IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    От какво си се натоварил в таз дълга почивка....?
    От к'во ли не .... на мен почивката ми продължава до края на седмицата ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Мълчаливо ще си сипя един Капитан с кола и ще си пусна некоя комедийка да разтовари душата и сърцето .....
      От какво си се натоварил в таз дълга почивка....?

Коментар

• Мълчаливо ще си сипя един Капитан с кола и ще си пусна некоя комедийка да разтовари душата и сърцето .....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          И у Чужденеция травмите са големи.
          След кратка обиколка на част от овощната градина, констатирах, че кайсиите са дали фира на 100%. Споделих това си мое откритие с по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията, като акцентирах на факта, че на 50 дръвчета не съм изброила и 50 кайсии. Намекнах за евентуалността да няма плодове за компоти.
          Отговорът на по-едрата 1/3-та беше светкавичен - то нямало кайсии за ракия, аз съм взела да се тюхкам, че нямало за компоти.
          Мдъъъ, всеки с приоритетите си.
          Наздраве!
          И на миналогодишна ще кандисаме...
          Догодина 2 тона кайсии да наберете...Да се изгърбиш компоти да правиш и ракия да сервираш....И помощници да поканиш....

Наздраве !

Коментар

• И у Чужденеция травмите са големи.
            След кратка обиколка на част от овощната градина, констатирах, че кайсиите са дали фира на 100%. Споделих това си мое откритие с по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията, като акцентирах на факта, че на 50 дръвчета не съм изброила и 50 кайсии. Намекнах за евентуалността да няма плодове за компоти.
            Отговорът на по-едрата 1/3-та беше светкавичен - то нямало кайсии за ракия, аз съм взела да се тюхкам, че нямало за компоти.
            Мдъъъ, всеки с приоритетите си.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Христос Возкресе! Изкарайте черешовото топче, че да гръмне кат шампанско.
              Воистина воскресе !
              Ще изкарам двуцевката и ще те гръмна в т...те....Замръзналите.....( шегичка...нямам двуцевка а въздушна пушка...)

пп Ноо, пак ми иде да те гръмна, дето ми урочаса мястото...

Наздраве !

Коментар

• Христос Возкресе! Изкарайте черешовото топче, че да гръмне кат шампанско.

Коментар

• Честито на всички празнуващи !
                  Аз съм на чаша ....прясно мляко...!
                  Наздраве !

пп Не е важно кой с какво се чука, а с кого.....

Коментар

• Дубрутру.
                    Каве.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Аз не го знам дали вече е елексир.
                      Последно съм пил таквоз на почивната станция на МС на Пампорино, Ставаше, ама чак елексир

А едно време.... Малиииий на приятел майка му бачкаше в магазина на Евксиноград. И бялото винце и ракойката...... А евксиняка Малиииий
                      Би трябвало, такива избрани изби с многогодишни питиета, да си държат на качеството...
                      Затова употребих " елексир "...

Иначе, моята ракия, джинджифилка не я менкам за друга....

Коментар

• Аз не го знам дали вече е елексир.
                        Последно съм пил таквоз на почивната станция на МС на Пампорино, Ставаше, ама чак елексир

А едно време.... Малиииий на приятел майка му бачкаше в магазина на Евксиноград. И бялото винце и ракойката...... А евксиняка Малиииий

Коментар

• Браво !
                          Да се стараеш повече, та за Коледа да получиш буре от този елексир и да черпиш...

Наздраве !

Коментар

• Наздраве!

Имам малка награда за Великден!

Само 0.5 л, уви...
                            Attached Files
                            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Действайте!!

http://fakti.bg/mnenia/184466-vinoto...a-sa-edno-calo
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Абе последно не разбрах,пуши ли се в кръчмата,или не,или след 22:00 във вазички
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X