Айде,лекар с нож.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДържа на всеослушание да заявя, че нямам нищо общо с кошмарите, които ще сънуваш цяла седмица от днес нататък
Наздраве!
http://vbox7.com/play:8c90839c&p=fav...007&order=date
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak';1059976912[B]Ще му кажа, не само за лъченията ще му кажа, ми ще го отвора на тема Тянка клечи над варела и бърка разни джунджурии дано на тракалото му се разтрака компутъро[/B]. Ееее, успе! Но тракащото човече взе мерки и се върна вече, така че наздраве за успешното подвиване на опашката към кръчмата. Черпа по едно лековито ликьорче, да си лекувате нервите по случай мойто завръщане.
http://the-legends.ru/uploads/Produc...erovka_led.jpg
Наздраве!Last edited by tnm; 19.04.2016, 20:52.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВсъшнос, най-убав е изгревът.
На високото. При убаво време... В Рила.. Напримерно..
ФЕЛИКОЛЕПНО...
...а сега.. ???
уфффф..
ше ида си отвора енда бира...Last edited by Trakatrak'; 19.04.2016, 22:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеХабсолютно...!!!
Тръпки ме побиват от въоръжена жена.....
пп Първо действие е готово - изгорях ....Виждаш, че съм последователен и сериозен в намеренията си....
Само тази пуста уплаха да изчезне от главата ми....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНедей, моля те! В зората на нашето виртуално запознанство с 4i40, когато споменах с какво въоръжение разполагам, той рече, че от таз моя еманципация му нагарча.
Сега ако му кажеш за лъчистото ми оръжие, съвсем ще се стресне и ще забрави да си купи вестник Дума. Тогава като как ще го позная на португалския плаж!?
Наздраве!
http://the-legends.ru/uploads/Produc...erovka_led.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqИ аз сънувам цветно и без допълнителен прием на витамини , ама не разказвам цветно.Може би ми е малко алкохола.
Наздраве , tnm
!
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Освен няколко чаши питие, след това описание на природата ми трябва и дефибрилатор ....!
пп Ако се освестя и изкуствено дишане....ако може...
Наздраве !
Засега започни интензивните тренировки за физическа издръжливост у Дивото - това мотики, косачки, редосеялки ....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqТолко цветно разказваш , че не само ги "видях" , а и почувствах . Наздраве с каквото пиеш !
Наздраве!
П.П. Личната ми лекарка и приятелка от детските години, казва, че сънувам цветно, защото приемам витамин В12 най-редовно. Имаме леки търкания с хемоглобина ми относно неговите референтни стойности.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Момчета, и двамата сте прави
Изгревите в планината и залезите над морето са вълнуваща гледка. Въпрос на индивидуален вкус е кое е по-красиво.
За мен най-хубавите изгреви и залези, които съм преживяла, са се случили в околностите на хижа Мазалат.
Рано сутрин, когато мракът тихо чезне на запад, а на изток небето се покрива с розова коприна, всичко е потънало в тишина. Росата, обляла тревата е толкова много, че спокойно можеш да си измиеш лицето
Заедно с появата на птичия хор, небето се покрива с ярък лазур, изпъстрен с малки пухкави облачета, гонени от вятъра. И така през целия ден, докато дойде часът на залезът и околните върхове, покрити все още със сняг, уловят последните кехлибарени отблясъци на залязващото слънце.
Мракът отново спуска пурпурното си кадифе, осеяно с брилянтите на хиляди далечни звезди. Никъде другаде не съм виждала толкова обсипано със звезди лятно небе...
Отдавна не съм се качвала на Мазалат. Тази година съм обещала на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да го заведа.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Шъ мъ прущавате, ама най-убав е залезът и то на остров, дето можеш да го зяпаш в западна посока как се спуска към морето/океана. Маляките са ми супер гнусни, но залезите в Санторини са врЪхта на сладоледа. А и предпочитам залез пред изгрев, защото нощта все още е млада.... Уф, допи ми се, сипвам си една българска класика в жанра
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНай-обичам да я гледам от 9 етаж. На млади години катерех баирите, но откак открих мързела в себе си, предпочитам да се наслаждавам на планинските върхове отдалече.
Наздраве!
На високото. При убаво време... В Рила.. Напримерно..
ФЕЛИКОЛЕПНО...
...а сега.. ???
уфффф..
ше ида си отвора енда бира...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениемоож...
щом плънината ти е дружка... МОЖЕ !!!
Мечо
Коментар
Коментар