IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Я, не обиждай!!!Я, не обиждай!!!! Това и без това е само за мене, вас не съм ви предивидил.....
    Изплезих език от изненада. Ти да не ги изливаш във ваната за някъф нов вид здравоносна баня. Скъпичка шти излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      П.П. А снимките на Греъм според мен са в някаква възходяща градация, на последната от които се вижда логичният й завършек
      Бе, не бех се замислЯл ама може и да имаш право ....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Бе, Грахчо, кво те прихвана, три кръчми не мое изпием това количество........
        Я, не обиждай!!!Я, не обиждай!!!! Това и без това е само за мене, вас не съм ви предивидил.....
        Life won't wait for you.

Коментар

Не бъди жесток! Нека си налита, пък да му строшат некоя халба бира в главата. Младо момче е, опит да сбира.
          Добре де на тях може, но да не се обърка с някоя дама от клиентелата че тогава цяла северна България ша му се стори тясна

П.П. А снимките на Греъм според мен са в някаква възходяща градация, на последната от които се вижда логичният й завършек

Наздраве!
          Last edited by kev; 03.09.2016, 23:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            +1!!!

Няма да ни пие от пиенето, няма да ни опушва помещението, и няма да налита на сервитьорките, а ако мие чашите и премита за наем въобще няма да се сещаме да му искаме
            Не бъди жесток! Нека си налита, пък да му строшат некоя халба бира в главата. Младо момче е, опит да сбира.

Коментар

Приемаме те да спиш в Кръчмата. Със сигурност не е панел.
              +1!!!

Няма да ни пие от пиенето, няма да ни опушва помещението, и няма да налита на сервитьорките, а ако мие чашите и премита за наем въобще няма да се сещаме да му искаме

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                търся апартамент в софия за ползване без да плащам наем докато уча,питах в Сосиете женерал банк за заем за учене не ми дадоха
                идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
                Приемаме те да спиш в Кръчмата. Със сигурност не е панел.

Коментар

• Бе, Грахчо, кво те прихвана, три кръчми не мое изпием това количество. Ти да не черпиш що полуадаша ти Гришо засега бие. Чакай още малко, да видим края и тогава ще се напием.

Коментар

• търся апартамент в софия за ползване без да плащам наем докато уча,питах в Сосиете женерал банк за заем за учене не ми дадоха
                    идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Наздраве Кръчма !

Едни заминават, други се връщат...Живот ...!!!

Дълбоко съм депресиран .....

Как пък не се сетихте за мен 10 дни..жив ли съм, мрял ли съм...или просто съм на 2 х 30 ....
                              Що, бе, сещахме се. Казвахме си, едно гърло по-малко в кръчмата. Верно, и аз отсъствах, но твоето неприсъствие успокояваше съвестта ми. Виках си, 2х30х10=600, чака ме чичовия запас, ако се върна преди него. И, е, на, от вчера нашироко съм се разположил и се правя на Чичовото. А келнерките ми отсервираха твоя спастрен дял.

Коментар

• Наздраве Кръчма !

Едни заминават, други се връщат...Живот ...!!!

Дълбоко съм депресиран .....

Как пък не се сетихте за мен 10 дни..жив ли съм, мрял ли съм...или просто съм на 2 х 30 ....

Коментар

X