IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо за сгряване и...

нещо за разхлаждане!
    Attached Files
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Добро утро, Кръчма !

Няма значение кой на какво е...Важното да се види дъното...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Бяло вино ..., без мехурчета. Не сме чак таквиз сноби.
        Наздраве
        моож...
        щом плънината ти е дружка... МОЖЕ !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          бира
          Бяло вино ..., без мехурчета. Не сме чак таквиз сноби.
          Наздраве
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Сипете .....
            бира
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• лимоната
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Сипете .....
                Life won't wait for you.

Коментар

Ще ти лея восък против уплах. Два, три пъти - колкото е необходимо.
                  Наздраве!

Въх надей...Не съм чак толкова уплашен.....

пп А и не толкова млад...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Хабсолютно...!!!
                    Тръпки ме побиват от въоръжена жена.....

пп Първо действие е готово - изгорях ....Виждаш, че съм последователен и сериозен в намеренията си....
                    Само тази пуста уплаха да изчезне от главата ми....
                    Ще ти лея восък против уплах. Два, три пъти - колкото е необходимо.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Недей, моля те! В зората на нашето виртуално запознанство с 4i40, когато споменах с какво въоръжение разполагам, той рече, че от таз моя еманципация му нагарча.
                      Сега ако му кажеш за лъчистото ми оръжие, съвсем ще се стресне и ще забрави да си купи вестник Дума. Тогава като как ще го позная на португалския плаж!?
                      Наздраве!
                      Хабсолютно...!!!
                      Тръпки ме побиват от въоръжена жена.....

пп Първо действие е готово - изгорях ....Виждаш, че съм последователен и сериозен в намеренията си....
                      Само тази пуста уплаха да изчезне от главата ми....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Ми, наздраве като си казал!!! И съм отслабнал. Точно 100. Горд съм със себе си,
                        Иначе, се возих на автобус. Разбрах как се използват и разните там апарати в автобуса. И съм впечатлен. Нови, чисти..... Абе, хубава работа,
                        И така.

Докато косеше по потник не намина ли някоя самодива в бЕла премЕна?
                        Браво - постите ти действат добре ....

То за бели мечки бе времето по нощите...( иииииии, забравих си новата въздушна пушка на масата на верандата...) Да си ... и тиквата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                          Поооодлаааа си ти та-та-та-та-Тянке! Подведе ме да се бъзикам с твоите звезди в косите и после прас с лъчите от очите право в сърцевината на моя лаптоп. И сега хоп - в изолатора. Требва предупреда Чичин, че карабината е лъчисто оръжие, ше му облъчи ракийката, та ше й спадне градуса. Наздраве с вчерашна инерция, че рано ошче.
                          Недей, моля те! В зората на нашето виртуално запознанство с 4i40, когато споменах с какво въоръжение разполагам, той рече, че от таз моя еманципация му нагарча.
                          Сега ако му кажеш за лъчистото ми оръжие, съвсем ще се стресне и ще забрави да си купи вестник Дума. Тогава като как ще го позная на португалския плаж!?
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Сам си в бедата...Други няма....

Да ти имам разходката....С колата до алеята, 100 м мъка и на масата.....

Голям Мамун !!!( 100кила +)
                            Ми, наздраве като си казал!!! И съм отслабнал. Точно 100. Горд съм със себе си,
                            Иначе, се возих на автобус. Разбрах как се използват и разните там апарати в автобуса. И съм впечатлен. Нови, чисти..... Абе, хубава работа,
                            И така.

Докато косеше по потник не намина ли някоя самодива в бЕла премЕна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                              Каке, не знам как ме дебна и издебна, ама от вчера екранът на лаптопа почерня. Тамън мислех да те пофаля, че синият цвят за предпочитане пред зеления и розовия - гаааааааа.... Добре че смених локацията, та съм пак в мрежа готов за бъзик.
                              Спрял ти е тока, бре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Добрутро!
                                Изпаднал съм в беда и аз като чичака. Нямам талига. Смятам да ходя на разходка в Южен парк, ама те ще станат 3 разходки ако отида пеш до там
                                Сам си в бедата...Други няма....

Да ти имам разходката....С колата до алеята, 100 м мъка и на масата.....

Голям Мамун !!!( 100кила +)

Аз вече съм с кола ...
                                В този живот мъжът трябва да случи на жена и на майстор по таратайките...или обратно...
                                Аз случих най-после на майстор.....( съвет от майстора - за японските автомобили трябва да се внимава откъде се купуват резервните части - 90 % са пълен гаражен буклук...)
                                Прибрах се от Дивото полуумрял...Тревата до коляно - гъста и сочна....Трябваше да се селфирам с надпис - луд чичка коси трева в 23 ч на лунна светлина.....
                                Изгорях "на потник" - червени бузи, червен нос ...
                                В 20 ч запалих печка и огнище ...
                                20 градуса темп. разлика...
                                Голям кеффф !!!

пп Жената вика - " за Велик ден да отидем до Прованса или Тоскана..? "
                                - Там съм....: Ти където искаш....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X