IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Верно интересно двусмислие от една запетайка или точка. Запетайката съм я пропуснал. И Да си сменим ника пак ще ме познаят по ,,безукорната,, граматика.

И кво сега Начев Хер, а па аз Сър

Наздраве ТНМ.
    Сори, Тодоре!
    Ще се принудиш да се примириш с един обикновен "сър"!
    Вече е постановено, капиите са взети, резето падна, а и кака се омъжи ...

Наздраве!
    Céline Dion & Barbra Streisand - Tell Him

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро, Кръчма!

tnm, така се замаях снощи от писано слово и бутилките (една от теб, една от него. А колко интересно - предният ден, се чудеше кой ще почерпи, като стана въпрос за окапване ) с които го полях, че забравих да ти кажа - Наздраве!
      Готин ден!
      Добро утро, Lelq!
      Мдъъ, денят обещава да е слънчев.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Верно интересно двусмислие от една запетайка или точка. Запетайката съм я пропуснал. И Да си сменим ника пак ще ме познаят по ,,безукорната,, граматика.

Наздраве ТНМ.
        Оттенъкът е само лек, ефирен, по-скоро ненатрапчиво загатнат. Обаче, вижда се, това не ти пречи да предявиш претенции
        Наздраве, сър Събев!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Първата бутилка е от мен - в знак на женска солидарност.

Добро утро, Кръчма!

tnm, така се замаях снощи от писано слово и бутилките (една от теб, една от него. А колко интересно - предният ден, се чудеше кой ще почерпи, като стана въпрос за окапване ) с които го полях, че забравих да ти кажа - Наздраве!
          Готин ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Не си тъпак, не си тъпак! Е... може само малко, така... малко.

Но пък титлата си я имаш по рождение и това ме радва и възхищава. Даже, ако кажеш, щи пусна още едни цици в знак на почит.

Иначе за Гагето - имам силното пудузрение, че тя се вдъхновява от и закопира кака ти Роисин Мърфи от Молоко-йния период, но е далеч от нейния финес:
            https://m.youtube.com/watch?v=4gvNrY...C52CEB806CF98F
            За кака Ройсин имаш сериозно основание.
            Ама ... как да го кажа?? Затруднявам се да формулирам нещо, което ми е полу-мисъл, полу-емоция.
            Все ми се е струвало, че Ройсин някак плаща неизбежна дан на шоубизнеса, пречупено през своя субективна емоционалност. Опитва да запази някаква деликатна женственост.

След като си признах, че Лейдиту не ми е първа слабост, не ми върви да приказвам за нея. Тя ... някак нахално, дръзко, безцеремонно се заяви като нов глобален и брутален маркетингов продукт, който сме "длъжни" да харесаме. Пък аз не обичам да съм длъжен.
            Дрънкам си ...

Наздраве!

Roisin Murphy ~ If we're in love

Moloko - Sing It Back

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Високо оценявам свежото ти чувство за хумор, притежаващо лек английски оттенък. Ама това, което си го написал, при мен няма как да се случи.
              Първо- щот ма мързи да ставам сутрин. Аз си отварям очите къде обяд.
              Второ - мразя усилията, пък кросът откъдето й да го погледнеш си е напрежение.
              Трето - ни в парк ходя, ни в гората ми стъпва краченцето /изящно, 41 номер/. Там има буболечки, мечки и разни други опасни същества.
              Наздраве, Събев!

П.П. След "Не"-то има ли запетайка?

Наздраве ТНМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

За много години Съни, (и на тя и на той )) )
                ..
                Добро утро !
                Писа Прецаканото ( тя или той..)
                Last edited by 4i40; 09.01.2019, 11:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  За много години, Кръчмата
                  Наздраве на момичетата и момчетата
                  За много години Съни, (и на тя и на той )) )
                  Въпреки, че все повече ни намалява желанието да пишем (ентропия), кръчмата си е нещо като свърталище на "стари" духове, Да са живи и здрави и обитателите й, и атворите й - май Пух и Греъм ...отдавна беше ..."доброто старо време" ...

