If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така им действам на повечето електроники. Таз мълния на аватара ми не е сложена ей тъй, от нищото.
Наздраве!
Поооодлаааа си ти та-та-та-та-Тянке! Подведе ме да се бъзикам с твоите звезди в косите и после прас с лъчите от очите право в сърцевината на моя лаптоп. И сега хоп - в изолатора. Требва предупреда Чичин, че карабината е лъчисто оръжие, ше му облъчи ракийката, та ше й спадне градуса. Наздраве с вчерашна инерция, че рано ошче.
Каке, не знам как ме дебна и издебна, ама от вчера екранът на лаптопа почерня. Тамън мислех да те пофаля, че синият цвят за предпочитане пред зеления и розовия - гаааааааа.... Добре че смених локацията, та съм пак в мрежа готов за бъзик.
Така им действам на повечето електроники. Таз мълния на аватара ми не е сложена ей тъй, от нищото.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Може да спя, обаче съзнанието ми е винаги будно. И регистрира, регистрира ...
Наздраве!
Каке, не знам как ме дебна и издебна, ама от вчера екранът на лаптопа почерня. Тамън мислех да те пофаля, че синият цвят за предпочитане пред зеления и розовия - гаааааааа.... Добре че смених локацията, та съм пак в мрежа готов за бъзик.
Сутринта се почувствах в изключително начумерено настроение. Може би, поради изсипалия се през нощта дъжд, вероятно и щото днес цял ден трябва да съм с пола и на висок ток ...-!?
Извиках си такси, че да не се претрепя някъде по трасето. Срам, срам.
Седнах, намусена и сърдита на мене си и околния свят, а шофьорът ме погледна и рече:
- Да карам към Арбанаси?
Харесвам хората с чувство за хумор, особено когато са в състояние да подобрят моето настроение.
Наздраве!
Добро утро !
- лошо
- по-лошо
- най-лошо
- на Тянка
НАСТРОЕНИЕТО !!!
пп Тоя търновски израз е за пояснение....Там на личните кокони вилаета ли ...???
Не знам защо, но като някой ми каже, че е с лошо настроение се хиля....
Може би се радвам, че не само аз съм сърдит и нацупен...
Сутринта се почувствах в изключително начумерено настроение. Може би, поради изсипалия се през нощта дъжд, вероятно и щото днес цял ден трябва да съм с пола и на висок ток ...-!?
Извиках си такси, че да не се претрепя някъде по трасето. Срам, срам.
Седнах, намусена и сърдита на мене си и околния свят, а шофьорът ме погледна и рече:
- Да карам към Арбанаси?
Харесвам хората с чувство за хумор, особено когато са в състояние да подобрят моето настроение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар