Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес ужасно се изнервих...
Попълвам данъчната декларация а ми липсват две справки по пр. 5......
А имам папка за точно тези случаи....Вдигнах скандал вкъщи на жената, защо ми рови ( и хвърля ..)документите....
Само не разбирам, защо ми трясна вратата и излезе на разходка...
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро !
Днес ужасно се изнервих...
Попълвам данъчната декларация а ми липсват две справки по пр. 5......
А имам папка за точно тези случаи....Вдигнах скандал вкъщи на жената, защо ми рови ( и хвърля ..)документите....
Само не разбирам, защо ми трясна вратата и излезе на разходка...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТракащия, хабсолютно съм съгласен с теб....
Пих 50 гр уиски за отпускане на края на една среща и сега отивам за БИРА....
Щот без бира, животът спира....
пп Малко се чувствам неудобно от меренето на питиетата снощи.....Без да искам...
Това не е моето питие, но го имам от година вкъщи и чак снощи, като му търсих снимката, разбрах че е за Грую ( демек, скъпо и класно)
Наздраве !
Аз вчера бях с 2 повода - една приятелка, дето още няма 30, си взе ипотечен кредит за 30 години, па е и с един главоч, като преди това се разведе с друг главоч и не и увира акъла, та почерпи и аз пих от мъка, като знам какво я чака.
Пък после на един специален човек му се родило чавенце, та и той почерпи и къпането на децата вечерта беше голям купон
Сега отива за принцеса с айрян и те така
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобър вечер, приемате ли дистанционна компания в кръчмата тази вечер!? Чудя се дали се разрешава да се пие извън кръчмата
Кво ще излизаш.....
Коментар
-
Много сте се пропили днес. Студът ви върна при крепките напитки. Докато аз се лашках по влакове и броях мухите, не, ами разни буболчки досадни. Пък някои пропуснали да говорят с Ватикана. Сигурно от П2 са им се обаждали.Да питат имат ли нужда от пари. Потвърдено - винаги има нужда от лесни пари. После ще му мислят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОбаче, съкровище ... изключително много ме мързи и не ми се рови в нета, да проверя на коя географска дължина сме се намирали с теб, когато сме си напълнили чашите с еликсира.
Наздраве!.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКоняк?!?!?!?На обяд?!?!?!Мооооже.
Тенк ю.
Обаче, съкровище ... изключително много ме мързи и не ми се рови в нета, да проверя на коя географска дължина сме се намирали с теб, когато сме си напълнили чашите с еликсира.
Наздраве!.Last edited by tnm; 27.04.2016, 18:26.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоняк, съкровище!?
Наздраве!
Тенк ю.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНяма такова жиотно от женски пол.....
Музика, танци, сладки приказки и цветни и безцветни камъчета са необходими , но недостатъчни условия за "прагматизъм.."
наздраве !.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар