Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
А къде изчезна романтиката - това камина, това свещи ....тц....
От вратата на масата....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа този кукувичи сняг, дето се посипа вчера, си трябва точно червено вино и вратна пържола.
Наздраве!
А къде изчезна романтиката - това камина, това свещи ....тц....
От вратата на масата....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро ! В ранни доби ми звъни телефонът. Непознат номер и гледам с кода на Ватикана . Та Папата ми звънял ,да каже добро утро.
Ма пропуснах , понеже не вдигам на непознати номера , още преди да съм се събудила.
Черпя Кръчмата, по тоя повод.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqМмммм , страхотно меню. Благодаря и наздраве с мерлото
Аз съм на купа ( но купааааа...колкото двете ръце в обръч) зелена салата с 5-6-7... съставки и 2х30 ракия....
Ръцете, корема и душата трябва да са пълни !
Наздраве !
пп Прозявам се неистово и ти казвам лека ......( дърт, кво да правиш
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАхъъ, префърчат разни снежинки и стана хладно. Ама няма закъсали автомобили.
Язък!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, затрупа ли ви снегът. Сега му е времето за нальот. Докаго са закъсали с летните гуми в прохода.
Язък!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСъкън, недей се чувства така. И горещи благодарности за споделената информация.
На следващият път кога по-едрата 1/3 - та пълноправен член на домочадието ми зададе въпроса дали не ми присяда скъпият коняк, да имам готов отговор.
Щото и той се комка с такова 15 годишно, ама е в прозрачна бутилка с кафяв етикет.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТракащия, хабсолютно съм съгласен с теб....
Пих 50 гр уиски за отпускане на края на една среща и сега отивам за БИРА....
Щот без бира, животът спира....
пп Малко се чувствам неудобно от меренето на питиетата снощи.....Без да искам...
Това не е моето питие, но го имам от година вкъщи и чак снощи, като му търсих снимката, разбрах че е за Грую ( демек, скъпо и класно)
Наздраве !
Коментар
Коментар