IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, Жорж Санд е некой(я) друг(а), не съм аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение

С многото банвания и регистрации напоследок:
      П.Ф.Изеров - Х - И.Зверов - Х - Джон Бийст - Х - Жан Бет.
      От второто натам "фамилията" на прякора е със значение "звяр" на български, английски и френски.

Иначе едно време бях с много варианти на името си "vmankov", пак многократно трито.
      Аха, сега загрях за връзката със "звяр". Имаше един "страшен" френски филм,(категорията мистика и ужас) с известни артисти моника белучи, мъжът й, и още някои, но не помня имената, някакви падрета бяха и се бореха с някакъв звяр, -нещо като френската история на баскервилското куче - следващия ник може и оттам да дойде, ако се изчерпят възможностите с тази скорост с която се сменят, трябва да се намират и готови варианти два хода напред
      Само едно от предишните имена не успях бързо да разпозная като автентично. Дори мога да заложа, че Жорж Санд не е твой патент въпреки, че и то е едносричково за всяка дума и започва с "ж"

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
        Какво е все пак "Жан Бет", каква е историята
        С многото банвания и регистрации напоследок:
        П.Ф.Изеров - Х - И.Зверов - Х - Джон Бийст - Х - Жан Бет.
        От второто натам "фамилията" на прякора е със значение "звяр" на български, английски и френски.

Иначе едно време бях с много варианти на името си "vmankov", пак многократно трито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Как ме дразните само! Нещо не изстудява селския ми хладилник с фризер, та ползвам некъф древен Мраз да спаса месата. А вий с ледчета се глезите. на всичко отгоре и слана минала, ама не в мойта чаша, а по кайсиите. Та отишли половината цветчета. А аз една студена ракия не мога да пия. Нема пък ви казвам "Наздраве!"
          Ама май и тебе те гепиха на къс пас. А за хладилника може да не работи по 1-2-3 и т.н. причини - 1) На много студено място го държиш и се усеща че няма смисъл да работи, щото отвън е по-студено от отвътре Един вид ти пести ток еко-модел
          2) "Поизветряло" му е работното вечещество. 3) Старичък е вече, нали знаеш, всичко тече, всичко се променя, младите остаряват и не вършат същата работа и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Браво, Начко, браво, това сега го виждам. Моите наричания хванали. Има възмездие! Има Господ! Днес е един хубав ден за българската.... модерация. След малко Кака ще си изпусне нерви и ще я баннат. Браво, Каке, браво, но глей да загубиш и новите документи. Има Го! И Той въздава справедливо.
            Кака непоклатима кат Айерс Рок. Тука - така нервите си няма как да ги изтърва.
            Наздраве!

П.П. Фънимавай с твоите
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение
              Брагодаря, успокояваш ме, отдръпвам се.
              ​​​​
              Моля, моля, пак заповядай тъдява, като си по- на кеф.

Коментар

• Брагодаря, успокояваш ме, отдръпвам се.
                ​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Това го виждам късно.
                  Изоставям лежерно-кръчмарския тон и хващам бика право за рогата. Важно е!
                  Старилȯ и патилȯ, всеки я знае тази приказка. Умишлено ще ти спестя подробности от патилата си, но именно заради тях настойчиво ще те посъветвам да вземеш възможно най-широки превантивни мерки.

Сигурен съм, че вече си взела обичайните и очевидните мерки. Струва си д а с е отиде още по-нататък!

