If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как пък не се сетихте за мен 10 дни..жив ли съм, мрял ли съм...или просто съм на 2 х 30 ....
Що, бе, сещахме се. Казвахме си, едно гърло по-малко в кръчмата. Верно, и аз отсъствах, но твоето неприсъствие успокояваше съвестта ми. Виках си, 2х30х10=600, чака ме чичовия запас, ако се върна преди него. И, е, на, от вчера нашироко съм се разположил и се правя на Чичовото. А келнерките ми отсервираха твоя спастрен дял.
Къде сте, бе, пиянки? Да не сте закъсали нейде из шосетата на път към мастичката с маслинки и чирози? Айде, ви влезна малко в положението и състоянието.
Ох,успокоих се.
Че си взех една крушова
Викам си,то няма никой,май не е модерно вече
Преди седмица омахахме една крушовица, още ми тежи в спомените. Силничка, но отлежала и пролазваше като зехтинец. Лошо, че и колебливо пиющите я оцениха, та не стигна достатъчно до мен.
Някои страдат от развинтен стомах поради различните напитки. Следвайте по тесни алкопътеки, че да не ставате разногледи, разнопосочни ментално и разносочни стомашно.
Разнообразното пиенИ е като разнообразното храненИ - способства за здравето на човешкия организъм
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Някои страдат от развинтен стомах поради различните напитки. Следвайте по тесни алкопътеки, че да не ставате разногледи, разнопосочни ментално и разносочни стомашно.
Коментар