IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Тракащия, хабсолютно съм съгласен с теб....
    Пих 50 гр уиски за отпускане на края на една среща и сега отивам за БИРА....
    Щот без бира, животът спира....

пп Малко се чувствам неудобно от меренето на питиетата снощи.....Без да искам...
    Това не е моето питие, но го имам от година вкъщи и чак снощи, като му търсих снимката, разбрах че е за Грую ( демек, скъпо и класно)

Наздраве !
    Съкън, недей се чувства така. И горещи благодарности за споделената информация.
    На следващият път кога по-едрата 1/3 - та пълноправен член на домочадието ми зададе въпроса дали не ми присяда скъпият коняк, да имам готов отговор.
    Щото и той се комка с такова 15 годишно, ама е в прозрачна бутилка с кафяв етикет.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Бирата не бива да спира. Като любител на газировката намирам биричката за най-релаксиращата и гъделичкаща напитка. Е, некое финно шампанско също, но трудно се изпиват два литра шампанско без да извикаш чуковете на другата утрин. Пък и скъпо. А и разнообразието на пивото дава на всекиму своето. След тази апология на бирата поглеждам навън как се гърчат дърветата и си викам "Днес е време само за коняче."
      Тракащия, хабсолютно съм съгласен с теб....
      Пих 50 гр уиски за отпускане на края на една среща и сега отивам за БИРА....
      Щот без бира, животът спира....

пп Малко се чувствам неудобно от меренето на питиетата снощи.....Без да искам...
      Това не е моето питие, но го имам от година вкъщи и чак снощи, като му търсих снимката, разбрах че е за Грую ( демек, скъпо и класно)

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
        С бирите от снимката също не бива да се прекалява!

Една, max две за десерт, 'щото е доста силна! А е и към 5 кинта за 330 мл!

Стандартната схема е голяма ракия, две бири (и музиката да свири!),

една трапистка бира и финал с 50 гр едномалцово 10YO...

Ха наздраве да е!!
        Не знам кой набор си, но към началото на 80-те внасяха една сръбска бира, ВIP май се казваше, 12 градуса. Две бири и си готов. Не си падам по екстремното пиво, щото най-важното качество на биричката е лекотата на поглъщане. Продължителното и неусетно наливане на тумбака. Наливката е най-подходяща за това.

Коментар

Бирата не бива да спира. Като любител на газировката намирам биричката за най-релаксиращата и гъделичкаща напитка. Е, некое финно шампанско също, но трудно се изпиват два литра шампанско без да извикаш чуковете на другата утрин. Пък и скъпо. А и разнообразието на пивото дава на всекиму своето. След тази апология на бирата поглеждам навън как се гърчат дърветата и си викам "Днес е време само за коняче."
          С бирите от снимката също не бива да се прекалява!

Една, max две за десерт, 'щото е доста силна! А е и към 5 кинта за 330 мл!

Стандартната схема е голяма ракия, две бири (и музиката да свири!),

една трапистка бира и финал с 50 гр едномалцово 10YO...

Ха наздраве да е!!
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
            Да побирим тогава!!

Коментар

Тянке, ний като Бойко и Радан почнахме с песнички да си доизясняваче мислите. Очаквам в скоро време да бъда прогонен в опозиция, да изпадна в немилост, а Чичин ще играе роля на вАрен министър на Нейно Вещерско Компетенцио.
              Добро утро !

Аз като жабите, не усещам кога се гърча в собствен сос....

Приятен ден !

Коментар

Пийнах две наливни Загорки насред дъжда, но с китайски гъбки и разни други пак си вървяха. Стига сте си мерили уискитата. Приближете се по-близко до земята и оберете хмелените плодове. Пък малцът и тук, и там все е балсам.
                Да побирим тогава!!
                Attached Files

Коментар

• Пийнах две наливни Загорки насред дъжда, но с китайски гъбки и разни други пак си вървяха. Стига сте си мерили уискитата. Приближете се по-близко до земята и оберете хмелените плодове. Пък малцът и тук, и там все е балсам.

Коментар

• https://www.thewhiskyexchange.com/p/...15-year-old-1l

Тази благинка си чака времето....Засега сърце не ми дава да я отворя.....

Наздраве !

Коментар

• Американско ръжено, 50 градуса, от днес....
                      Сега се прибирам да го пробвам!
                      Attached Files

Коментар

Тянка не е такъв Човек......

Тракащия, в Дивото студ и слана...... В сряда очаквам здраво да заледи и да приключа със земеделската година....

Наздраве !
                        Не думай! Заминавам за къра и не ми си ще да заваря оклюмали гледки. При мен май малко по-добре, все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Тянке, ний като Бойко и Радан почнахме с песнички да си доизясняваче мислите. Очаквам в скоро време да бъда прогонен в опозиция, да изпадна в немилост, а Чичин ще играе роля на верен министър на Нейно Вещерско Компетенцио.

Коментар

Акацията цъфна и дъждовете заваляха. Тази година акациевия мед ще кът.
                            Наздраве!
                            Тъкмо пчеличките ще си стоят на топло и сухо, за радост на търтеите.....

Коментар

Тянка не е такъв Човек......

Тракащия, в Дивото студ и слана...... В сряда очаквам здраво да заледи и да приключа със земеделската година....

Наздраве !
                              Акацията цъфна и дъждовете заваляха. Тази година акациевия мед ще кът.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Все ми се струва, че си съгрешил в избора на работа. Твърде вероятно е да греша, обаче
                                Наздраве!
                                Права си, даже и когато грешиш...

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X