If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хабсолютно...!!!
Тръпки ме побиват от въоръжена жена.....
пп Първо действие е готово - изгорях ....Виждаш, че съм последователен и сериозен в намеренията си.... Само тази пуста уплаха да изчезне от главата ми....
Ще ти лея восък против уплах. Два, три пъти - колкото е необходимо.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Недей, моля те! В зората на нашето виртуално запознанство с 4i40, когато споменах с какво въоръжение разполагам, той рече, че от таз моя еманципация му нагарча.
Сега ако му кажеш за лъчистото ми оръжие, съвсем ще се стресне и ще забрави да си купи вестник Дума. Тогава като как ще го позная на португалския плаж!?
Наздраве!
Хабсолютно...!!!
Тръпки ме побиват от въоръжена жена.....
пп Първо действие е готово - изгорях ....Виждаш, че съм последователен и сериозен в намеренията си....
Само тази пуста уплаха да изчезне от главата ми....
Ми, наздраве като си казал!!! И съм отслабнал. Точно 100. Горд съм със себе си,
Иначе, се возих на автобус. Разбрах как се използват и разните там апарати в автобуса. И съм впечатлен. Нови, чисти..... Абе, хубава работа,
И така.
Докато косеше по потник не намина ли някоя самодива в бЕла премЕна?
Браво - постите ти действат добре ....
То за бели мечки бе времето по нощите...( иииииии, забравих си новата въздушна пушка на масата на верандата...) Да си ... и тиквата.....
Поооодлаааа си ти та-та-та-та-Тянке! Подведе ме да се бъзикам с твоите звезди в косите и после прас с лъчите от очите право в сърцевината на моя лаптоп. И сега хоп - в изолатора. Требва предупреда Чичин, че карабината е лъчисто оръжие, ше му облъчи ракийката, та ше й спадне градуса. Наздраве с вчерашна инерция, че рано ошче.
Недей, моля те! В зората на нашето виртуално запознанство с 4i40, когато споменах с какво въоръжение разполагам, той рече, че от таз моя еманципация му нагарча.
Сега ако му кажеш за лъчистото ми оръжие, съвсем ще се стресне и ще забрави да си купи вестник Дума. Тогава като как ще го позная на португалския плаж!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да ти имам разходката....С колата до алеята, 100 м мъка и на масата.....
Голям Мамун !!!( 100кила +)
Ми, наздраве като си казал!!! И съм отслабнал. Точно 100. Горд съм със себе си,
Иначе, се возих на автобус. Разбрах как се използват и разните там апарати в автобуса. И съм впечатлен. Нови, чисти..... Абе, хубава работа,
И така.
Докато косеше по потник не намина ли някоя самодива в бЕла премЕна?
Каке, не знам как ме дебна и издебна, ама от вчера екранът на лаптопа почерня. Тамън мислех да те пофаля, че синият цвят за предпочитане пред зеления и розовия - гаааааааа.... Добре че смених локацията, та съм пак в мрежа готов за бъзик.
Добрутро!
Изпаднал съм в беда и аз като чичака. Нямам талига. Смятам да ходя на разходка в Южен парк, ама те ще станат 3 разходки ако отида пеш до там
Сам си в бедата...Други няма....
Да ти имам разходката....С колата до алеята, 100 м мъка и на масата.....
Голям Мамун !!!( 100кила +)
Аз вече съм с кола ...
В този живот мъжът трябва да случи на жена и на майстор по таратайките...или обратно...
Аз случих най-после на майстор.....( съвет от майстора - за японските автомобили трябва да се внимава откъде се купуват резервните части - 90 % са пълен гаражен буклук...)
Прибрах се от Дивото полуумрял...Тревата до коляно - гъста и сочна....Трябваше да се селфирам с надпис - луд чичка коси трева в 23 ч на лунна светлина.....
Изгорях "на потник" - червени бузи, червен нос ...
В 20 ч запалих печка и огнище ...
20 градуса темп. разлика...
Голям кеффф !!!
пп Жената вика - " за Велик ден да отидем до Прованса или Тоскана..? "
- Там съм....: Ти където искаш....
Коментар