If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И у Чужденеция травмите са големи.
След кратка обиколка на част от овощната градина, констатирах, че кайсиите са дали фира на 100%. Споделих това си мое откритие с по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията, като акцентирах на факта, че на 50 дръвчета не съм изброила и 50 кайсии. Намекнах за евентуалността да няма плодове за компоти.
Отговорът на по-едрата 1/3-та беше светкавичен - то нямало кайсии за ракия, аз съм взела да се тюхкам, че нямало за компоти.
Мдъъъ, всеки с приоритетите си.
Наздраве!
И на миналогодишна ще кандисаме...
Догодина 2 тона кайсии да наберете...Да се изгърбиш компоти да правиш и ракия да сервираш....И помощници да поканиш....
И у Чужденеция травмите са големи.
След кратка обиколка на част от овощната градина, констатирах, че кайсиите са дали фира на 100%. Споделих това си мое откритие с по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията, като акцентирах на факта, че на 50 дръвчета не съм изброила и 50 кайсии. Намекнах за евентуалността да няма плодове за компоти.
Отговорът на по-едрата 1/3-та беше светкавичен - то нямало кайсии за ракия, аз съм взела да се тюхкам, че нямало за компоти.
Мдъъъ, всеки с приоритетите си.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар