If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои страдат от развинтен стомах поради различните напитки. Следвайте по тесни алкопътеки, че да не ставате разногледи, разнопосочни ментално и разносочни стомашно.
Разнообразното пиенИ е като разнообразното храненИ - способства за здравето на човешкия организъм
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Някои страдат от развинтен стомах поради различните напитки. Следвайте по тесни алкопътеки, че да не ставате разногледи, разнопосочни ментално и разносочни стомашно.
Ко!? Неее!
У Чужденеция /на пчелина/ Нокията му има по-добър обхват и по-едрата 1/3-та ми го дава, за да се обаждам и да упражнявам контрол върху по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието, когато го оставим сам в хабитата.
Наздраве!
Мечо
И Виндуса дет са го инсталирали ми е тотално непознат. Същият е като на Нокията на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Сега съм изпаднала в съмнения за заговор спрямо моята деликатна личност... Чертая план за пъклено отмъщение през почивните дни
Наздраве!
И Виндуса дет са го инсталирали ми е тотално непознат. Същият е като на Нокията на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Сега съм изпаднала в съмнения за заговор спрямо моята деликатна личност... Чертая план за пъклено отмъщение през почивните дни
Наздраве!
Мечо
Коментар