IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Боже....! Ще ми трябва бутилка! Може и две!
    Наздраве!

пп. Има ли смисъл да взимам отношение по темата, която си развил ?
    Първата бутилка е от мен - в знак на женска солидарност.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Наздраве!

Не спираш алкохола и почваш сутришни кросове у парка , гората . И ТНМ също се присъединява.

Едно поздравче от мен за лека нощ

https://www.youtube.com/watch?v=zOV98klNsq0

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
        Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Как няма да прехвърля топката. На втората картинка с образ ти лъчезарен горкото Чиче висеше от ръката ти с надолу главата. Вече има едно-две напредвид.
          Човекът в прав текст е написал, че иска да е жабока от първата картинка, ти си се фанал за фтората. Ич не го четеш правилно 4i40.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Мерси за почерпката, набеден Иване!
            Чудя се на кой точно предмет вкъщи, ще му заспи името ?!

https://m.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4

Ееее, не зная! Аз също се чудя, но ми е някак несвойствено да предполагам...

На кой предмет точно ще му заспи името? Няма ли да е този, който първи се е събудил? Може да изглежда глупаво, но логика /някаква/ има...

Мога да ти предложа /но ти - да не се съгласиш по твои съображения!/ - този предмет да е нещото, което първо поставяш сутрин в устата си... Напримеееер - мисля, че възможностите не са така много /мисля, без да съм сигурен/..., да кажем - четката за зъби... /проблемът би тръгнал от многото четки за зъби: зелена, розова, електрическа.../

Значи - да обобшим: утре, сутринАТА, гледайки се в огледалото - можеш да си мънкаш /бръмчиш/ с пълна уста: Иване, обичам те, защото създаваш такава свежест в устата ми - нещото, което само и единствено ти можеш да правиш!

Послеее.... Пиеш си кафетоооо... Поднасяш чашката към устните си... Иванеее, чакай да те целуна: толкова те обичам! Така ме разбуждаш и освежаваш - както никой до сега не го е правил... /върнах се, за да проверя: правилно съм го написал - разбуждаш, а не възбуждаш.../

В тоя стил можеш да продължиш и с предмети от мъжки род, а защо не - с части от облеклото..., дори бельото не прави изключение... /ми то - май всичко по жената е от мъжки род..., така де: чорапогащник, сутиен, пуловер..., какъв е бил първоначалният замисъл - не зная.../

Иване, Иванееее...

Излизаш навън... Направи опит: попитай първият срещнат мъж как е неговото име. Има ли някой, който се съмнява в името, което ще бъде произнесено? Все пак, ако той не е Иван, имай предвид, че майките често поставяте неправилното име на своите деца: все някое гадже, което ви е размътило мозъците - се намесва с името си..., а после това гадже, както се е появило - така е и изчезнало от живота ви /защото нещо сте му отказали..., или пък сте му дали..., не може да ви разбере подбудите човек!/...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мъ, големи сте ми сладури с Арахната, кога започнете да си прехвърляте един на друг топката.
              Наздраве, 4i40!
              Как няма да прехвърля топката. На втората картинка с образ ти лъчезарен горкото Чиче висеше от ръката ти с надолу главата. Вече има едно-две напредвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Нищо, ништо такова....
                Той Тарантул така писа и аз затова......

пп Викам на жената кът си пия 25 гр ракия..:
                - Съкровище сакам да съм стар жабок....
                - Тя ме погледна въпросително и рече - хич и не се надай да те превръщам в принц......

Наздраве за всички баби и тяхните внички, днес било - Бабин ден....!
                Мъ, големи сте ми сладури с Арахната, кога започнете да си прехвърляте един на друг топката.
                Наздраве, 4i40!
                Мечо

Коментар

А бе, Мрънкало!!! Колко пъти да ти пиша, че не трябва да ми публикуваш снимките наляво и надясно из виртуала!? Е, на ..., страницата ми у фейса блокира от заявки с покани за приятелство
                  Наздраве!
                  Като този ли? Лика-прилика сте си. Наздраве за сродните души!

Коментар

Ъхъ, тя леля вече прабаба, щото братчеда наскоро стана дядо
                    Наздраве!