1. Вземи от МВР удостоверение, което удостоверява събитието и заявяването му. По-късно когато получиш новата си лична карта, може да заявиш да ти пуснат една писмена справка (услугата струваше май 7 лв.) за всички документи, които са ти издавани през годините и актуалния им статус.
                  Питат за какви цели ти е необходимо. Може да посочиш като потенциални получатели възможно най-широк кръг лица - примерно администратори на лични данни.
                  2. Сигурно имаш в хабитата клон на БНБ. Депозирай там едно уведомително писмо с/у входящ номер, че ... така и така. Те пускат едно окръжно по тяхна линия до всички подопечни търговски банки.
                  Сигурен съм, че вече си информирала твоята банка/и и си блокирала сметки, карти.
                  След получаване на новата лк, прави се обратното упражнение - заявяване и разблокиране. Ако не го направиш, в неудобен момент може да те сюрпризират с неработеща с/ка, карта.
                  3. Аналогично писмо може да се депозира в НЗОК, ТР, Пенсионно, Застрахователи, др. според живота ти.
                  4. Използвай повода да попиташ навсякъде за практически съвети и коментар по проблема. Може пък и да има някакво развитие и помръдване в нашата страна. Преди седем години беше джунгла, в която личният ти проблем си е само твой.
                  5. Бих чул коментар от по-знаещи, как да се подходи по отношение на нотариуси, чси, инвестиционни посредници, застрахователи и разни други високо чувствителни професии, които имат съответни асоциации. Аз до тях не съм стигал. Там по начало има по-високи стандарти при работа с лични документи и данни, но риск съществува.
                  6. КЗЛДанни - до тях не съм стигал, но може би могат да окажат някакво съдействие. Правен коментар би бил от полза.

Някой ще рече, че прекалявам, но само препатилият ще ме разбере. Затова, продължавам.
                  Пусни едно уведомително писмо и до избрани доставчици на обществени услуги. Съветвам те примерно мобилните оператори. Те фактически имат достъп до наши лични данни, но са истински мръсници и има доста случаи на сключени договори с крадени или намерени документи. Започва се голяма сага - рекет и изнудване.
                  С/у теб в момента е един от потърпевшите. Най-големият мръсник, разбира се, е Ментел, но и другите не му отстъпват.
                  Успех![/FONT]

Браво, Начко, браво, това сега го виждам. Моите наричания хванали. Има възмездие! Има Господ! Днес е един хубав ден за българската.... модерация. След малко Кака ще си изпусне нерви и ще я баннат. Браво, Каке, браво, но глей да загубиш и новите документи. Има Го! И Той въздава справедливо.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

тиж там из хладилната витрина до бутилките дали няма и лед в пакет. под левче беше май
                    Няма сметка да си купува човек фризер, много място заема в сегашните кутийки, а и пари струва на това отгоре
                    Как ме дразните само! Нещо не изстудява селския ми хладилник с фризер, та ползвам некъф древен Мраз да спаса месата. А вий с ледчета се глезите. на всичко отгоре и слана минала, ама не в мойта чаша, а по кайсиите. Та отишли половината цветчета. А аз една студена ракия не мога да пия. Нема пък ви казвам "Наздраве!"

Коментар

• https://youtu.be/i3aUDjXA0Jg

Да понамалим темпото тогава.
                      Last edited by pepe1234; 03.04.2019, 21:27.

Коментар

• ......"Хванах ритъма и ... вече почти два часа не мога да спраа да с е поклащам, имитирайки рязмятане на буйни коси Ще ме ухапе ишиасът. За по-елегантен преход, ето нещо малко с по-мелодични елементи: Rainbow - Can't Let You Go Ся, ако кажа, че Джо Лин го пставям на почти същия връх като Рони, може и да ма наплюят, ама кво да се прави ... ще се маскирам, че дъжд ме вали! На Рейнбоу много им вървеше на вокали".......... nachev, https://m.youtube.com/watch?v=2rYVbdObMRM

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А на тези, които започваме деня с едно по-силно алкохолно питие за отскок, "наздраве" няма ли да пожелаеш, Преци!?
                          Двойно наздраве тогава, за твое здраве и за здраве на всички с подобен проблем... Ще сипя от една малка бира, понеже пътьом..
                          та наздраве чàk сега, ..че сутринта не можеше
                          (ps. Съвсем двусмислено се е получило. Най-горе имах предвид здравословния проблем, а не алкоолния, - случва ми се, като бързам да запиша мисълта и да звучи като на китайски. )
                          Last edited by precakanoto; 03.04.2019, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Нашия лед е скъп приятелю,внос от Гренландия!!!
                            тиж там из хладилната витрина до бутилките дали няма и лед в пакет. под левче беше май
                            Няма сметка да си купува човек фризер, много място заема в сегашните кутийки, а и пари струва на това отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Щом се пие студен, моля и за малко лед!
                              Нашия лед е скъп приятелю,внос от Гренландия!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                                Дойде време и за чая!
                                Щом се пие студен, моля и за малко лед!

Коментар

Working...
                                X