If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма да ни пие от пиенето, няма да ни опушва помещението, и няма да налита на сервитьорките, а ако мие чашите и премита за наем въобще няма да се сещаме да му искаме
Не бъди жесток! Нека си налита, пък да му строшат некоя халба бира в главата. Младо момче е, опит да сбира.
Приемаме те да спиш в Кръчмата. Със сигурност не е панел.
+1!!!
Няма да ни пие от пиенето, няма да ни опушва помещението, и няма да налита на сервитьорките, а ако мие чашите и премита за наем въобще няма да се сещаме да му искаме
търся апартамент в софия за ползване без да плащам наем докато уча,питах в Сосиете женерал банк за заем за учене не ми дадоха
идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
Приемаме те да спиш в Кръчмата. Със сигурност не е панел.
Бе, Грахчо, кво те прихвана, три кръчми не мое изпием това количество. Ти да не черпиш що полуадаша ти Гришо засега бие. Чакай още малко, да видим края и тогава ще се напием.
търся апартамент в софия за ползване без да плащам наем докато уча,питах в Сосиете женерал банк за заем за учене не ми дадоха
идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Как пък не се сетихте за мен 10 дни..жив ли съм, мрял ли съм...или просто съм на 2 х 30 ....
Що, бе, сещахме се. Казвахме си, едно гърло по-малко в кръчмата. Верно, и аз отсъствах, но твоето неприсъствие успокояваше съвестта ми. Виках си, 2х30х10=600, чака ме чичовия запас, ако се върна преди него. И, е, на, от вчера нашироко съм се разположил и се правя на Чичовото. А келнерките ми отсервираха твоя спастрен дял.
Коментар