IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде,лекар с нож.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Държа на всеослушание да заявя, че нямам нищо общо с кошмарите, които ще сънуваш цяла седмица от днес нататък
      Наздраве!
      Шъ глеам не заспивам, щото и аз ги цветно осветявам кошмарчетата. После ще речеш да плащам за представлението на ужаса. Ааааа, не, ти да не си съдържателка на Хичкокленд.
      http://vbox7.com/play:8c90839c&p=fav...007&order=date

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak';1059976912[B
        ]Ще му кажа, не само за лъченията ще му кажа, ми ще го отвора на тема Тянка клечи над варела и бърка разни джунджурии дано на тракалото му се разтрака компутъро[/B]. Ееее, успе! Но тракащото човече взе мерки и се върна вече, така че наздраве за успешното подвиване на опашката към кръчмата. Черпа по едно лековито ликьорче, да си лекувате нервите по случай мойто завръщане.
        http://the-legends.ru/uploads/Produc...erovka_led.jpg
        Държа на всеослушание да заявя, че нямам нищо общо с кошмарите, които ще сънуваш цяла седмица от днес нататък
        Наздраве!
        Last edited by tnm; 19.04.2016, 20:52.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Всъшнос, най-убав е изгревът.
          На високото. При убаво време... В Рила.. Напримерно..
          ФЕЛИКОЛЕПНО...
          ...а сега.. ???
          уфффф..
          ше ида си отвора енда бира...
          У събота гледахмеи веригата върхове на Югоизточен Понор от връхче на север от тях. У неделата пък гледах споменатия некъде по-долу вро Кукла в Югозападен Понор от юг, от Мала планина. Релаксация. Досега април добре го дава, ама май ше се подлютява.
          Last edited by Trakatrak'; 19.04.2016, 22:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Хабсолютно...!!!
            Тръпки ме побиват от въоръжена жена.....

пп Първо действие е готово - изгорях ....Виждаш, че съм последователен и сериозен в намеренията си....
            Само тази пуста уплаха да изчезне от главата ми....
            Търси противопожарен костюм. Може да отрази лъчовете. За магиите нема лек, освен да се държиш за палците. Не е ясно за кои, обаче.

Коментар

Недей, моля те! В зората на нашето виртуално запознанство с 4i40, когато споменах с какво въоръжение разполагам, той рече, че от таз моя еманципация му нагарча.
              Сега ако му кажеш за лъчистото ми оръжие, съвсем ще се стресне и ще забрави да си купи вестник Дума. Тогава като как ще го позная на португалския плаж!?
              Наздраве!
              Ще му кажа, не само за лъченията ще му кажа, ми ще го отвора на тема Тянка клечи над варела и бърка разни джунджурии дано на тракалото му се разтрака компутъро. Ееее, успе! Но тракащото човече взе мерки и се върна вече, така че наздраве за успешното подвиване на опашката към кръчмата. Черпа по едно лековито ликьорче, да си лекувате нервите по случай мойто завръщане.
              http://the-legends.ru/uploads/Produc...erovka_led.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                И аз сънувам цветно и без допълнителен прием на витамини , ама не разказвам цветно. Може би ми е малко алкохола. Наздраве , tnm
                Само от това ще да е. Увеличавай дозата!
                Наздраве, Lelq!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !
                  Освен няколко чаши питие, след това описание на природата ми трябва и дефибрилатор ....!

пп Ако се освестя и изкуствено дишане....ако може...

Наздраве !
                  Мечо ще го разхождам по римския път, теб ще те заведа до Мазалат...
                  Засега започни интензивните тренировки за физическа издръжливост у Дивото - това мотики, косачки, редосеялки ....
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Ю бре курортееее
                    Замириса на ..... ,абе супер е
                    Кой налива?
                    Сакам ментовка
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро !
                      Освен няколко чаши питие, след това описание на природата ми трябва и дефибрилатор ....!

пп Ако се освестя и изкуствено дишане....ако може...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                        Толко цветно разказваш , че не само ги "видях" , а и почувствах . Наздраве с каквото пиеш !
                        Днес времето е подходящо за чаша Баракди. Позахладня.
                        Наздраве!

П.П. Личната ми лекарка и приятелка от детските години, казва, че сънувам цветно, защото приемам витамин В12 най-редовно. Имаме леки търкания с хемоглобина ми относно неговите референтни стойности.
                        Мечо

Коментар

• Момчета, и двамата сте прави
                          Изгревите в планината и залезите над морето са вълнуваща гледка. Въпрос на индивидуален вкус е кое е по-красиво.
                          За мен най-хубавите изгреви и залези, които съм преживяла, са се случили в околностите на хижа Мазалат.
                          Рано сутрин, когато мракът тихо чезне на запад, а на изток небето се покрива с розова коприна, всичко е потънало в тишина. Росата, обляла тревата е толкова много, че спокойно можеш да си измиеш лицето
                          Заедно с появата на птичия хор, небето се покрива с ярък лазур, изпъстрен с малки пухкави облачета, гонени от вятъра. И така през целия ден, докато дойде часът на залезът и околните върхове, покрити все още със сняг, уловят последните кехлибарени отблясъци на залязващото слънце.
                          Мракът отново спуска пурпурното си кадифе, осеяно с брилянтите на хиляди далечни звезди. Никъде другаде не съм виждала толкова обсипано със звезди лятно небе...

Отдавна не съм се качвала на Мазалат. Тази година съм обещала на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието да го заведа.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Шъ мъ прущавате, ама най-убав е залезът и то на остров, дето можеш да го зяпаш в западна посока как се спуска към морето/океана. Маляките са ми супер гнусни, но залезите в Санторини са врЪхта на сладоледа. А и предпочитам залез пред изгрев, защото нощта все още е млада.... Уф, допи ми се, сипвам си една българска класика в жанра
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Най-обичам да я гледам от 9 етаж. На млади години катерех баирите, но откак открих мързела в себе си, предпочитам да се наслаждавам на планинските върхове отдалече.
                              Наздраве!
                              Всъшнос, най-убав е изгревът.
                              На високото. При убаво време... В Рила.. Напримерно..
                              ФЕЛИКОЛЕПНО...
                              ...а сега.. ???
                              уфффф..
                              ше ида си отвора енда бира...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                моож...
                                щом плънината ти е дружка... МОЖЕ !!!
                                Най-обичам да я гледам от 9 етаж. На млади години катерех баирите, но откак открих мързела в себе си, предпочитам да се наслаждавам на планинските върхове отдалече.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X