IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq
    Казах го със самоирония . В мойте не потъват , а изплуват . Предпочитам шамандури , пред удавници .
    Мчи то и аз използвах ирония, пишейки за потъване, но това изплуване вече ме плаши. При него усилията по-големи.

Коментар

• Добрутро!
      Изпаднал съм в беда и аз като чичака. Нямам талига. Смятам да ходя на разходка в Южен парк, ама те ще станат 3 разходки ако отида пеш до там

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Така им действам на повечето електроники. Таз мълния на аватара ми не е сложена ей тъй, от нищото.
        Наздраве!
        Поооодлаааа си ти та-та-та-та-Тянке! Подведе ме да се бъзикам с твоите звезди в косите и после прас с лъчите от очите право в сърцевината на моя лаптоп. И сега хоп - в изолатора. Требва предупреда Чичин, че карабината е лъчисто оръжие, ше му облъчи ракийката, та ше й спадне градуса. Наздраве с вчерашна инерция, че рано ошче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Каке, не знам как ме дебна и издебна, ама от вчера екранът на лаптопа почерня. Тамън мислех да те пофаля, че синият цвят за предпочитане пред зеления и розовия - гаааааааа.... Добре че смених локацията, та съм пак в мрежа готов за бъзик.
          Така им действам на повечето електроники. Таз мълния на аватара ми не е сложена ей тъй, от нищото.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

От едно късметче ми се падна , че погледне ли някой в очите ми , потъва . Бих добавила само , че някои са много добри плувци . Направо амфибии
            На Тянка установихме косите, сега шъ са борим да ти потънем в очите.

Коментар

Може да спя, обаче съзнанието ми е винаги будно. И регистрира, регистрира ...
              Наздраве!
              Каке, не знам как ме дебна и издебна, ама от вчера екранът на лаптопа почерня. Тамън мислех да те пофаля, че синият цвят за предпочитане пред зеления и розовия - гаааааааа.... Добре че смених локацията, та съм пак в мрежа готов за бъзик.
              Last edited by Trakatrak'; 15.04.2016, 23:44.

Коментар

Сутринта се почувствах в изключително начумерено настроение. Може би, поради изсипалия се през нощта дъжд, вероятно и щото днес цял ден трябва да съм с пола и на висок ток ...-!?
                Извиках си такси, че да не се претрепя някъде по трасето. Срам, срам.
                Седнах, намусена и сърдита на мене си и околния свят, а шофьорът ме погледна и рече:
                - Да карам към Арбанаси?
                Харесвам хората с чувство за хумор, особено когато са в състояние да подобрят моето настроение.

Наздраве!
                Добро утро !

- лошо
                - по-лошо
                - най-лошо
                - на Тянка

НАСТРОЕНИЕТО !!!

пп Тоя търновски израз е за пояснение....Там на личните кокони вилаета ли ...???

Не знам защо, но като някой ми каже, че е с лошо настроение се хиля....
                Може би се радвам, че не само аз съм сърдит и нацупен...

Приятен ден !

Коментар

• Сутринта се почувствах в изключително начумерено настроение. Може би, поради изсипалия се през нощта дъжд, вероятно и щото днес цял ден трябва да съм с пола и на висок ток ...-!?
                  Извиках си такси, че да не се претрепя някъде по трасето. Срам, срам.
                  Седнах, намусена и сърдита на мене си и околния свят, а шофьорът ме погледна и рече:
                  - Да карам към Арбанаси?
                  Харесвам хората с чувство за хумор, особено когато са в състояние да подобрят моето настроение.

Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Вай,пиете ли още бре?
                    Аз съм на сухо мляко още
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Знаещо и надявам се - все още можещо!?
                      Ай ся, капризи.....Или едното, или другото........

Коментар

Значи за теб нещо топло кехлибарено . Наздраве
                        Щом е кехлибарено - става
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          50 + годишно....
                          Знаещо и надявам се - все още можещо!?
                          Мечо

Коментар

От времето е . Такава диагноза - дъртоза , няма
                            Евала, Лелче !
                            Две бири ! ( към келнера )

Коментар

Значи за теб нещо топло кехлибарено . Наздраве
                              50 + годишно....

Коментар

На мен много ми се спи. Сигурно е от "гробищното" време навън. Пия една бира и си лягам. Наздраве и лека нощ !
                                Аз "дремнах" 2 ч и като хапна и пийна нещо ( не знам какво ) ще продължа.....
                                Бати дъртозата ме гони.....
                                Само към леглото ме влече...

Коментар

Working...
                                X