Коментар

• За много години, Кръчмата
                    Наздраве на момичетата и момчетата

Коментар

Не спираш алкохола и почваш сутришни кросове у парка , гората . И ТНМ също се присъединява.

Едно поздравче от мен за лека нощ

https://www.youtube.com/watch?v=zOV98klNsq0
                      Високо оценявам свежото ти чувство за хумор, притежаващо лек английски оттенък. Ама това, което си го написал, при мен няма как да се случи.
                      Първо- щот ма мързи да ставам сутрин. Аз си отварям очите къде обяд.
                      Второ - мразя усилията, пък кросът откъдето й да го погледнеш си е напрежение.
                      Трето - ни в парк ходя, ни в гората ми стъпва краченцето /изящно, 41 номер/. Там има буболечки, мечки и разни други опасни същества.
                      Наздраве, Събев!

П.П. След "Не"-то има ли запетайка?
                      Мечо

Коментар

Боже....! Ще ми трябва бутилка! Може и две!
                        Наздраве!

пп. Има ли смисъл да взимам отношение по темата, която си развил ?
                        Първата бутилка е от мен - в знак на женска солидарност.

Мечо

Коментар

Наздраве!

Не спираш алкохола и почваш сутришни кросове у парка , гората . И ТНМ също се присъединява.

Едно поздравче от мен за лека нощ

https://www.youtube.com/watch?v=zOV98klNsq0

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                            Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Как няма да прехвърля топката. На втората картинка с образ ти лъчезарен горкото Чиче висеше от ръката ти с надолу главата. Вече има едно-две напредвид.
                              Човекът в прав текст е написал, че иска да е жабока от първата картинка, ти си се фанал за фтората. Ич не го четеш правилно 4i40.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Мерси за почерпката, набеден Иване!
                                Чудя се на кой точно предмет вкъщи, ще му заспи името ?!

https://m.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4

Ееее, не зная! Аз също се чудя, но ми е някак несвойствено да предполагам...

На кой предмет точно ще му заспи името? Няма ли да е този, който първи се е събудил? Може да изглежда глупаво, но логика /някаква/ има...

Мога да ти предложа /но ти - да не се съгласиш по твои съображения!/ - този предмет да е нещото, което първо поставяш сутрин в устата си... Напримеееер - мисля, че възможностите не са така много /мисля, без да съм сигурен/..., да кажем - четката за зъби... /проблемът би тръгнал от многото четки за зъби: зелена, розова, електрическа.../

Значи - да обобшим: утре, сутринАТА, гледайки се в огледалото - можеш да си мънкаш /бръмчиш/ с пълна уста: Иване, обичам те, защото създаваш такава свежест в устата ми - нещото, което само и единствено ти можеш да правиш!

Послеее.... Пиеш си кафетоооо... Поднасяш чашката към устните си... Иванеее, чакай да те целуна: толкова те обичам! Така ме разбуждаш и освежаваш - както никой до сега не го е правил... /върнах се, за да проверя: правилно съм го написал - разбуждаш, а не възбуждаш.../

В тоя стил можеш да продължиш и с предмети от мъжки род, а защо не - с части от облеклото..., дори бельото не прави изключение... /ми то - май всичко по жената е от мъжки род..., така де: чорапогащник, сутиен, пуловер..., какъв е бил първоначалният замисъл - не зная.../

Иване, Иванееее...

Излизаш навън... Направи опит: попитай първият срещнат мъж как е неговото име. Има ли някой, който се съмнява в името, което ще бъде произнесено? Все пак, ако той не е Иван, имай предвид, че майките често поставяте неправилното име на своите деца: все някое гадже, което ви е размътило мозъците - се намесва с името си..., а после това гадже, както се е появило - така е и изчезнало от живота ви /защото нещо сте му отказали..., или пък сте му дали..., не може да ви разбере подбудите човек!/...

Коментар

Working...
                                X