Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКъсно цъкате, късно. А за Лесковец винаги е добре. Само да не издуете много бузите.
Точно обяснявам, че след 10 минути можем до тръгнем. Нещо не срещам желание обаче.
Какви хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЦъкаме из букинга засега.
Може и с цъкането да си останем.
Гледам и за Лесковац
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОх,успокоих се.
Че си взех една крушова
Викам си,то няма никой,май не е модерно вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМразя ограниченията, независимо от естеството имНе действат благоприятно на въображението и фантазията ми.
Наздраве!
П.П. Ама ти съвсем пенсионерската си я подкарал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВ голема грешка си. Прекаленото разнообразие си е изтезание, щото не знаеш къде се спреш. Особено в оттатък младежките годинки. ОНе действат благоприятно на въображението и фантазията ми.
Наздраве!
П.П. Ама ти съвсем пенсионерската си я подкаралПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРазнообразното пиенИ е като разнообразното храненИ - способства за здравето на човешкия организъм
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНякои страдат от развинтен стомах поради различните напитки. Следвайте по тесни алкопътеки, че да не ставате разногледи, разнопосочни ментално и разносочни стомашно.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеда не спряхте пиенето бре?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеда не спряхте пиенето бре?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар