Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сигурно са ти прехвърлили задълженията върху секирката. Нали си с габарити на римски легионер, та ще ти отива. Вероятно и кюмура носиш с две кофи в ръце. Наздраве за усърдието!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Забравяш съдомиялната.
П.П. 2/3-ти пълноправни членове преминаха през операционната зала на професор Аспарухов и след успешна интервенция ръцете им вече не са заврени някъде си и по тази причина се справят доста добре като оператори на изброените от теб и мен електроуреди.
Затова аз в момента си почивам, а те пазят тишина, докато боравят с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
прахосмукачката , пералнята и печката и те ли са на автопилот ...
П.П. 2/3-ти пълноправни членове преминаха през операционната зала на професор Аспарухов и след успешна интервенция ръцете им вече не са заврени някъде си и по тази причина се справят доста добре като оператори на изброените от теб и мен електроуреди.
Затова аз в момента си почивам, а те пазят тишина, докато боравят с тях.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И за какво са ми апчета!? Чета си книжле и отмарям. Оставила съм другите 2/3-ти пълноправни членове на автопилот, само съм заръчала тишина да пазят.прахосмукачката , пералнята и печката и те ли са на автопилот ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
карай на апчета сега ...
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениее
Ми, щото имаше реално "Наздраве" до нощеска и затова трудно пълня виртуалната чаша. До надвечер ще ми премине, де.
Коментар
-
еПървоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеНема ''наздравета" днеска ...а дано сте се уловили у мотиката ... че с виртуални "уискенца" може , ама с виртуални домати хич ... алтернативата са Лидъл и Кауфланд с холандската пластмаса ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМдам друг път ще да е... инак да и ти си в кюпа, колкот повече хора толко по весело
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добре сте си дъртите пенсии.....Всеки месец получавате по една шапка кинти и си гледате кефа....Ние трябва да работим 7 дни в седмицата, за да ви хрантутим....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добре сте си дъртите пенсии.....Всеки месец получавате по една шапка кинти и си гледате кефа....Ние трябва да работим 7 дни в седмицата, за да ви хрантутим....
Наздраве !
Като гледам каква пенсия получава сега майка ми и какви са разходите ѝ за най-необходимото - никак не мога да се съглася с теб...
... а е бачкала от 16-годишна /не ми се говори с колко условности са я взели на работа/...
Та, риторичната ми питанка е: от чии отчисления в реално изработеното месечно възнаграждение - в продължение на повече от 4 десетилетия - са строени сградите около нас, пътищата, мостовете, тунелите, електропреносната мрежа, жп-линиите...
... от чии отчисления са правени гореизброените съоръжения, ако сега с тая "шапка кинти" - НЕ МОЖЕ ДА СИ ГЛЕДА КЕФА?
Все тая! Отговор не искам. Зная, че тук се майтапим... Та - това е интересно" КОЙ - КОГО е хрантутил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ако за мен говориш, аз съм на вилата. Но може по-нататък да направим опресняваща запивка. Когато съм столичанче, де. Щото влизам в сезона на оселячване и охамачване. Добре се живее на чист въздух.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеела и ти да пием уиски днес и да гледаме мач ако искаш. Може пък да направим неква организация.... примерно варщайнера пускат мачове мисля.
Коментар
Коментар