво е туй светотатство!?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
          Добро утро , Кръчма ! Ще отлея за човек , който ми е доставял удоволствие с работата си , а вече го няма . И после ще се напия до безпаметност . На вас готин ден и консумирайте с приятели. Наздраве !
          Благодаря, Lelq! Нека и твоят ден да е хубав!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Кога ревеш, може те чуят. От съвсем малък я знам тая работа.
            Може ..., ама напоследък хората нещо придобиха избирателно чуване
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Добро утро !

Наздраве !

А щО дири, чалвено вино ТАМ ?
              питам ас ....
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                  Добро утро , Кръчма ! Ще отлея за човек , който ми е доставял удоволствие с работата си , а вече го няма . И после ще се напия до безпаметност . На вас готин ден и консумирайте с приятели. Наздраве !
                  ...
                  има го на зара ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    / аман от претенции/
                    Кога ревеш, може те чуят. От съвсем малък я знам тая работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      всъшнос,
                      две, до три мастики и четери бири, гарантират спокоен безпробуден съм, през целата нош...
                      ...
                      възможни са леки главоболия, с примеси от дълбокусмислени философски разсъждения на заранта ...
                      Това нещо като малък боздуган - на сутринта не може станеш. Като млад правих голям боздуган с добавка сопа по главата - 100 аперитив ракийка, бутилка Сухиндолска гъмза за обед, дотук добре. Две наливни бирички следобед и две Мадари /мек вариант на Слънчев бряг от късния соц/ в ранната вечер. Бях почти трезве. До другата сутрин. За следващия ден не искам да си спомням. Наздраве с чайчето на Тянка!

Коментар

Чаят е специално избран - лайка, мента, лавандула и червена детелина Да пребориш стреса от снощните кошмари.
                        И хич не е задължително да го пиеш горещ / аман от претенции/
                        всъшнос,
                        две, до три мастики и четери бири, гарантират спокоен безпробуден съм, през целата нош...
                        ...
                        възможни са леки главоболия, с примеси от дълбокусмислени философски разсъждения на заранта ...

Коментар

Каке, на закуска пия студено, на обед пия студено, на вечера пия студено, кога ракийка пия, гледам пак да е студена. Приятелите ми викат Леденото чудовище, щото все лед търся по заведенията. А ти ме подмамваш с чай с мед, лавандула и некви лъжемаргаритки.. Горска му работа! Романтиииичка си ти, ала вън буря зафаща.
                          Чаят е специално избран - лайка, мента, лавандула и червена детелина Да пребориш стреса от снощните кошмари.
                          И хич не е задължително да го пиеш горещ / аман от претенции/
                          Мечо

Коментар

Наздраве!
                            Каке, на закуска пия студено, на обед пия студено, на вечера пия студено, кога ракийка пия, гледам пак да е студена. Приятелите ми викат Леденото чудовище, щото все лед търся по заведенията. А ти ме подмамваш с чай с мед, лавандула и некви лъжемаргаритки.. Горска му работа! Романтиииичка си ти, ала вън буря зафаща.

Коментар

Каке, сънувах кошмари, но това от жегата и задухата. Като размисля, предвид спецификите на твоите изяви, може климатичното ти влияние и въздействие да не е чак толкова пренебрежимо. Чичин да му мисли, че решил да прави градини и след време може да гледа е така:

Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Каке, сънувах кошмари, но това от жегата и задухата. Като размисля, предвид спецификите на твоите изяви, може климатичното ти влияние и въздействие да не е чак толкова пренебрежимо. Чичин да му мисли, че решил да прави градини и след време може да гледа е така:

Коментар

Working...
                                X