П.П. Кво намекваш за горите, бре!? Аз да не би да живея вдън горите Тилилейски, че да не плаша хората у цивилизацията?
                    Нищо, ништо такова....
                    Той Тарантул така писа и аз затова......

пп Викам на жената кът си пия 25 гр ракия..:
                    - Съкровище сакам да съм стар жабок....
                    - Тя ме погледна въпросително и рече - хич и не се надай да те превръщам в принц......

Наздраве за всички баби и тяхните внички, днес било - Бабин ден....!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                      ПонеЕ съм консерва, винаги съм я подминавал ... ич дори не съм знаел, че и баща има.
                      Мислех си разни неща - напълно безрезултатно, както обикновено и понеже около мен обикновено се има неква музика, по едно време чувам нещо много добро. Гледам - едно убаво и скромно девойче!
                      Не го познах - срам, срам!
                      Кликам - Лейдиту!! Как се не отвори земята, че да потъна в нея?!

Тъпак съм, Зверов, тъпак!
                      Ми дано поне си запазя титлата и херовите почести
                      Не си тъпак, не си тъпак! Е... може само малко, така... малко.

Но пък титлата си я имаш по рождение и това ме радва и възхищава. Даже, ако кажеш, щи пусна още едни цици в знак на почит.

Иначе за Гагето - имам силното пудузрение, че тя се вдъхновява от и закопира кака ти Роисин Мърфи от Молоко-йния период, но е далеч от нейния финес:
                      https://m.youtube.com/watch?v=4gvNrY...C52CEB806CF98F

Коментар

• Днес съм на ДиСи и сливова отлежала с кисело зеленце.

https://www.youtube.com/watch?v=_bP6aVG6L1w

https://www.youtube.com/watch?v=JGftIcp2SC0

https://www.youtube.com/watch?v=7OfvdLPaGLk

Наздраве у кръчмата.
                        Last edited by Todor Sabev; 08.01.2019, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
                          А, не си единственият. Баща ѝ също: "Когато баща ми ме видя на сцената по кожени прашки, не можа да го разбере. След това няколко месеца не можеше да ме гледа" - приблизителен превод на нейни думи от книгата "Lady Gaga: Just Dance: The Biography".

Не бързай да се обявяваш за глупав - това не те прави по-умен. Ти и без това си си умен, нали?
                          А и хер
                          ПонеЕ съм консерва, винаги съм я подминавал ... ич дори не съм знаел, че и баща има.
                          Мислех си разни неща - напълно безрезултатно, както обикновено и понеже около мен обикновено се има неква музика, по едно време чувам нещо много добро. Гледам - едно убаво и скромно девойче!
                          Не го познах - срам, срам!
                          Кликам - Лейдиту!! Как се не отвори земята, че да потъна в нея?!

Тъпак съм, Зверов, тъпак!
                          Ми дано поне си запазя титлата и херовите почести

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                            ... Лейди Гага - изпълнител, който винаги съм подценявал. Причината не е в нейната музика, а в обстоятелството, че напънът и към брутална екстравагантност винаги е и продължава да ме дразни.
                            А, не си единственият. Баща ѝ също: "Когато баща ми ме видя на сцената по кожени прашки, не можа да го разбере. След това няколко месеца не можеше да ме гледа" - приблизителен превод на нейни думи от книгата "Lady Gaga: Just Dance: The Biography".

Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                            Наздраве за намерените в собствената градина камъни!
                            Важно е човек да ги намери, разчисти, а ако не знае какво друго да свърши с тях, може да построи паметник на собствената си глупост ...
                            Не бързай да се обявяваш за глупав - това не те прави по-умен. Ти и без това си си умен, нали?
                            А и хер

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

У вашътъ маала, все убави баби....

Наздраве !

пп Айде и да ставаш баба, че ще да минеш по младост братчетката...По убост, както и ти се рекламира, немаш равна по горите...
                              Ъхъ, тя леля вече прабаба, щото братчеда наскоро стана дядо
                              Наздраве!

П.П. Кво намекваш за горите, бре!? Аз да не би да живея вдън горите Тилилейски, че да не плаша хората у цивилизацията?
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Туй от страх е да знаеш. за да не им се случи нещо.
                                Събев, я се изясни! Какво намекваш?
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X